U2 w książkach
Napisano 04 lipca 2007 - 20:45
Napisano 06 lipca 2007 - 19:08
Cóż, to może ja się pochwalę...
Otóż niedawno miałam urodziny (;pp) i moje przyjaciółki zastanawiały się co mi kupić.
(...)
No i dziś się ulitowały i mi dały moje piękne U2 by U2
(...)
Naprawdę baaaaardzo dużo zdjęć! Samą książkę można OGLĄDAĆ, a nie tylko czytać!
(...)
Aż brak mi słów.
To ja też się pochwalę tym, którzy nie byli na ostatnim zlocie w Poznaniu
Dostałem U2 by U2 za pierwsze miejsce w konkursie na najlepsze przebranie w stylu POP MART
Zgadzam sie z powyższą opinią o książce Jest naprawdę rewelacyjna. Zdjęć jest jak w albumie rodzinnym
Moja żona nie szaleje za U2, ale książka bardzo jej się spodobała i z zaciekawieniem oglądała zdjęcia cały wieczór po moim powrocie z Poznania
Napisano 06 lipca 2007 - 22:03
Zgadzam sie z powyższą opinią o książce Jest naprawdę rewelacyjna. Zdjęć jest jak w albumie rodzinnym
Moja żona nie szaleje za U2, ale książka bardzo jej się spodobała i z zaciekawieniem oglądała zdjęcia cały wieczór po moim powrocie z Poznania
Prawda, niektore zdjecia sa rewelecyje!
Dzis znow "przez przypadek" wpadlam do empiku i znowu "troche czasu" mi przepadlo :] Boshe..tam jest tyle informacji Prawdziwa skarbnica wiedzy. Jak bede miala nagly przyplyw gotowki to chyba wiem co z nia zrobie
#49 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 08 lipca 2007 - 20:55
A czy w ogóle będzie? Bo o ile Bono i spółka lubią Polske i Polaków to już cały ich PR nie darzy nas zbyt wielkim uczuciem.
Tu Atomic Mario troche o tym napisał.
W październiku 2006r. napisałem maila do wydawnictwa In Rock (które wydało Propagandę) z zapytaniem czy planują wydać tą pozycję. Otrzymałem odpowiedź, że prowadzą negocjacje w sprawie nabycia praw do wydania książki. Problemem była kwota jaką trzeba zapłacić za zakup tych praw. Ostatnio ponownie napisałem do nich maila, lecz niestety nie odpisali.
Myślę, że książka zostanie napewno wydana. Kiedy? Wydaje mi się, że ewentualny wydawca poczeka aż prawa do książki troszeczkę stanieją
Osobiście wierze że za jakiś rok dostaniemy U2 by U2 po polsku, mysle że to będzie po wydaniu nowej płyty.
#52 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 08 lipca 2007 - 22:06
A ja muszę się czymś pochwalić !
Zakupiłam sobie dziś U2 Propagande ! Już nie mogę się doczekać, żeby zdjąć folię i zacząć czytać... Na samą myśl już się uśmiecham ! Zreszta zaraz uciekam i biorę się do dzieła
Kurde na co ty czekasz Ja obaliłem tą księge we trzy dni, Propaganda jest po prostu super
Napisano 09 lipca 2007 - 07:08
Czy ktos moglby przybliżyć mi ksiazke "U2 into the heart teksty bez tajemnic" od dawna zastanawiam sie nad kupieniem tego wydawnictwa
jeśli chodzi o treść - świetne genezy powstania utworów, tła historyczne, wydarzenia i anegdoty związane z zespołem, zdjęcia - niektóre czarno - białe, kolorowe na wkłdace. Większość niestety szara. I tutaj taka uwaga, że gdybyś miał możliwość [i chęć] kupienia wersji angielskiej, to jest bardziej kolorowa i ma więcej zdjęć. Pozdrawiam
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 09 lipca 2007 - 08:13
To U2 by U2 jest w empiku???!
Tak, ale kosztuje 90 zl : http://www.empik.com...ategory=1030100
Proponuje rozglądać się po allegro, sam kupiłem tam egzemplarz za 50 zl :]
Oczywiście, żeby nie było wątpliwości przez cały czas mam na myśli wersję angielsko językową.
...
#58 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 09 lipca 2007 - 19:34
A jaką macie opinie o "Walk on-duchowa podróż"? Koleżanka mi mówiła,że książka jest świetna,że czyta się jednym tchem i ciężko się oderwać.
Nie czytałem. nie żałuje. Może kiedyś sie za nią wezme, ale teraz nie mam do niej dostępu więc sobie na razie odpuszcze.
Napisano 09 lipca 2007 - 20:31
książka jest świetna
PS
MacPhisto świetny avatar
Napisano 09 lipca 2007 - 20:59
A jaką macie opinie o "Walk on-duchowa podróż"? Koleżanka mi mówiła,że książka jest świetna,że czyta się jednym tchem i ciężko się oderwać.
Ksiazke napisal jakis pastor z tego co pamietam, mnie sie ona nie podobala za bardzo, autor prawie we wszystkim co robil zespół widzial jakies przeslanie duchowe
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych