Kody&Presale&Bilety
Posted 21 stycznia 2018 - 13:24
Jacob, no dokładnie. Każdy z nas ma ten kodzik tylko po to by Niemcom ciężką kasę płacić niestety ale jutro kieszeń zaboli, oj zaboli..
Posted 21 stycznia 2018 - 13:55
Posted 21 stycznia 2018 - 13:55
@CrazyBono - tak, trzeba się zarejestrować na ticketmaster.de (po prawej u góry możesz przełączyć język na angielski). Przed walką o bilety przygotuj sobie kod z empiku, nr karty kredytowej/debetowej (z podniesionymi limitami płatności!), nr CVV i.. tyle
Pamietajcie, ze niektore banki dodatkowo moga chciec, abyscie autoryzowali transakcje internetowa logujac sie na swoje konto bankowe z podaniem jednorazowego kodu z karty kodow, tj. wklepanie danych z karty debetowej/kredytowej moze byc niewystarczajace.
Tak tylko przypominam...
Posted 21 stycznia 2018 - 20:41
Jutro będę próbowała kupić dwie płyty w Paryżu z kodem empika. W związku z tym może ktoś mógłby podpowiedzieć jak to będzie mniej więcej wyglądać? Kupuje się przez ticketmaster.fr, ok, ale na stronie jest info, że sprzedaż rusza 26... W takim razie jak to będzie jutro? Pojawi się możliwość wpisania kodu?
Ktoś się orientuje jak to jest z przesyłką we Francji (mieszkam we Francji, więc wysyłka byłaby wewnętrzna) ?Czy może jest możliwość eticket?
Poratujcie!
Posted 21 stycznia 2018 - 21:10
Czy ktoś jeszcze nie dostał kodu z empik?
No mnie zrobili na szaro. Sprawa zgłoszona, empik się zasłania, że oni kodów nie mają, ale sprawa JUŻ jest w toku. Pewnie dostanę kod (jeżeli w ogóle) jak już będzie jutro po ptakach.
Jakby ktoś miał 1 kod za dużo to chętnie przygarnę.
Posted 21 stycznia 2018 - 21:40
Napisz na PW Look, dam ci swój kod, bo już nie potrzebuję
Posted 21 stycznia 2018 - 21:43
Posted 21 stycznia 2018 - 21:53
Jutro będę próbowała kupić dwie płyty w Paryżu z kodem empika. W związku z tym może ktoś mógłby podpowiedzieć jak to będzie mniej więcej wyglądać? Kupuje się przez ticketmaster.fr, ok, ale na stronie jest info, że sprzedaż rusza 26... W takim razie jak to będzie jutro? Pojawi się możliwość wpisania kodu?
Ktoś się orientuje jak to jest z przesyłką we Francji (mieszkam we Francji, więc wysyłka byłaby wewnętrzna) ?Czy może jest możliwość eticket?
Poratujcie!
najlepiej wejść na u2.com i tam masz wszystkie linki do poszczególnych stron z biletami. a jeśli chodzi o przesyłkę to na pewno jest możliwość wysyłki bezpośrednio do Francji.. trudno, żeby nie było na francuskiej stronie nie wiem jak było z e-ticketem, Alan pewnie powie coś więcej
Midnight is where the day begins.
Posted 21 stycznia 2018 - 22:00
Posted 21 stycznia 2018 - 22:07
najlepiej wejść na u2.com i tam masz wszystkie linki do poszczególnych stron z biletami. a jeśli chodzi o przesyłkę to na pewno jest możliwość wysyłki bezpośrednio do Francji.. trudno, żeby nie było na francuskiej stronie nie wiem jak było z e-ticketem, Alan pewnie powie coś więcej
Możliwość E-Ticketu jest dostępna. Sam ją wybrałem Ogólnie, płacisz 1,35 euro jak dobrze pamiętam dodatkowo za tą opcję. Od razu dostajesz okienko z e-biletem na swoim profilu w ticketmaster,fr, gdzie w każdej chwili mozesz wydrukować bilet. Bilety na Paryż są akurat imienne, to znaczy na bilecie jest imię i nazwisko osoby do której należy konto. Jakbyś miała więcej jakiś pytań, możesz napisać na pw
Posted 22 stycznia 2018 - 06:35
Posted 22 stycznia 2018 - 09:36
Posted 22 stycznia 2018 - 09:38
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 22 stycznia 2018 - 09:44
Odstąpię jeden kod - został mi. Kontakt priv
Posted 22 stycznia 2018 - 09:47
Baj de łej, przez to, że teraz chcą tego kodu w Berlinie, skrzętnie to wykorzystałem i już napisałem do Empiku reklamację. Odesłali do Universala, zobaczymy co dalej
Ktoś chce być na korespondencji? Chętnie dodam w CC
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 22 stycznia 2018 - 10:08
Ogólnie to jest jakiś wałek. Połowalem na płytę z kodem empiku. Nigdzie się o niego system nie pytał.
Niestety nie załapałem się. Kodu w żaden sposób nie wykorzystałem.
Teraz chciałem sprawdzić jak wyglądają miejsca na trybunach. Po wyborze. Miejsca prosi o podanie kodu.
Mam TRZY różne kody (za trzy różne plyty). I co? Każdy kod został juz podobno wykorzystany!!!
Posted 22 stycznia 2018 - 10:09
Baj de łej, przez to, że teraz chcą tego kodu w Berlinie, skrzętnie to wykorzystałem i już napisałem do Empiku reklamację. Odesłali do Universala, zobaczymy co dalej
Ktoś chce być na korespondencji? Chętnie dodam w CC
Ja chce, ja chce!
Z tego co widze na shoucie/czacie/forum/fejsbuku - wielu osobom nie poszedł kod.
...chorej dezorganizacji ciąg dalszy... <3 Empik/Universal/Ticketmaster powinny dostać nagrodę złotego darwina czy coś <3
Posted 22 stycznia 2018 - 10:13
Czesc.
Ogólnie to jest jakiś wałek. Połowalem na płytę z kodem empiku. Nigdzie się o niego system nie pytał.
Niestety nie załapałem się. Kodu w żaden sposób nie wykorzystałem.
Teraz chciałem sprawdzić jak wyglądają miejsca na trybunach. Po wyborze. Miejsca prosi o podanie kodu.
Mam TRZY różne kody (za trzy różne plyty). I co? Każdy kod został juz podobno wykorzystany!!!
jak kupowałem trybuny to kod przeszedł, jak płytę chciałem to nie przeszedł
Posted 22 stycznia 2018 - 10:18
Trzeba było tylko pamiętać o różnicy czasowej. Jeszcze o 9:59 naszego czasu wpisanie kodu z Empiku wywalało komunikat „Código inválido” a już minutę później kod wszedł jak w masło
See through in the sunlight
Posted 22 stycznia 2018 - 10:19
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users