2019-11-08, Auckland, New Zealand, Mt Smart Stadium
Napisano 08 listopada 2019 - 09:16
Ale tak jak mówi acr.
Aż serce się kraja że po tak ładnie pomyślanej wersji Bulleta na I+E teraz są w stanie tak morderczo obciąć jaja temu numerowi.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 listopada 2019 - 09:22
Bono - w WOWY w smutku brzmiał ładnie. nie rozkrzyczał się jeszcze. ta jego typowa blokada w gardle. nie daje rady mocniejszych partii.
@Łukasz - totalna zgoda z tym Bulletem! Na I+E go po prostu nie grali, było lepiej
Edit; na E+I na I+E to była opera rockowa przecież w porównaniu do tego co grają teraz (edit by AlanSTA)
Edit2: pomyliłem IE z EI, każdemu sie może zdarzyć urwa <edit by acr>
Użytkownik acr edytował ten post 08 listopada 2019 - 09:29
Napisano 08 listopada 2019 - 09:33
Red Hill i jesteśmy w domku
Dęciaki są mocniej chyba uwypuklone niż wcześniej, ciekawe kto Koldplejowi kazał to w Albu... Alabam... whatever to zgapić, znowu Eno oddał piosenke jak Winter? ;p
W każdym razie są superowe i robią robocinę. Nawet słaby Bono tego nie psuje. A pomału się rozkrzykuje, jest nadzieja
Napisano 08 listopada 2019 - 09:38
Edit. Na harmonijce w Runningu łezka nawet przez chujowy stream na Instagramie.
Gwarantowane pytanie współpracowników - czemu płaczesz?
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 listopada 2019 - 09:45
Qrcze...ja się jaram streamem ot tak po "fanowsku", że po roku od ostatniego Berlina znowu chlopaki są razem i grają, a tu widzę już idzie rozbiórka utworów na atomy...
Just listen & enjoy...
Ale ja narzekam i przy okazji skaczę jak głupi z uśmiechem na twarzy przy komputerze, więc chyba jest wszystko w porządku
Napisano 08 listopada 2019 - 09:58
Mars, to taki mój nawyk, znasz mnie, wiesz jak jest
OTH mnie jak zawsze przyciarowało ze świadomością że to w Auckland, przy Exit Bono wreszcze się rozdziewiczył głosowo, to zawsze na trasie musi robić od nowa, rozrusza się na następne. A teraz Mateczki, pomijając że Edge już zafałszował (no słyszę to i nic nie poradzę, nie będę udawał że nie), mrau! Stadionowa magia musi być teraz.
Angel Of Harlem <3
Napisano 08 listopada 2019 - 10:00
Mars, to taki mój nawyk, znasz mnie, wiesz jak jest
OTH mnie jak zawsze przyciarowało ze świadomością że to w Auckland, przy Exit Bono wreszcze się rozdziewiczył głosowo, to zawsze na trasie musi robić od nowa, rozrusza się na następne. A teraz Mateczki, pomijając że Edge już zafałszował, mrau!
Edge w formie, ale co do fałszów to już w SBS był niby, ale to taki urok koncertów, ogólnie jest pięknie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych