Też to zauważyłem. Skąd się bierze taka ignorancja ze strony RMF-u? Przecież obie stacje (razem z Zetką) nadają dokładnie ten sam chłam dla mas, mają tych samych odbiorców i w zasadzie różnica między nimi jest taka jak między Pepsi a Coca-Colą.
Zetka zdaje się jednak prezentować minimalnie wyższy poziom muzyczny od RMF-u. Zdarzyło mnie się tam nawet usłyszeć takie kawałki U2, których na RMF nie słyszałem nigdy, m.in. Stuck in a moment, czy Hold Me, Thrill Me...
Generalnie Zetka trochę na plus. Jeszcze pamiętam dawne czasy, jak w 2001, czy 2002 puścili obszerny fragment Live From Boston 2001. Nagrywane na kasecie, pech chciał, że urwało się na początku The Fly... I trochę czasu minęło aż usłyszałem w całości.
RMF FM grał wczoraj AJSTYLA i WOWY.
http://www.rmf.fm/mu...aign=megaplayer
Ciągle to grają, do obrzydzenia.... Czasem One dojdzie. Ale chyba o to chodzi chłopakom z U2, dlatego tak sentymentalnie podchodzą do trasy TJT 2017.
Szczerze wątpie żeby to grali w zremixowanej wersji na SOE Tour.. a 360 skończyła sie 6 lat temu.
Grali remix EBTTRT na SOI Tour, więc czemu nie.
Generalnie wersja Kygo - ta nagrana na jakimś festiwalu robiła trochę lepsze wrażenie. Tutaj trochę to płytkie, zwłaszcza refreny. W porównaniu do wersji oryginalnej brakuje części śpiewanej przez The Edge'a, ale to remiks, więc wszystkie ruchy dozwolone.
Wersja nie jest lepsza od albumowej, ale do radia mogłaby się nadawać.
Ciekaw jestem wersji, która mieli wydać, ale ostatecznie zmienili plany. Możliwe, że było to coś pomiędzy wersją albumową, a remiksem Kygo. The Edge w wywiadzie mówił, że jest dość duża szansa na ukazanie się.