Tych cukierkowych panów, raczej sobie już odpuszczę
Dokładnie.....mimo tego chciałem iść, ale ceny wyższe niż w DE
Napisano 05 października 2016 - 10:01
Ceny z kosmosu..niestety
Wiadomo, że CP to dojna krowa dla LN ze ścisłej czołówki grającej stadiony obecnie i dlatego też organizatorzy wyssają z fanów każdego możliwego $$$ przy tej okazji.
Miałem się wybrać, ale chyba rzeczywiście sobie odpuszczę , bo płacić ponad 375 PLN za względnie przyzwoite miejsca na trybunach na stadionie to IMHO nieprzyzwoicie dużo.
Na szczęście ciśnienia wielkiego nie mam, bo już ich widziałem w akcji.
Napisano 05 października 2016 - 17:39
drogo, ale bardzo potem żałowałam, jak odpuściłam sobie poprzedni stadionowy Coldplay. Czasami człowiek potrzebuje posłuchać czegoś radosnego, kolorowego, po słonecznej stronie świata Tak, że będę, na płycie. EE przegięcie z ceną jak dla mnie...
Napisano 05 października 2016 - 19:25
Róbcie listę, kto będzie Pewnie nie mniej osób niż w 2012, a piękny to był koncert i towarzystwo forumowe też wyśmienite Dlatego to też jest spora zaleta koncertów u nas.
U2, Coldplay i DM w jednym roku to spełnienie moich najgorszych koszmarów
Zamieniam DM na Radiohead i mogę się pod tym podpisać
Nowadays.. to normalna cena, myślę..
Natomiast 500 PLN za EE to przegieli..
Ech, no właśnie, 2 stówy więcej od biletu na płytę? Pojechali ostro.
drogo, ale bardzo potem żałowałam, jak odpuściłam sobie poprzedni stadionowy Coldplay. Czasami człowiek potrzebuje posłuchać czegoś radosnego, kolorowego, po słonecznej stronie świata Tak, że będę, na płycie. EE przegięcie z ceną jak dla mnie...
Coldplay na żywo jest znakomity i o ile rzadko słucham tych ich przesłodzonych płyt (na szczęście nie wszystkie są takie), to na koncercie absolutnie mi te kawałki nie przeszkadzają.
BTW chyba bilety jakoś szybko nie zejdą (na płytę), bo chwilowo muszę odłożyć zakup w czasie? Z tego co pamiętam, 4 lata temu były dostępne jeszcze przez długi czas.
Napisano 05 października 2016 - 20:27
Dla przypomnienia (a może ktoś nie widział wcześniej..) oficjalna fotka wrzucona przez Coldplay.
Jak przybliżycie to w pierwszych rzędach sporo znajomych buziek..
Mnie łatwo odnaleźć.. akurat wypuszczam chmurę ze szluga..
https://dl.dropboxus...WarsawLarge.jpg
Napisano 05 października 2016 - 20:49
Coldplay na żywo jest znakomity i o ile rzadko słucham tych ich przesłodzonych płyt (na szczęście nie wszystkie są takie), to na koncercie absolutnie mi te kawałki nie przeszkadzają.
BTW chyba bilety jakoś szybko nie zejdą (na płytę), bo chwilowo muszę odłożyć zakup w czasie? Z tego co pamiętam, 4 lata temu były dostępne jeszcze przez długi czas.
Jestem za pomysłem z listą, łatwiej będzie się zorganizować i spotkać Myślę, że z biletami na płytę nie będzie problemu, w końcu nie nagrali ostatnio genialnej płyty A o tym jak daje radę koncertowo CP słyszałam od Masseura. Właśnie, wywołuję Cię Będziesz?
Napisano 06 października 2016 - 19:44
Tak.
299 płyta lub najwyższe trybuny.
Nic tańszego nie ma.
Płyta EE - 499 + 14,97 opłata serwisowa = 514 PLN
Płyta - 299 + 8,97 opłata serwisowa = 308 PLN
Trybuny Premium - 379 + 11, 37 opłata serwisowa = 390 PLN
Trybuny Dolne - 309 + 9,27 opłata serwisowa = 318 PLN
Trybuny Górne Nienumerowane - 199 + 5,97 opłata serwisowa = 205 PLN
Napisano 07 października 2016 - 18:33
Ceny biletów - kosmos. W 2012: płyta 200 zł. Teraz +50% bez żadnego uzasadnienia. Cena EE to jakaś porażka, rozumiem że będą tam częstować krewetkami i burbonem...
Myślę, że do końca października spokojnie, a potem ryzyko wzrasta
Jestem za pomysłem z listą, łatwiej będzie się zorganizować i spotkać Myślę, że z biletami na płytę nie będzie problemu, w końcu nie nagrali ostatnio genialnej płyty A o tym jak daje radę koncertowo CP słyszałam od Masseura. Właśnie, wywołuję Cię Będziesz?
Będę będę! Płyta zakupiona
Napisano 07 października 2016 - 18:43
Ceny biletów - kosmos. W 2012: płyta 200 zł. Teraz +50% bez żadnego uzasadnienia. Cena EE to jakaś porażka, rozumiem że będą tam częstować krewetkami i burbonem...
I oczywiście w cenie biletu obowiązkowo ośmiorniczki
Przy okazji, znajomi znajomych... z Łotwy wybierają się na Narodowy. Szukam dla nich noclegu, jakiś fajny hostel nieopodal stadionu? Poszukuję pilnie, możecie coś polecić?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych