Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kody&Presale&Bilety

• Please log in to reply
580 replies to this topic

#381 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 16:14

Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach

Oooo co się stało? Chcę znać szczegóły! :D Przydałby się jakiś ferment :P

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#382 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 16:27

Oooo co się stało? Chcę znać szczegóły! :D Przydałby się jakiś ferment :P

otwieram popcorn  :D

U mnie ciągle brak kodu, infolinia postara się dzisiaj rozwiązać problem. No ciekawe czy się wyrobią

#383 vicryn

vicryn

Użytkownik

• Members
  • 245 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 16:47

Pomijajac istotny fakt Marku, ze na ostatnim Berlinie, miesiac przed koncertem, wykiwales mnie na biletach, to odpowiem na pytanie, ze dokonalam 2 transakcji w Empik.com i otrzymalam kilka dni temu jedynie 1 kod uprawniajacy do zakupu 2 biletow na obecna trase, czyli kod do pierwszego zakupu. Napisalam e-mail z pytaniem co sie stalo z drugim kodem ;) i ze czekam od nich na odpowiedz.

Caroli

Jeden mail = jeden kod - nie spodziewali się że ktoś może kupić dwie płyty i nie ogarnęli?  ;)

#384 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 17:19

Jeden mail = jeden kod - nie spodziewali się że ktoś może kupić dwie płyty i nie ogarnęli?  ;)

Było w regulaminie (tak sobie przypominam) że jeden mail = jeden kod, niezależnie od tego czy się kupi 1, 2, czy 30 egzemplarzy

When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#385 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 17:24

Dokładnie to w regulaminie było 1 osoba = 1 kod. Dlatego kupując SOE w przedsprzedaży w Empiku na swoje dane kupiłem Deluxe CD a na dane żony winyla. 2 kody przyszły już w czwartek.

See through in the sunlight

#386 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 18:21

No wlasnie czytam ten regulamin, ktory sobie dawno zapisalam ..i o ktorym zapomnialam. :D

---------------------

“Kod” oznacza kod dostępu do przedsprzedaży biletów na nadchodzącą trasę koncertową UK & European Tour zespołu U2 w 2018r. w wybranym terminie (do potwierdzenia) (“Dostępne Terminy”).

Kod zostanie wysłany do wszystkich Uprawnionych Uczestników pocztą elektroniczną w terminie pomiędzy 1 stycznia 2018r. a 31 marca 2018r. po ogłoszeniu trasy koncertowej 2018 U2 UK & European Tour do wykorzystania podczas 24-godzinnej przedsprzedaży (“Okno Przedsprzedaży”), do wyczerpania biletów.
Zwracamy uwagę, że Okno Przedsprzedaży nie jest wyłączną ofertą sprzedaży biletów w Dostępnych Terminach (dla subskrybentów strony U2.com), ale następuje przed ogólną sprzedażą biletów.

Wszyscy Uprawnieni Uczestnicy otrzymają swoje Kody od Empik na co najmniej 48 godzin przed otwarciem Okna Przedsprzedaży.

Oknem Przedsprzedaży będzie zarządzał Empik, wygeneruje on Kod i wyśle go pocztą elektroniczną do każdego Uprawnionego Uczestnika na adres email, którego Uprawniony Uczestnik używa do zakupu Albumu ze Strony Internetowej w Czasie Trwania Oferty.

Kod wysłany do Uprawnionego Uczestnika upoważnia do zakupu do dwóch (2) biletów w dowolnym Dostępnym Terminie z ograniczonej ilości biletów dostępnych w przedsprzedaży oraz podczas Przedsprzedaży dla wszystkich Dostępnych Terminów.

Każdy Uprawniony Uczestnik ma prawo tylko do jednego (1) Kodu.

W Oknie Przedsprzedaży jest dostępna jedynie ograniczona ilość dostępnych biletów dla wszystkich Uprawnionych Uczestników. Proszę zwrócić uwagę, że nie ma gwarancji, że każdy Uprawniony Uczestnik kupi bilety na Dostępne Terminy korzystając z Kodu.

