Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koncerty

3322 replies to this topic

#561 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:28

Ja też wybieram się na The Police. Zakupiłem 2 bileciki w sektorze 25. Cieszę się ogromnie, gdyż The Police obok U2 i RHCP to mój ulubiony zespoł.Powiedzcie mi jaki może byc odbiór z tego miejsca, tzn. czy będzie coś widać czy muszę kupić lornetkę :P

#562 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:31

lepiej było na płyte kupić, sektory są fatalne.

#563 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:33

lepiej było na płyte kupić, sektory są fatalne.

A jakie mam szanse że z płyty zobaczę cokolwiek ?? Przynajmniej takie jest moje rozumowanie a wysoki na 2,10 to nie jestem.

#564 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:34

ja też nie, ale jak przyjedziesz rano i bedziesz czekał to spokojnie bedziesz blisko sceny.
Na red hotach nawet jak zostałem wypchany troszke dalej, tak 15-20 metrow od sceny, to widziałem wszystko dobrze, a i ludzie z tyłu nie narzekali z tego co słyszałem

#565 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:36

hmm...

#566 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:37

Rano tzn tak do 10-11 :), spokojnie wyląduje sie przy scenie. W sumie to kwestia zdolnosci umiejętnego pchania się w tłumie. Sektor 25 chyba ok, tzn tak troche z boku, i raczej wszystko bedzie widać, chyba, że postawią reżyserkę czy jakoś tak to się zwie... Tak czy inaczej Mikołaj przyniosł mi bilet na płytę. :P
Dołączona grafika

#567 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:39

Rano tzn tak do 10-11 :), spokojnie wyląduje sie przy scenie. W sumie to kwestia zdolnosci umiejętnego pchania się w tłumie. Sektor 25 chyba ok, tzn tak troche z boku, i raczej wszystko bedzie widać, chyba, że postawią... Tak czy inaczej Mikołaj przyniosł mi bilet na płytę. :P

ze postawia co sorry ale jestem laik jesli chodzi o takie duze imprezy

#568 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:52

ze postawia co sorry ale jestem laik jesli chodzi o takie duze imprezy

Kubusiu na płycie o wiele lepiej słychać. Nie wiem jak oni te koncerty nagłaśniają, ale słychać o wiele lepiej. 10-11 rano, niiiiiiiie, tym razem nie, nie będę męczyć się w tłumie <a pewnie jak zwykle pojawie się koło 9 rano pod śląskim :D>

#569 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 14 grudnia 2007 - 22:58

Kubusiu na płycie o wiele lepiej słychać. Nie wiem jak oni te koncerty nagłaśniają, ale słychać o wiele lepiej. 10-11 rano, niiiiiiiie, tym razem nie, nie będę męczyć się w tłumie <a pewnie jak zwykle pojawie się koło 9 rano pod śląskim :D>

No dobrze może lepiej słychać a może i nie ale jak mi kolega mowil (nie byl w chorzowie co prawda ale na wielu innych koncertach choiazby w wawie) to lepiej kupic na trybuny w koncu nie wiem moze jakiez za i pzreciw trybun i plyty ??? ;)

#570 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 14 grudnia 2007 - 23:03

No dobrze może lepiej słychać a może i nie ale jak mi kolega mowil (nie byl w chorzowie co prawda ale na wielu innych koncertach choiazby w wawie) to lepiej kupic na trybuny w koncu nie wiem moze jakiez za i pzreciw trybun i plyty ???

Z tyłu płyty widać tyle, co z trybun mniej więcej, zasadniczo lepiej tam słychać, nie ma ścisku i groźby stratowania przez tłum jak w pierwszych rzędach. Jest blisko do takich przenośnych urokliwych niebieskich toalet. Zaletą natomiast bycia na taki szoł w pierwszych rzędach jest to, że możesz rzucać na scenę bielizną... takie oczywiste oczywistości.
Jak idę na koncert to muzyka jest na pierwszym miejscu, na drugim dopiero to, czy widzę muzyków na telebimie, czy też wręcz mogę ich dotykać ;) dlatego też mówię: na śląskim tylko płyta.

#571 alien

alien

Użytkownik

• Members
  • 875 Postów

Napisano 15 grudnia 2007 - 14:14

zawsze i wszedzie, tylko plyta, i to z tylu, chyba,ze przyjezdza na przyklad richards ze stonesow, wtedy pod scena po jego stronie. z tylu nie ma tloku, masz duzo miejsca do tanczenia.

#572 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 Postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 07:36

Metallica W Polsce

Łatwo zgadnąć, że ta wiadomość przyprawi o szybsze bicie serca wszystkich fanów zespołu w Polsce.

Grupa Metallica wystąpi w naszym kraju - to już jest pewne. Zespół zagra w ramach trasy promującej ich najnowszy, wciąż jeszcze nie zatytułowany album. Nie jest ciężko zgadnąć, że krążek powinien ukazać się jeszcze przed wizytą zespołu w naszym kraju.

A teraz skupcie się, bo ważniejsze padną daty:

28.05.2008
Metallica
Stadion Śląski, Chorzów

bilety:
- miejsca stojące: 125 PLN
- miejsca siedzące III : 125 PLN
- miejsca siedzące II : 150 PLN
- miejsca siedzące I : 185 PLN
- VIP : 770 PLN

Bilety można rezerwować na stronie www.livenation.pl, ich wysyłką firma zajmie się od początku stycznia.

http://www.cgm.pl/ak...c86ad6e2e623d78
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#573 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 17 grudnia 2007 - 14:04

Łatwo zgadnąć, że ta wiadomość przyprawi o szybsze bicie serca wszystkich fanów zespołu w Polsce.

Moje serce nie wytrzymało... niech ktoś wezwie karetkę :P

#574 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 20:50

Witam,

wybiera się ktoś na Australian Pink Floyd do Spodka w marcu?

Pozdrawiam

pat // roopa

#575 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 20:52

Witam,

wybiera się ktoś na Australian Pink Floyd do Spodka w marcu?

Pozdrawiam

pat // roopa

Ja się zastanawiam.

#576 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 21:02

No właśnie dzisiaj byłem w Empiku i się zainteresowałem... To może być fajne show...

#577 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 21:11

Można na youtube obejrzeć fragmenty.
Wygląda ciekawie.
A zważywszy, że szanse na obejrzenie prawdziwego Pink Floyd w najbliższym czasie mizerne...
Tylko drogie dosyć niestety.
Pomyślę nad tym.

#578 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 18 grudnia 2007 - 07:17

"31.12 godz. 22.00 - KONCERT SYLWESTROWY przed Urzędem Miasta w Siemianowicach Śląskich. Wystąpią: zespół taneczny EREDIL, MONA LISA oraz gwiazda wieczoru- PAPA DANCE. Wstęp wolny"

Jako wierny czytacz SF nie mogę się nie stawić, idzie ktoś?

#579 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 08:18

Jako wierny czytasz SF nie mogę się nie stawić, idzie ktoś?

No ja i Acr nie możemy nie iść, wszak Borys D nazwał kiedyś Papa Dance najlepszym polskim zespołem ( to było jeszcze w czasach przedmuchowych - ale na Muchach, od recenzji na Porcysie - z którą oczywiście utożsamiam się w 75834% - byłem już 569 razy ) :P
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#580 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 11:46

Papa Dance był kiedyś porządnym, polskim zespołem new romantic'owym, więc ja się tam z nich aż tak baredzo nie śmieje.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych