Juz pozamiatane , na 8 września Paryż zero biletów w tym momencie
Kody&Presale&Bilety
Napisano 19 stycznia 2018 - 13:35
Napisano 19 stycznia 2018 - 13:49
A tymczasem w Lisbonie ...
Nieźle, wczoraj kolejki były dokładnie o jeden rządk wielkości mniejsze Czyli sporo osób musiało kupić suba po ogłoszeniu trasy Pewnie podobnie było w Niemczech - stąd taki ścisk w Berlinie...
a jak jest ważnością kodu z subskrypcji? jak będą dostawki a ja mam kody, to one też będą ważne, nie? i czy jak poczekać chcę na Belfast/Dublin to też?
Będzie ważny.
.
.
.
Chyba, że nie, to w końcu U2
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 19 stycznia 2018 - 13:56
Napisano 19 stycznia 2018 - 14:09
Wróżę:
z suba: będzie działać
z pre-orderu: nie będzie działać
edit: o, stuknęło mi 5000, tylko nie wiem w którym wątku napisałem jubileuszowy
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 19 stycznia 2018 - 14:19
A tymczasem w Lisbonie ...
Wczoraj rano w Lizbonie wbiłem do kolejki od razu po otwarciu bramek i było już 3500 osób przede mną, kolejka na 55 minut czekania. Sporo ludzi ma kody Experience wbrew pozorom..
See through in the sunlight
Napisano 19 stycznia 2018 - 14:30
Napisano 19 stycznia 2018 - 18:50
Czy ktoś jeszcze nie dostał kodu empikowego?
u mnie ciagle cisza
Napisano 19 stycznia 2018 - 20:02
Czy ktoś z Was wybiera się na Dublin ?
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 19 stycznia 2018 - 21:33
received 4 dni
Napisano 19 stycznia 2018 - 21:34
A kod z presale? Myślicie że na dostawki też będą działały? Chyba marne szanse co
chyba tak.......
Napisano 19 stycznia 2018 - 22:23
Czy mi się wydaje, czy na poniedziałkowy presale już nic nie zostanie? Gdziekolwiek nie popatrzę, albo wszystko wyprzedane, albo zostało już tylko kilka najdroższych biletów po 200+ euro.
Napisano 19 stycznia 2018 - 22:25
Napisano 19 stycznia 2018 - 22:31
Czy mi się wydaje, czy na poniedziałkowy presale już nic nie zostanie? Gdziekolwiek nie popatrzę, albo wszystko wyprzedane, albo zostało już tylko kilka najdroższych biletów po 200+ euro.
kopehaga jest dostepna
Napisano 20 stycznia 2018 - 13:51
Słuchajcie, jak to działa? Przykładowo wybieram miejsce na płycie, wpisuję kod i co od razu przekierowuje mnie do płacenia? A jak kupić dwa bilety? Muszę jeszcze raz od nowa czy mogę wybrać ilość biletów? Jak to wygląda? Niech ktoś opisze kto już ma to za sobą, bo to będzie mój kompletny debiut w europrzelewach.
Chodzi mi o Berlin.
Napisano 20 stycznia 2018 - 13:57
Midnight is where the day begins.
Napisano 20 stycznia 2018 - 14:16
Słuchajcie, jak to działa? Przykładowo wybieram miejsce na płycie, wpisuję kod i co od razu przekierowuje mnie do płacenia? A jak kupić dwa bilety? Muszę jeszcze raz od nowa czy mogę wybrać ilość biletów? Jak to wygląda? Niech ktoś opisze kto już ma to za sobą, bo to będzie mój kompletny debiut w europrzelewach.
Chodzi mi o Berlin.
I jedna uwaga ode mnie system sam może zaproponować/włożyć do koszyka bilety których nie chcesz. Przykład - klikasz na mapie/zaznaczasz płytę, pojawia się następna strona z koszykiem a w nim bilety z trybun. W emocjach możesz nie doczytać komunikatu u góry "Sorry, no exact matches were found, but other tickets are avalable. We expanded your search to find you the best avilable alternatives".
W pośpiechu, bez doświadczenia albo znajomości języka można kliknąć dalej i zapłacić za coś czego się nie chce.
Napisano 20 stycznia 2018 - 14:27
Ok, dzięki za odp. i ostrzeżenie
Jeszcze takie dwa pytania:
1. Od momentu gdy w moim koszyku pojawią się dwa bilety do wykonania przelewu ile mam czasu by to zrobić? Jest jakiś licznik?
2. Jakie są opcje dostarczenia biletów? I czy można w Berlinie zamówić eTicket, żeby po prostu na maila przyszło?
Napisano 20 stycznia 2018 - 14:35
Midnight is where the day begins.
Napisano 20 stycznia 2018 - 14:49
jest 9 lub 10 minut, spokojnie się wyrobisz z tym wszystkim.
i potwierdzam Kopenhaga nadal obecna, ale już nie płyta.
Czasami nawet najtańsze trybsy wchodzą
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 20 stycznia 2018 - 16:11
Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach, to odpowiem na pytanie, ze dokonalam 2 transakcji w Empik.com i otrzymalam kilka dni temu jedynie 1 kod uprawniajacy do zakupu 2 biletow na obecna trase, czyli kod do pierwszego zakupu. Napisalam e-mail z pytaniem co sie stalo z drugim kodem i ze czekam od nich na odpowiedz.
Caroli
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych