Wszyscy słuchamy Elevation a zaraz będzie Vertigo. To piękne uczucie kiedy zaraz wszyscy pomyślimy dokładnie to samo - co my tu urwa robimy.
2019-11-08, Auckland, New Zealand, Mt Smart Stadium
Napisano 08 listopada 2019 - 10:29
Robią z EBW Stucka - co byłoby zajebiste na papierze bo kocham Stucka nawet na klawiszu, ale, ALE. Panowie, szanujemy się czy sobie w mordę dajemy?
Miała być duża bańka w keszu bo ich stać, a tu mi rzucają bony z Biedronki... i co ja zrobię ze stoma świeżakami?
Edit: przynajmniej Bono się naprawdę po Exit obudził, w B.Dayu już prawie wchodzi w formę pożądaną
Napisano 08 listopada 2019 - 10:31
Robią z EBW Stucka - co byłoby zajebiste na papierze bo kocham Stucka nawet na klawiszu, ale, ALE. Panowie, szanujemy się czy sobie w mordę dajemy?
Miała być duża bańka w keszu bo ich stać, a tu mi rzucają bony z Biedronki... i co ja zrobię ze stoma świeżakami?
+1 w sedno...
Napisano 08 listopada 2019 - 10:42
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 listopada 2019 - 10:48
Every Breaking Wave ZMIERZA w stronę bycia full band. Ale właśnie, patrz wyżej co pisałem. Ja naprawdę chcę widzieć dobroci i - w B.Day wrocili do electro-mostka, ale jacyś tacy nieporadnie zagubieni. Dla nich chyba każdy pierwszy koncert na trasie jest ich trochę pierwszym koncertem ever. Zamiast się rozćwiczyć i rozegrać piją wino w St. Tropez i dopiero na trasie wychodzi całe dobro i zło. No ma to swój urok w nich, że są muzycznie tacy nieporadni w ogóle, a jednak są kim są
Edit: cholera dżuma i malaria. To One jest naprawdę przepięknie śpiewane teraz.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych