Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach
Oooo co się stało? Chcę znać szczegóły! Przydałby się jakiś ferment
Napisano 20 stycznia 2018 - 16:14
Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach
Napisano 20 stycznia 2018 - 16:27
otwieram popcorn
U mnie ciągle brak kodu, infolinia postara się dzisiaj rozwiązać problem. No ciekawe czy się wyrobią
Napisano 20 stycznia 2018 - 16:47
Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach, to odpowiem na pytanie, ze dokonalam 2 transakcji w Empik.com i otrzymalam kilka dni temu jedynie 1 kod uprawniajacy do zakupu 2 biletow na obecna trase, czyli kod do pierwszego zakupu. Napisalam e-mail z pytaniem co sie stalo z drugim kodem i ze czekam od nich na odpowiedz.
Caroli
Jeden mail = jeden kod - nie spodziewali się że ktoś może kupić dwie płyty i nie ogarnęli?
Napisano 20 stycznia 2018 - 17:19
Jeden mail = jeden kod - nie spodziewali się że ktoś może kupić dwie płyty i nie ogarnęli?
Było w regulaminie (tak sobie przypominam) że jeden mail = jeden kod, niezależnie od tego czy się kupi 1, 2, czy 30 egzemplarzy
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 20 stycznia 2018 - 17:24
See through in the sunlight
Napisano 20 stycznia 2018 - 18:21
No wlasnie czytam ten regulamin, ktory sobie dawno zapisalam ..i o ktorym zapomnialam.
---------------------
“Kod” oznacza kod dostępu do przedsprzedaży biletów na nadchodzącą trasę koncertową UK & European Tour zespołu U2 w 2018r. w wybranym terminie (do potwierdzenia) (“Dostępne Terminy”).
Kod zostanie wysłany do wszystkich Uprawnionych Uczestników pocztą elektroniczną w terminie pomiędzy 1 stycznia 2018r. a 31 marca 2018r. po ogłoszeniu trasy koncertowej 2018 U2 UK & European Tour do wykorzystania podczas 24-godzinnej przedsprzedaży (“Okno Przedsprzedaży”), do wyczerpania biletów.
Zwracamy uwagę, że Okno Przedsprzedaży nie jest wyłączną ofertą sprzedaży biletów w Dostępnych Terminach (dla subskrybentów strony U2.com), ale następuje przed ogólną sprzedażą biletów.
Wszyscy Uprawnieni Uczestnicy otrzymają swoje Kody od Empik na co najmniej 48 godzin przed otwarciem Okna Przedsprzedaży.
Oknem Przedsprzedaży będzie zarządzał Empik, wygeneruje on Kod i wyśle go pocztą elektroniczną do każdego Uprawnionego Uczestnika na adres email, którego Uprawniony Uczestnik używa do zakupu Albumu ze Strony Internetowej w Czasie Trwania Oferty.
Kod wysłany do Uprawnionego Uczestnika upoważnia do zakupu do dwóch (2) biletów w dowolnym Dostępnym Terminie z ograniczonej ilości biletów dostępnych w przedsprzedaży oraz podczas Przedsprzedaży dla wszystkich Dostępnych Terminów.
Każdy Uprawniony Uczestnik ma prawo tylko do jednego (1) Kodu.
W Oknie Przedsprzedaży jest dostępna jedynie ograniczona ilość dostępnych biletów dla wszystkich Uprawnionych Uczestników. Proszę zwrócić uwagę, że nie ma gwarancji, że każdy Uprawniony Uczestnik kupi bilety na Dostępne Terminy korzystając z Kodu.
-----------
info z e-maila od Empiku:
Przedsprzedaż dla Klientów EMPIKu rozpocznie się w poniedziałek, 22 stycznia o 9.00 CET i potrwa do środy 24 stycznia 2018, g. 17.00 CET
Napisano 20 stycznia 2018 - 18:31
no to, jeśli ktoś nie dostał swojego kodu to wyglądałoby, że empik znowu dał dupyWszyscy Uprawnieni Uczestnicy otrzymają swoje Kody od Empik na co najmniej 48 godzin przed otwarciem Okna Przedsprzedaży.
Midnight is where the day begins.
Napisano 20 stycznia 2018 - 18:32
Każdy Uprawniony Uczestnik ma prawo tylko do jednego (1) Kodu.
See through in the sunlight
Napisano 20 stycznia 2018 - 21:04
Napisano 20 stycznia 2018 - 21:18
ej! koleżanki też proszę rozwinąć tematCaroli,
no dalej, koledzy chca igrzysk Tylko pisz jak było żebym nie musiał interweniować
Midnight is where the day begins.
Napisano 20 stycznia 2018 - 21:21
Caroli,
no dalej, koledzy chca igrzysk Tylko pisz jak było żebym nie musiał interweniować
Naprawde chcesz, abym publicznie obrabiala tobie tyleczek. Serio?
Dla mnie przestales byc osoba wiarygodna. Tyle w temacie. Moge upublicznic SMSy, PMy z forum, ale po co? Ostatnio mam juz wystarczajaco duzo na glowie i malo czasu dla siebie.
Napisano 20 stycznia 2018 - 21:30
Było w regulaminie (tak sobie przypominam) że jeden mail = jeden kod, niezależnie od tego czy się kupi 1, 2, czy 30 egzemplarzy
Wlasnie, ze nie ma w regulaminie informacji w przypadku wielokrotnosci zakupow. Po prostu sie nie spodziewali takiego obrotu sprawy.
Trudno, zadowole sie jednym kodem. :/ Nie bede taka pazerna.
Napisano 21 stycznia 2018 - 10:32
Gdzie lepiej kupić - Eventim czy Ticketmaster? Ostatnio Eventim mnie skasował grubo za przesłanie biletów, Ticketmaster ma paperless?
Napisano 21 stycznia 2018 - 11:12
Napisano 21 stycznia 2018 - 11:53
"Tylko wysyłka za... 35 ojrosków." Czyli nie ma możliwości odbioru osobistego w dniu koncertu?
Napisano 21 stycznia 2018 - 12:56
Czy jeśli jutro chcę kupić bilety to muszę się zarejestrować na ticketmaster.de?
Napisano 21 stycznia 2018 - 13:08
Niby jest, dużo taniej (jakoś ~5eur) ale ja bym się bał ryzykować odbierać bilet w dniu koncertu i to jeszcze w Niemczech. Raz, że mam zamiar się kolejkować troche, nie wiadomo jak to do końca będzie wyglądało i czy nie będzie jakichś problemów."Tylko wysyłka za... 35 ojrosków." Czyli nie ma możliwości odbioru osobistego w dniu koncertu?
Napisano 21 stycznia 2018 - 13:13
Ej, a ja tak zapytam: co to to CCV?
Kojarzy mi się z C4, ale mimo wszystko nie zamierzam wysadzać ticketmastera w powietrze
Napisano 21 stycznia 2018 - 13:16
Chodziło zapewne o kod CVV z tyłu karty kredytowej do płatności internetowych.
Napisano 21 stycznia 2018 - 13:19
Aa, dzięki. Zawsze się zastanawiałem po co są te trzy cyferki. Już teraz wiem: po to żeby płacić kasę Niemcom
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych