Napisano 01 marca 2019 - 19:24
jakbyś nie wiedział, to przypominam, że to tylko zabawa, a nie wyścig po milion dolarów. nie ma potrzeby się irytować. im więcej list, tym lepiej. można poczekać, nie pali się.
Przypominam sobie
Zasady są zapewne powszechnie znane, ale celem przypomnienia:
1. Każdy kto ma ochotę, tworzy listę 25 ulubionych wykonawców na CHWILĘ OBECNĄ (jako że poprzednia edycja odbyła się pod koneic 2017 r., myślę że spokojnie możemy przyjąć, że lista może objąć naszych naj wykonawców z 2018 r. /nd)
Oznacza to, że nie tworzymy Topu Wszech Czasów, wpisujemy tylko wykonawców, którymi jaramy się w ostatnim czasie.
Nie uwzględniamy U2.
2. Uporządkowany ranking 25 ulubionych wykonawców (od 1. do 25.) przesyłamy prywatną wiadomością (PM) do użytkownika o nicku andie do 24 lutego (niedziela), do godziny 23:59.
Ale przecież to tylko zabawa
Napisano 01 marca 2019 - 21:08
nie masz większych problemów w życiu? jak nie, to zazdroszcze.
Zastosowałem się do zasad, więc uważam, że nie mam żadnych problemów. Pozwoliłem sobie na komentarz. Aż tyle i tylko tyle
naprawdę to jest powód do takiego oburzenia?
Nie mam w sobie uczucia silnego gniewu, więc to żadne oburzenie.
Uśmiecham się szeroko czytając Wasze sugestie.
Napisano 07 marca 2019 - 13:10
A ja wychodzę z założenia, że jak ktoś nie wysłał w terminie, ani w przedłużonym terminie, ani przedłużonym do przedłużenia terminie to już i tak nie wyśle.
Nie ma co sztucznie przedłużać.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 18 marca 2019 - 14:55
taaaa.... I co ktoś napisze, żeby już emitować wyniki to zaraz protest i obietnice dosłania listy, po czym ...... cisza.....
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Dodaj odpowiedź
Also tagged with one or more of these keywords: gry i zabawy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych