Teraz podobno Landlady na soundchecku.
Tak, tak, tak, nawet kosztem innych starszych kawałków, które już grali.
Numb trenowali przed trasą z 2015, więc czemu nie.... Numb w klatce!!! Do tego jakieś fajne animacje i jest bomba.
Poza tym DVD z pojedynczego koncertu bez możliwości zmontowania z dniem poprzednim/następnym ?
Balansują na krawędzi xd
W Pasadenie jakoś dali radę, to i tu dadzą. Poza tym braki audio zawsze można podkraść z innych koncertów, a nawet niektóre sceny video, o ile mają materiał dobrej jakości.
Jak chcą filmować, to muszą coś dodać, bo trochę za krótkie na DVD/BD.
Jedno widać, po tym co pokazują na filmikach na U2.com - każdy koncert jest filmowany w bardzo dobrej jakości z kilku kamer. Jak już gdzieś wspomniałem, chyba najlepiej filmowany Tour od czasów PopMartu (?). Nie wiem, jak to było z TJT, ale na stadionach zazwyczaj mają problem z kamerami nagrywającymi całą scenę, czy kamerami na wysięgnikach. W hali łatwiej to nagrać.
Ponoć nagrali już Waszyngton, ale co stoi na drodze, aby coś jeszcze nagrać w dobrej jakości? Tylko może tym razem proszę o kogoś innego niż Hamisha Hamiltona, bo może warto z innego ujęcia tego typu trasę zobaczyć.
Z drugiej strony do dzisiaj nie wydali DVD/BD z TJT Tour 2017....
Bardzo optymistyczne to co mówi Willie Williams, bo samo planowanie kolejnej trasy myślę, że da nam przynajmniej jedną dużą, światową trasę zanim przejdą na emeryturę.