-----------

info z e-maila od Empiku:

Przedsprzedaż dla Klientów EMPIKu rozpocznie się w poniedziałek, 22 stycznia o 9.00 CET i potrwa do środy 24 stycznia 2018, g. 17.00 CET

#387 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 18:31

Wszyscy Uprawnieni Uczestnicy otrzymają swoje Kody od Empik na co najmniej 48 godzin przed otwarciem Okna Przedsprzedaży.

no to, jeśli ktoś nie dostał swojego kodu to wyglądałoby, że empik znowu dał dupy :P

Midnight is where the day begins.

#388 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 18:32

Każdy Uprawniony Uczestnik ma prawo tylko do jednego (1) Kodu.

No właśnie. Uczestnika od początku rozumiałem jako osobę a nie tylko inny adres mailowy więc dokonałem zakupu z 2 oddzielnych kont w Empiku, które należały do 2 różnych osób i mi się to sprawdziło.

See through in the sunlight

#389 BOYofWAR

BOYofWAR

Użytkownik

• Members
  • 123 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 21:04

Caroli,
no dalej, koledzy chca igrzysk ;) Tylko pisz jak było żebym nie musiał interweniować :)

#390 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 21:18

Caroli,
no dalej, koledzy chca igrzysk ;) Tylko pisz jak było żebym nie musiał interweniować :)

ej! koleżanki też :P proszę rozwinąć temat :P

Midnight is where the day begins.

#391 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 21:21

Caroli,

Naprawde chcesz, abym publicznie obrabiala tobie tyleczek. Serio?

Dla mnie przestales byc osoba wiarygodna. Tyle w temacie. Moge upublicznic SMSy, PMy z forum, ale po co? Ostatnio mam juz wystarczajaco duzo na glowie i malo czasu dla siebie.

#392 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 20 stycznia 2018 - 21:30

Było w regulaminie (tak sobie przypominam) że jeden mail = jeden kod, niezależnie od tego czy się kupi 1, 2, czy 30 egzemplarzy

Wlasnie, ze nie ma w regulaminie informacji w przypadku wielokrotnosci zakupow. Po prostu sie nie spodziewali takiego obrotu sprawy. :D

Trudno, zadowole sie jednym kodem. :/ Nie bede taka pazerna.

#393 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 10:32

Gdzie lepiej kupić - Eventim czy Ticketmaster? Ostatnio Eventim mnie skasował grubo za przesłanie biletów, Ticketmaster ma paperless?

#394 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 11:12

Redgar, ogarniasz coś temat czy tak wpadasz w połowie tematu? :D

Jak masz kod empikowy to tylko ticketmaster. Nie ma ebiletow. Tylko wysyłka za... 35 ojrosków.
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#395 mihnik

mihnik

Użytkownik

• Members
  • 263 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 11:53

"Tylko wysyłka za... 35 ojrosków." Czyli nie ma możliwości odbioru osobistego w dniu koncertu?

#396 CrazyBono

CrazyBono

Użytkownik

• Members
  • 10 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 12:56

Czy jeśli jutro chcę kupić bilety to muszę się zarejestrować na ticketmaster.de?

#397 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 13:08

"Tylko wysyłka za... 35 ojrosków." Czyli nie ma możliwości odbioru osobistego w dniu koncertu?

Niby jest, dużo taniej (jakoś ~5eur) ale ja bym się bał ryzykować odbierać bilet w dniu koncertu i to jeszcze w Niemczech. Raz, że mam zamiar się kolejkować troche, nie wiadomo jak to do końca będzie wyglądało i czy nie będzie jakichś problemów.

@CrazyBono - tak, trzeba się zarejestrować na ticketmaster.de (po prawej u góry możesz przełączyć język na angielski). Przed walką o bilety przygotuj sobie kod z empiku, nr karty kredytowej/debetowej (z podniesionymi limitami płatności!), nr CVV i.. tyle ;)
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#398 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 13:13

Ej, a ja tak zapytam: co to to CCV? :o

Kojarzy mi się z C4, ale mimo wszystko nie zamierzam wysadzać ticketmastera w powietrze :P  

#399 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 13:16

Chodziło zapewne o kod CVV z tyłu karty kredytowej do płatności internetowych.

''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#400 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 13:19

Aa, dzięki. Zawsze się zastanawiałem po co są te trzy cyferki. Już teraz wiem: po to żeby płacić kasę Niemcom :P 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych