Tylko nie cedarwood i wilki, zieeew... Ale Showman będzie fajowo brzmiał, idealny refren do rozbujania koncertowo.
Experience + Innocence Tour 2018 - Rehearsals [SPOILERS]
Posted 17 kwietnia 2018 - 10:27
Posted 17 kwietnia 2018 - 10:43
zieeew to mało powiedziane.. zamiast odkurzyć z poprzedniego albumu kawałki grane rzadko albo wcale, sięgają po numery, które męczyli na każdym koncercie 3 lata temu. argument z wizualizacjami mnie nie przekonuje. ten ekran daje im takie możliwości, że do każdego kawałka mogliby zrobić coś sensownego.
Midnight is where the day begins.
Posted 17 kwietnia 2018 - 19:49
zieeew to mało powiedziane.. zamiast odkurzyć z poprzedniego albumu kawałki grane rzadko albo wcale.
No właśnie gdzie jest Sleep like a baby tonight? Kolejna perełka która pewnie pójdzie na wieczną półkę.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Posted 17 kwietnia 2018 - 22:37
Mi się znudziły dokładnie tak samo Elewejszyny jak nudno grane na odwal Ajstyle więc nie ma problemu. Ale plz, to Cedarwod Road? No naprawdę?
Btw. pamiętacie jak przed 360 nikt nie wyobrażał sobie koncertu bez Bulleta? A pyk i dało się i wszystkim wyszło na dobre.
Generalnie miałem nadzieję że trochę bardziej EXPERIENCED będzie ta trasa w doborze setu. A wydaje się że idą po łatwości poza ACRobatem (he, he) który im z tego co słychać jakoś specjalnie najlepiej nie idzie i wcale nie wiem czy ja go tam chcę.
A ja teraz trochę zaczynam czuć u2logic w trzymaniu ZAWSZE I WSZĘDZIE podczas koncertowania ajstyle czy uliczki. Wyobraźcie sobie, że na koncert wybierają się ze mną osoby... które nigdy U2 nie słuchały. I jak tu im "hymnów U2" nie dać posłuchać na pierwszą (i kto wie czy nie ostatnią) szansę posłuchania live? Wierzcie bądź nie, ale jest jeszcze coś takiego jak "podejście nie-hard-fana"
Posted 18 kwietnia 2018 - 07:12
Za U2start ciekawa opinia o Konikach: They hated that song. I spent a month on it and I still don't think it was as realised as it could've been. It's almost like a covers band doing a U2 moment. Maybe we tried too hard." - Steve Lillywhite on Who's Gonna Ride Your Wild Horses, Q 2002
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Posted 18 kwietnia 2018 - 07:57
https://www.instagra...aken-by=4elyseb
Posted 18 kwietnia 2018 - 08:49
Czyżby powrót do sekwencji z Innocence, coraz bardziej się na to zapowiada........
Posted 18 kwietnia 2018 - 09:38
Posted 18 kwietnia 2018 - 10:22
Iris (4x)
The Ocean / Iris (2x nacheinander)
Song for Someone
Sunday Bloody Sunday (ie Tour Version)
Raised By Wolves (ie Tour Version)
Until The End Of The World (partiell)
The Ocean
Iris
Posted 18 kwietnia 2018 - 10:27
Posted 18 kwietnia 2018 - 14:39
Ciekawe czy w takim razie odpuszczają Acrobata, który był próbowany w miejscu tej sekwencji z Innocence, czy też przesuną go np. na bisy, gdzie mógłby pełnić rolę takiego wspaniałego deseru Jakoś za wcześnie był w secie, a to na pewno byłby główny highlight tej trasy, gdyby tylko go grali.
Posted 18 kwietnia 2018 - 19:21
Na razie wyraźnie są bardziej zainteresowani mieleniem czegoś, co grali już sto razy, niż pracą nad kawałkiem którego nie grali nigdy. Nie powiem żeby to skłaniało do pozytywnego myślenia.
Posted 19 kwietnia 2018 - 05:38
- “Desire” (Partial)
- “Desire” (Partial)
- “Desire” (Partial)
- “Desire”
- “The Showman” (Partial)
- “Desire” (Just the end)
- “The Showman”
- “The Ocean”
- “Iris”
- “The Ocean” (Partial)
- “Iris” (Start Only)
- “The Ocean”
- “Iris” (Start Only)
- “Sunday Bloody Sunday”
- “Raised by Wolves”
W trakcie Desire było słychać "syreny i inne hałasy" co sugeruje Hollywood Remix. Podsłuchujący podkreślają też, że chodziło o ćwiczenie przejścia The Ocean > Iris.
- unknown song (possibly pre-recorded, not “Love is All We Have Left”)
- “The Blackout”
- “Lights of Home”
At this point there was a long break from performance.When the band returned a few hours later a full run down of what is believed to be may be a full show was done:
- Unknown Pre-Recorded song (Possibly vocals by Bono)
- “Love is All We Have Left” (Pre-Recorded)
- “The Blackout”
- “Lights of Home”
- “Beautiful Day”
- “I Will Follow”
- “The Ocean”
- “Iris”
- “Cedarwood Road”
- “Song for Someone”
- “Sunday Bloody Sunday”
- “Raised by Wolves”
- “Until the End of the World”
- “Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me”
- “Elevation”
- “Staring at the Sun”
- “Pride (In the Name of Love)”
- “Get Out of Your Own Way”
- “American Soul”
- “City of Blinding Lights”
- “One”
- “Love is Bigger Than Anything in its Way”
- “13 (There is a Light)”
Jedyny plus to zastąpienie CR Iris - ciekawe czy jest spór o to który kawałek grać, czy będzie rotacja.
I po co się kuźwa odzywałem..
Posted 19 kwietnia 2018 - 05:49
W końcu sporo jest miast gdzie będą grać 2 lub więcej showsów.
To by było super.
Posted 19 kwietnia 2018 - 06:37
Posted 19 kwietnia 2018 - 06:56
Oczom nie wierze. Kurwa, ci idioci w połowie powtarzają set z 2015.majac tyle kawałków w repertuarze wciaz tluka to samo. Po chuj cobl, one, pride, bd. Gdzie jest rfd!!!!???? Jest oczywiście i perełka w secie. Elevation...
Posted 19 kwietnia 2018 - 07:19
Posted 19 kwietnia 2018 - 07:32
- “Iris”
- “Cedarwood Road”
- “Song for Someone”
- “Sunday Bloody Sunday”
- “Raised by Wolves”
- “Until the End of the World”
już słyszę 'coooomfort me, cooomfort me'..
Midnight is where the day begins.
Posted 19 kwietnia 2018 - 08:13
Niestety, coraz gorzej to wygląda
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users