Jump to content

Photo

Kody&Presale&Bilety

• Please log in to reply
580 replies to this topic

#401 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 13:24

Pyza, oczywiście. Niestety słownik na telefonie robi swoje. :P

Jacob, no dokładnie. Każdy z nas ma ten kodzik tylko po to by Niemcom ciężką kasę płacić :D niestety ale jutro kieszeń zaboli, oj zaboli.. :(
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#402 campeon

campeon

Użytkownik

• Members
  • 592 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 13:55

Chciałbym Gone ale jakichś złych myśli jestem

#403 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 13:55

@CrazyBono - tak, trzeba się zarejestrować na ticketmaster.de (po prawej u góry możesz przełączyć język na angielski). Przed walką o bilety przygotuj sobie kod z empiku, nr karty kredytowej/debetowej (z podniesionymi limitami płatności!), nr CVV i.. tyle ;)

Pamietajcie, ze niektore banki dodatkowo moga chciec, abyscie autoryzowali transakcje internetowa logujac sie na swoje konto bankowe z podaniem jednorazowego kodu z karty kodow, tj. wklepanie danych z karty debetowej/kredytowej moze byc niewystarczajace. ;)

Tak tylko przypominam...

#404 JustynaF

JustynaF

Użytkownik

• Members
  • 77 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 20:41

Jutro będę próbowała kupić dwie płyty w Paryżu z kodem empika. W związku z tym może ktoś mógłby podpowiedzieć jak to będzie mniej więcej wyglądać?  :rolleyes:  Kupuje się przez ticketmaster.fr, ok, ale na stronie jest info, że sprzedaż rusza 26... W takim razie jak to będzie jutro? Pojawi się możliwość wpisania kodu? 

Ktoś się orientuje jak to jest z przesyłką we Francji (mieszkam we Francji, więc wysyłka byłaby wewnętrzna) ?Czy może jest możliwość eticket? 

Poratujcie! :D 

#405 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 21:10

Czy ktoś jeszcze nie dostał kodu z empik?

No mnie zrobili na szaro. Sprawa zgłoszona, empik się zasłania, że oni kodów nie mają, ale sprawa JUŻ jest w toku. Pewnie dostanę kod (jeżeli w ogóle) jak już będzie jutro po ptakach.

Jakby ktoś miał 1 kod za dużo to chętnie przygarnę.

#406 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 21:40

Napisz na PW Look, dam ci swój kod, bo już nie potrzebuję :)

#407 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 21:43

Oddam swój kod Empikowy, piszcie na PW.
<p>To ja Mac, byłem.

#408 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 21:53

Jutro będę próbowała kupić dwie płyty w Paryżu z kodem empika. W związku z tym może ktoś mógłby podpowiedzieć jak to będzie mniej więcej wyglądać?  :rolleyes:  Kupuje się przez ticketmaster.fr, ok, ale na stronie jest info, że sprzedaż rusza 26... W takim razie jak to będzie jutro? Pojawi się możliwość wpisania kodu? 

Ktoś się orientuje jak to jest z przesyłką we Francji (mieszkam we Francji, więc wysyłka byłaby wewnętrzna) ?Czy może jest możliwość eticket? 

Poratujcie! :D

najlepiej wejść na u2.com i tam masz wszystkie linki do poszczególnych stron z biletami. a jeśli chodzi o przesyłkę to na pewno jest możliwość wysyłki bezpośrednio do Francji.. trudno, żeby nie było na francuskiej stronie :P nie wiem jak było z e-ticketem, Alan pewnie powie coś więcej ;)

Midnight is where the day begins.

#409 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 22:00

Czy ktoś posiada jeszcze zbędny kod ?

