Widać, że zaczynają tour de Europa. Nic tylko czekać, aż ich zgarnie jakieś polskie radio czy telewizja . Na Woronicza już czekają z otwartymi ramionami
Wątpię w to. Jak na razie u nas ogólna ocena albumu jest delikatnie mówiąc, średnia.
Napisano 06 grudnia 2017 - 01:34
Widać, że zaczynają tour de Europa. Nic tylko czekać, aż ich zgarnie jakieś polskie radio czy telewizja . Na Woronicza już czekają z otwartymi ramionami
Napisano 06 grudnia 2017 - 01:44
Adam w Londynie, a Bono i Edge w Berlinie. Już o tym ktoś wspominał. Wydarzenie owiane tajemnicą. Wejściówki przyznawane były losowo.
Napisano 06 grudnia 2017 - 03:19
właśnie śniło mi się iż z Bono rozmawiał Stelmach na antenie Trójki. Może, kto wie?
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 06 grudnia 2017 - 03:45
Wątpię w to. Jak na razie u nas ogólna ocena albumu jest delikatnie mówiąc, średnia.
O ironio!....to już mamy po koncercie...
właśnie śniło mi się iż z Bono rozmawiał Stelmach na antenie Trójki. Może, kto wie?
Oni jednak sobie lubią pogadać z dziennikarzyną z kraju do którego mają zawitać .
Napisano 06 grudnia 2017 - 06:32
Myślę, że w Dzień Dobry TVN by się odnaleźli. Wpierw Edge z Bono zrobiliby kaczkę po irlandzku w kuchni, później krótka (nie dłużej niż dwie minuty) rozmowa w stylu "Jesteście międzynarodowymi gwiazdami rocka, jakie to uczucie?" i "Jakich słynnych Polaków znacie?". A na końcu występ z playbacku na dachu studia.
"Wasz poprzedni album rozdaliście za darmo. Dlaczego nie zrobiliście tego samego z najnowszym?".
"Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Ale mamy specjalnie dla widzów TVN niespodziankę - przywieźliśmy ze sobą pięć egzemplarzy naszej najnowszej płyty, które oddamy wam zupełnie za darmo. Wystarczy wysłać SMS na numer 1234 i odpowiedzieć na proste pytanie - z jakiego kraju pochodzimy? A tak poza tym, ta kaczka jest naprawdę wyborna, nie wiedziałem że w Polsce jadacie takie wystawne śniadania".
Napisano 06 grudnia 2017 - 07:57
Akurat w TVN mieliby sporo uwielbienia - np. w osobie Rusin. Tadla też coś ostatnio mówiła, że najchętniej to U2
Napisano 06 grudnia 2017 - 15:06
Napisano 06 grudnia 2017 - 15:23
Napisano 06 grudnia 2017 - 15:44
Napisano 06 grudnia 2017 - 15:55
Napisano 06 grudnia 2017 - 16:14
Chłopcy grają właśnie w Berlińskim metrze. Edek i Bono - Get Out, SBs , One
https://www.youtube.com/watch?v=4Ji_83A85og&feature=youtu.be
Napisano 06 grudnia 2017 - 18:12
wzmacniacz we wózku z supermarketu Jak Berlin to Zooooropa, wiadomo
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 06 grudnia 2017 - 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=4kKUpmXDE6Q
Hahaha, otwierasz drzwi metra a tu Bono śpiewa One - hahahahah, dawno mnie tak nie rozbawili... ahahahah
Napisano 07 grudnia 2017 - 00:32
Jacy oni są uroczy w tym wszystkim .
Notabene jak ktoś nie zwrócił uwagi U2 nie mogli tego zrobić nigdzie indziej na stacji linii metra U2.
Jeszcze kilka fotek:
A Adaś w krótkim filmiku z wizyty w RadioX.
To się nazywa mieć wejście
https://twitter.com/...481325387931648
Napisano 07 grudnia 2017 - 02:06
Napisano 07 grudnia 2017 - 09:03
Napisano 07 grudnia 2017 - 09:18
Bono i Edek zadowoleni, że mogli przejechać się zwykłym metrem
pewnie Noel im opowiadał jaka to fajna sprawa..
Midnight is where the day begins.
Napisano 07 grudnia 2017 - 09:34
Napisano 07 grudnia 2017 - 10:05
Adaś mógłby sobie na czilałcie dojechać metrem na koncert, nie wiem dlaczego akurat jego widzę w takiej konwencji <offtop over>
tak też zrobił jakiś czas temu, podczas londyńskich koncertów
Napisano 07 grudnia 2017 - 11:04
Czyli tylko Larry jeszcze nie jechał metrem. Ale w sumie z tą swoją miną robocopa w stylu "nie zbliżaj się, bo ci przywalę" pasowałby do szarego tłumu w poniedziałkowy poranek
Nowe wydawnictwa: Songs of Innocence / Songs Of Experience →
Wszystko na temat Songs of Innocence / Songs Of Experience / Ordinary Love / Invisible →
You’re The Best Thing About Me - 1st single from 'Songs Of Experience'Started by depe , 04 wrz 2017 You’re The Best Thing and 2 more... |
|
|
||
Nowe wydawnictwa: Songs of Innocence / Songs Of Experience →
Wszystko na temat Songs of Innocence / Songs Of Experience / Ordinary Love / Invisible →
Poll
Jak oceniasz The Blackout?Started by depe , 30 sie 2017 new u2 song, lead song and 1 more... |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych