2019-11-08, Auckland, New Zealand, Mt Smart Stadium
Started by
derka
, cze 05 2019 22:13
145 replies to this topic
Napisano 08 listopada 2019 - 18:02
6!
Pustek nie było. Więcej - było pełno. Płyty tak tlocznej to dawno nie widziałem.
Shoppingu nie dało rady zrobić, bo wykupione (cześć modeli stara, ale jest kilka z powiewem świeżości, cena ok. 140pln). Czyli frekwencyjny sukces 1go koncertu.
Ale drugi to faktycznie porażka, tikety można kupić za KILKA nzd/eur/USD, w tym mając np wliczony bilet na transport publiczny. Katastrofa.
Pozdro,Wiercioch
Pustek nie było. Więcej - było pełno. Płyty tak tlocznej to dawno nie widziałem.
Shoppingu nie dało rady zrobić, bo wykupione (cześć modeli stara, ale jest kilka z powiewem świeżości, cena ok. 140pln). Czyli frekwencyjny sukces 1go koncertu.
Ale drugi to faktycznie porażka, tikety można kupić za KILKA nzd/eur/USD, w tym mając np wliczony bilet na transport publiczny. Katastrofa.
Pozdro,Wiercioch
"The right to appear ridiculous is something I hold dear"
Napisano 08 listopada 2019 - 18:12
Ale w sumie ci co idą mogą być zadowoleni - jeśli faktycznie będzie pusto, to wyjątkowa atmosfera gwarantowana. Podczas popmartowych ghost shows Bono podobno zdarzało się np. urządzać sobie przechadzki wśród publiki:D
Jakaś posucha w klipach - nie mogę nic znaleźć poza One Tree Hill i fragmentami.
Jakaś posucha w klipach - nie mogę nic znaleźć poza One Tree Hill i fragmentami.
Napisano 08 listopada 2019 - 19:09
W sumie to taki Bryan Adams teraz gra na perkusji u U2
edit: a z frekwencją wyjdą ANZ na strasznych hipokrytów, tak błagali, tak czekali, a drugiego koncertu w mieście nie potrafio zapełnić
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 27 grudnia 2019 - 22:55