#410 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 posts

Posted 21 stycznia 2018 - 22:07

najlepiej wejść na u2.com i tam masz wszystkie linki do poszczególnych stron z biletami. a jeśli chodzi o przesyłkę to na pewno jest możliwość wysyłki bezpośrednio do Francji.. trudno, żeby nie było na francuskiej stronie :P nie wiem jak było z e-ticketem, Alan pewnie powie coś więcej ;)

Możliwość E-Ticketu jest dostępna. Sam ją wybrałem ;) Ogólnie, płacisz 1,35 euro jak dobrze pamiętam dodatkowo za tą opcję. Od razu dostajesz okienko z e-biletem na swoim profilu w ticketmaster,fr, gdzie w każdej chwili mozesz wydrukować bilet. Bilety na Paryż są akurat imienne, to znaczy na bilecie jest imię i nazwisko osoby do której należy konto. Jakbyś miała więcej jakiś pytań, możesz napisać na pw :)

#411 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 06:35

Ma ktoś jeszcze zbędny kod z Empiku?

#412 CrazyBono

CrazyBono

Użytkownik

• Members
  • 10 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 09:36

Mam bilety!!!. Nie wiem czy tak miało być ale nigdzie nie musiałem podawać empikowego kodu.?

#413 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 09:38

Nie było trzeba , ale przy próbie kupienia 3 biletu wywalało zapytanie o kod i hasło że kod został już wykorzystany. Dziwna sprawa , ale poszło , płyta już niestety poleciała , ale trybuny z paluszkiem w pupie ;P
Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#414 Krzysiek

Krzysiek

Użytkownik

• Members
  • 70 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 09:44

Odstąpię jeden kod - został mi. Kontakt priv

#415 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 09:47

Baj de łej, przez to, że teraz chcą tego kodu w Berlinie, skrzętnie to wykorzystałem i już napisałem do Empiku reklamację. Odesłali do Universala, zobaczymy co dalej :D

Ktoś chce być na korespondencji? Chętnie dodam w CC :D

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#416 ChAoS

ChAoS

Użytkownik

• Members
  • 17 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 10:08

Czesc.
Ogólnie to jest jakiś wałek. Połowalem na płytę z kodem empiku. Nigdzie się o niego system nie pytał.
Niestety nie załapałem się. Kodu w żaden sposób nie wykorzystałem.
Teraz chciałem sprawdzić jak wyglądają miejsca na trybunach. Po wyborze. Miejsca prosi o podanie kodu.
Mam TRZY różne kody (za trzy różne plyty). I co? Każdy kod został juz podobno wykorzystany!!!

#417 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 10:09

Baj de łej, przez to, że teraz chcą tego kodu w Berlinie, skrzętnie to wykorzystałem i już napisałem do Empiku reklamację. Odesłali do Universala, zobaczymy co dalej :D

Ktoś chce być na korespondencji? Chętnie dodam w CC :D

Ja chce, ja chce! :D

Z tego co widze na shoucie/czacie/forum/fejsbuku - wielu osobom nie poszedł kod. :P

...chorej dezorganizacji ciąg dalszy... <3 Empik/Universal/Ticketmaster powinny dostać nagrodę złotego darwina czy coś <3

"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#418 campeon

campeon

Użytkownik

• Members
  • 592 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 10:13

Czesc.
Ogólnie to jest jakiś wałek. Połowalem na płytę z kodem empiku. Nigdzie się o niego system nie pytał.
Niestety nie załapałem się. Kodu w żaden sposób nie wykorzystałem.
Teraz chciałem sprawdzić jak wyglądają miejsca na trybunach. Po wyborze. Miejsca prosi o podanie kodu.
Mam TRZY różne kody (za trzy różne plyty). I co? Każdy kod został juz podobno wykorzystany!!!

jak kupowałem trybuny to kod przeszedł, jak płytę chciałem to nie przeszedł

#419 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 10:18

Dziwne że taka potęga jak Ticketmaster na koncert u naszych najbliższych sąsiadów ma takie problemy z kodami z Empiku jakby nigdy o nich nie słyszeli. A jakaś lokalna portugalska firemka BlueTicket bez problemu to ogarnia i właśnie kupiłem na empiczne kody 2 kolejne płyty na Lizbonę.

Trzeba było tylko pamiętać o różnicy czasowej. Jeszcze o 9:59 naszego czasu wpisanie kodu z Empiku wywalało komunikat „Código inválido” a już minutę później kod wszedł jak w masło :)

See through in the sunlight

#420 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 posts

Posted 22 stycznia 2018 - 10:19

Mam niewykorzystany kod.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users