ale wywyższać ich ponad te zespoły to zbrodnia.
Dla mnie to oczywista oczywistość U2 > reszta zespołów > Michał Wiśniewski > VLV (ale mi zbrzydła ta płyta, ble)
Napisano 29 marca 2009 - 13:43
Napisano 29 marca 2009 - 13:46
I to mówi Pan który ma biegnącego , różowego ku...sa po lesie
W te ploty o zrobieniu sobie przerwy to bym nie wierzył (chodzi o przerwę od koncertów,aby zająć się nową płytą).
I jak zwykle zapraszam na www.coldplay.nmj.pl
strona www.coldplay.nmj.pl/portal.php
Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:07
Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:56
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:03
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:11
Takich wykonawców jak ona powinni zamykać do więzienia za "wykonywanie muzyki"Lady GaGa coverowała "Viva La Vida"
Moim zdaniem świetnie.
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:12
Czemu? Świetny cover jak dla mnie. Z pomysłem, poza tym widać, że "spontan", ciekawy pomysł i fajna zmiana tekstu w paru miejscach ("Be my Chris and I'll be your Gwyneth" itd.). I jeszcze to "apologise" na końcu - jak dla mnie naprawdę w porządku.Takich wykonawców jak ona powinni zamykać do więzienia za "wykonywanie muzyki"
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:13
Ah, idę posłuchać RBD...Takich wykonawców jak ona powinni zamykać do więzienia za "wykonywanie muzyki"
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:26
Wiesz, mój zarzut bezpośrednio nie dotyczył samego coveru. Jestem uprzedzony do tej tlenionej blondi, więc takie słowa z mojej strony. Jestem gorącym przeciwnikiem "coverowania" zwłaszcza przebojów rockowych przez tego rodzaju wykonawców itd.Czemu? Świetny cover jak dla mnie. Z pomysłem, poza tym widać, że "spontan", ciekawy pomysł i fajna zmiana tekstu w paru miejscach ("Be my Chris and I'll be your Gwyneth" itd.). I jeszcze to "apologise" na końcu - jak dla mnie naprawdę w porządku.
Ale co kto lubi.
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.Ah, idę posłuchać RBD...
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:46
ja też nieNie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
Napisano 22 kwietnia 2009 - 15:50
Jestem gorącym przeciwnikiem "coverowania" zwłaszcza przebojów rockowych przez tego rodzaju wykonawców itd.
Użytkownik acr edytował ten post 22 kwietnia 2009 - 16:11
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych