Najlepszy wygląd Bono
Posted 06 listopada 2007 - 22:49
Hm... przystojny to on jest wg. mnie, ale... za bardzo wydziwia;p Rozumiem że to tak zwany celebrity itd.,ale 40-50 lat to chyba nie wiek żeby farbować włosy i zmieniać swój imidż? Ale jeżeli dusza czuje się młodo to : tak trzymaj, Bono!
Gdy tak np. wziąć go w okresie JT. Spoko. przystojny rockman bez zarostu, ok. 25 na karku. Pasowało mu.
Teraz? Zdecydowanie krótkie włosy mu służą (odmłodniał), ale mógłby się pozbyć owłosienia na twarzy;p Np ten duet: loki + zarost (z czasu VT). <- katastrofa. Jedną z cech które mu służą jest: BRAK ZAROSTU, ale on chyba o tym się jeszcze nie przekonał.
W każdym razie: toleruję go z jego wymysłami, ale... nie będę się powtarzać, bo pomyślicie że jakaś idiotka się przywałęsała;p
Posted 07 listopada 2007 - 09:53
Racja. Ale to efekt "uboczny" czasu, więc w mojej wypowiedzi nie zwrócę na niego uwagi ;p
Hm... przystojny to on jest wg. mnie, ale... za bardzo wydziwia;p Rozumiem że to tak zwany celebrity itd.,ale 40-50 lat to chyba nie wiek żeby farbować włosy i zmieniać swój imidż? Ale jeżeli dusza czuje się młodo to : tak trzymaj, Bono!
Gdy tak np. wziąć go w okresie JT. Spoko. przystojny rockman bez zarostu, ok. 25 na karku. Pasowało mu.
Teraz? Zdecydowanie krótkie włosy mu służą (odmłodniał), ale mógłby się pozbyć owłosienia na twarzy;p Np ten duet: loki + zarost (z czasu VT). <- katastrofa. Jedną z cech które mu służą jest: BRAK ZAROSTU, ale on chyba o tym się jeszcze nie przekonał.
W każdym razie: toleruję go z jego wymysłami, ale... nie będę się powtarzać, bo pomyślicie że jakaś idiotka się przywałęsała;p
Boomcha jest dobrze tak jak jest. Masz prawo do własnej oceny, ja oczywiście mam inne zdanie.
Zarost - zdecydowanie bardzo pasuje dodaje mi uroku.
Posted 07 listopada 2007 - 11:12
Posted 03 maja 2008 - 22:43
Do twarzy mu w długich włosach. Ale naprawdę ŹLE wyglądał chyba tylko z łysiną
Posted 03 maja 2008 - 23:38
nie moge sie powstrzymac, zeby nie wkleic tego:
http://www.youtube.c...h?v=vOBnyHFemZA
bono z fryzurka typu "mullet" czyli krotko z przodu, dlugo z tylu rządzi! to jest kultowa fryzura.
poza tym jest najlepsza, bo patrzenie na te stare foty niezawodnie poprawia mi humor
Posted 07 maja 2008 - 21:29
1. Era Joshua Tree - długie włosy, kapelusik, kraciaste koszule. I przewieszona przez ramię gitara
2. All That You Can't... - srednio długie włosy i dosyć eleganckie, ale rockowe wdzianka. Tak powinny ubierać sie gwiazdy rocka po 40.
3. Achtung Baby! - wiadomo
Posted 28 czerwca 2008 - 14:44
Posted 29 czerwca 2008 - 18:08
oo fajny temat zostal wyciagniety na wierzch
nie moge sie powstrzymac, zeby nie wkleic tego:
http://www.youtube.c...h?v=vOBnyHFemZA
bono z fryzurka typu "mullet" czyli krotko z przodu, dlugo z tylu rządzi! to jest kultowa fryzura.
poza tym jest najlepsza, bo patrzenie na te stare foty niezawodnie poprawia mi humor
O taak! Uwielbiam tą fryzurę Osobiście jestem za powrotem mody na takie uczesanie^^
Poza tym to Bono bardzo mi się podobał jako The Fly
Posted 07 lipca 2008 - 16:23
zgadzam się a szczególnie lubię oglądać ten kawałek Bono wygląda i śpiewa tu świetnieBonias tak od roku 2000 w końcu wygląda jak człowiek Stylista jednak pomaga i to ze świetnym skutkiem jak widać
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 17 sierpnia 2008 - 23:55
Na ostatnim zdjęciu Bono i jego SEXY BOOTS !!! Ale widać, że chłopak wyjątkowo nie zna się na obuwiu, bo o ile te butki przypominające czasy zoootv są całkiem niezłe to już brązowe buty do czarnego stroju no cóż nie pasują za bardzo IMO
P.S To ostatnie zdjęcia Boniasa z Francji gdzie aktualnie wypoczywa ze swoją rodziną i rodziną The Egde'a.
Posted 18 sierpnia 2008 - 09:07
e, nie wyglada jeszcze tak tragicznie
Choć nie da się ukryć, że Eve wygląda znacznie lepiej
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users