Koncerty
#564 Guest_Mrówa_*
Napisano 14 grudnia 2007 - 22:34
Na red hotach nawet jak zostałem wypchany troszke dalej, tak 15-20 metrow od sceny, to widziałem wszystko dobrze, a i ludzie z tyłu nie narzekali z tego co słyszałem
Napisano 14 grudnia 2007 - 22:37
Napisano 14 grudnia 2007 - 22:39
ze postawia co sorry ale jestem laik jesli chodzi o takie duze imprezyRano tzn tak do 10-11 , spokojnie wyląduje sie przy scenie. W sumie to kwestia zdolnosci umiejętnego pchania się w tłumie. Sektor 25 chyba ok, tzn tak troche z boku, i raczej wszystko bedzie widać, chyba, że postawią... Tak czy inaczej Mikołaj przyniosł mi bilet na płytę.
#568 Guest_Panna Anna_*
Napisano 14 grudnia 2007 - 22:52
ze postawia co sorry ale jestem laik jesli chodzi o takie duze imprezy
Kubusiu na płycie o wiele lepiej słychać. Nie wiem jak oni te koncerty nagłaśniają, ale słychać o wiele lepiej. 10-11 rano, niiiiiiiie, tym razem nie, nie będę męczyć się w tłumie <a pewnie jak zwykle pojawie się koło 9 rano pod śląskim >
Napisano 14 grudnia 2007 - 22:58
No dobrze może lepiej słychać a może i nie ale jak mi kolega mowil (nie byl w chorzowie co prawda ale na wielu innych koncertach choiazby w wawie) to lepiej kupic na trybuny w koncu nie wiem moze jakiez za i pzreciw trybun i plyty ???Kubusiu na płycie o wiele lepiej słychać. Nie wiem jak oni te koncerty nagłaśniają, ale słychać o wiele lepiej. 10-11 rano, niiiiiiiie, tym razem nie, nie będę męczyć się w tłumie <a pewnie jak zwykle pojawie się koło 9 rano pod śląskim >
#570 Guest_Panna Anna_*
Napisano 14 grudnia 2007 - 23:03
Z tyłu płyty widać tyle, co z trybun mniej więcej, zasadniczo lepiej tam słychać, nie ma ścisku i groźby stratowania przez tłum jak w pierwszych rzędach. Jest blisko do takich przenośnych urokliwych niebieskich toalet. Zaletą natomiast bycia na taki szoł w pierwszych rzędach jest to, że możesz rzucać na scenę bielizną... takie oczywiste oczywistości.No dobrze może lepiej słychać a może i nie ale jak mi kolega mowil (nie byl w chorzowie co prawda ale na wielu innych koncertach choiazby w wawie) to lepiej kupic na trybuny w koncu nie wiem moze jakiez za i pzreciw trybun i plyty ???
Jak idę na koncert to muzyka jest na pierwszym miejscu, na drugim dopiero to, czy widzę muzyków na telebimie, czy też wręcz mogę ich dotykać dlatego też mówię: na śląskim tylko płyta.
Napisano 17 grudnia 2007 - 07:36
Łatwo zgadnąć, że ta wiadomość przyprawi o szybsze bicie serca wszystkich fanów zespołu w Polsce.
Grupa Metallica wystąpi w naszym kraju - to już jest pewne. Zespół zagra w ramach trasy promującej ich najnowszy, wciąż jeszcze nie zatytułowany album. Nie jest ciężko zgadnąć, że krążek powinien ukazać się jeszcze przed wizytą zespołu w naszym kraju.
A teraz skupcie się, bo ważniejsze padną daty:
28.05.2008
Metallica
Stadion Śląski, Chorzów
bilety:
- miejsca stojące: 125 PLN
- miejsca siedzące III : 125 PLN
- miejsca siedzące II : 150 PLN
- miejsca siedzące I : 185 PLN
- VIP : 770 PLN
Bilety można rezerwować na stronie www.livenation.pl, ich wysyłką firma zajmie się od początku stycznia.
http://www.cgm.pl/ak...c86ad6e2e623d78
#578 Guest_Panna Anna_*
Napisano 18 grudnia 2007 - 07:17
Jako wierny czytacz SF nie mogę się nie stawić, idzie ktoś?
Napisano 18 grudnia 2007 - 08:18
Jako wierny czytasz SF nie mogę się nie stawić, idzie ktoś?
No ja i Acr nie możemy nie iść, wszak Borys D nazwał kiedyś Papa Dance najlepszym polskim zespołem ( to było jeszcze w czasach przedmuchowych - ale na Muchach, od recenzji na Porcysie - z którą oczywiście utożsamiam się w 75834% - byłem już 569 razy )
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych