4 Mediolan.. wykończą mnie jednak..
Evaa?
Napisano 13 lutego 2018 - 13:57
4 Mediolan.. wykończą mnie jednak..
Evaa?
Midnight is where the day begins.
Napisano 13 lutego 2018 - 14:01
Ja już nie żyje....
Napisano 16 lutego 2018 - 23:13
Zadam banalne pytanie - a będzie Polska? ;p Ja wciąż czekam.
Napisano 16 lutego 2018 - 23:51
Napisano 17 lutego 2018 - 11:01
Napisano 22 lutego 2018 - 11:55
Dzięki depe za info!
Napisano 22 lutego 2018 - 12:17
Jakby kogoś to interesowało to lecę W-wa Modlin - Dublin 04.11 o 14:00
wracam 11.11 o 9:35
Napisano 22 lutego 2018 - 17:34
ja i margo wracamy z Tobą
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 22 lutego 2018 - 19:06
Cool!
To oferuje wam podwózkę z Modlina do Wawy.
Moje auto bedzie zaparkowane na lotniskowym parkingu.
Napisano 22 lutego 2018 - 21:58
Cool!
To oferuje wam podwózkę z Modlina do Wawy.
Moje auto bedzie zaparkowane na lotniskowym parkingu.
elegancko! dzięki
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 23 lutego 2018 - 11:48
dzięki depe!
Ja być może i tego 4tego też polecę. Bliżej wakacji będę się decydować.
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 23 lutego 2018 - 12:40
Ej, margo.. (i reszta 'dublińczków') to działajcie..
Może się dogadamy jakoś.. bo 07.11 to planuje odwiedzić kilka U2-Kultowych miejsc w Irlandii.
Slane Castle, Moydrum Castle, Carrigogunnell Castle, Cliffs of Moher..
Byłoby fajniej, ekonomiczniej i weselej pojechać razem..
Napisano 23 lutego 2018 - 13:03
depe, my wstępnie z Agą właśnie o czymś wspólnym myślałyśmy żeby jutowe miejsca poodwiedzać z chęcią się zbierzemy i razem pojedziemy!
+ mi się marzy (skoro już będziemy) wypad do Limerick. A teraz tym bardziej bo grób Dolores i chociaż świeczkę zapalić.
A zdjęcia WOW! Między innymi dlatego się zdecydowałam na wypad do D.
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 23 lutego 2018 - 13:09
Limerick - nie ma problemu, kilka minut jazdy od Carrigogunnell Castle.
Taką trase jednodniową zaplanowałem na 07.11.2018 - przejechałem ją już dwukrotnie. Spokojnie do przejechania w 7 godz + ze 3-4 godz łącznie na poszczególnych celach wycieczki. No ale trzeba rano ruszyć coby do pubu w Dublinie przed północą zdąrzyć..
Napisano 23 lutego 2018 - 16:11
Ej, margo.. (i reszta 'dublińczków') to działajcie..
Może się dogadamy jakoś.. bo 07.11 to planuje odwiedzić kilka U2-Kultowych miejsc w Irlandii.
Slane Castle, Moydrum Castle, Carrigogunnell Castle, Cliffs of Moher..
Byłoby fajniej, ekonomiczniej i weselej pojechać razem..
depe, my wstępnie z Agą właśnie o czymś wspólnym myślałyśmy żeby jutowe miejsca poodwiedzać z chęcią się zbierzemy i razem pojedziemy!
+ mi się marzy (skoro już będziemy) wypad do Limerick. A teraz tym bardziej bo grób Dolores i chociaż świeczkę zapalić.
A zdjęcia WOW! Między innymi dlatego się zdecydowałam na wypad do D.
jestem bardzo bardzo za! dokładnie o tym rozmawiałyśmy. składamy się na auto i jedziem tam nawet skoro świt depe, myślę, ze śmiało możesz nas uwzględnić. jeszcze może evay będzie chętna
ja też jeszcze nie wiem jak z przylotem, ale zakładam cały tydzień wolnego i przyjazd tak, aby być w Dublinie przynajmniej od 06.11
ps: piękna trasa! slane, moherowe klify, moydrum, no i jeszcze limerick po drodze. jedziemy!
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 26 lutego 2018 - 09:54
The Roliing Stones 8 lipca na narodowym. Można jak się tylko chce.A U2 możemy też śmiało stwierdzić że jest to jedyny z wielkichich na świecie który pernamentnie omija Polskę, można nawet pokusić się o stwierdzenie że robi to z rozmysłem.
Napisano 26 lutego 2018 - 11:32
co wy tak z tą Polską?? RS przyjeżdżają po 11 latach od ostatniego koncertu. a U2 od 2009 nie koncertuje nigdzie poza ścisłym kręgiem zachodniej Europy. taką obrali politykę i nic z tym nie zrobimy. zresztą RS robi od wielu lat tak samo. teraz dodali nas i Pragę i koniec. nie rozumiem kompletnie tego podejścia, że nasz kraj to jest naród wybrany i wszyscy mają tu grać, bo jak nie to wp*erdol
Boss też do nas nie przyjechał na ostatniej trasie, a Ci co przyjeżdżają dają koncerty prawie w każdym miejscu Europy. akurat RS zrobiło teraz wyjątek i miejmy nadzieje, że U2 prędzej niż później też zrobi
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 26 lutego 2018 - 12:01
a stwierdzenie, że U2 omijają nas celowo jest wyjątkowo rozbrajające Bono na pewno nie ma nic lepszego do roboty jak pilnowanie na każdym kroku, aby przypadkiem ich trasa nie zahaczyła o PL..
Midnight is where the day begins.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych