Są ceny na Florence + The Machine 12. grudnia w Atlas Arenie:
Płyta 205zł, Golden Circle (na połowę płyty oczywiście) 255zł, Trybsy 185-205zł.
LN Polska <3 Ktoś idzie? Którą kategorię wybieracie?
Posted 19 czerwca 2015 - 10:01
Ja cały czas się zastanawiam nad jednym i drugim. Nie wiem czy będę miała z kim skoczyć ma Jamie XX. A co do Florence nie wiem czy kupić te trybuny po 205 czy czekać na te tańsze (jeśli jeszcze są ), w sumie dużej różnicy w cenie nie ma..
Midnight is where the day begins.
Posted 25 czerwca 2015 - 18:27
na Florence dziś jeszcze rzucili niby ostatnią partię biletów, pewnie też błyskawicznie zeszła. za to na viagogo ile ofert, za GC chcą nawet kilka tysięcy - kto na to pójdzie? w ogóle ktoś z Was kupił bilet? ja stwierdziłam, że chwilowo wystarczy mi Flo i odpuszczam; nastawiam się, że Coldplay (oby) koncertował w przyszłym roku, wolę ich na ten moment
Idzie ktoś na Jamie XX ?
rozważam. tyle że tydzień później Calexico i mam dylemat a jakiś live band powinien być koniecznie, bo kto będzie śpiewał w Loud Places?
tymczasem również w listopadzie w Warszawie Ariel Pink - 17.11. w Hybrydach.
Posted 25 czerwca 2015 - 19:23
z tego co widzę, to pojedyncze sztuki na trybuny wciąż dostępne: http://www.ebilet.pl...ty.php?id=98208
Posted 26 października 2015 - 19:39
Posted 26 października 2015 - 21:09
Może i do nas zawitają, mnóstwo czasu jest, poczekajmy na inne ogłoszenia
w Rojku nadzieja
Posted 26 października 2015 - 21:12
myślicie, że w końcu się spełni marzenie Wilco na Offie?
byłoby cudownie, ale ja jestem smutną realistką i jakoś nie chce mi się wierzyć...
chociaż oczywiście wspieram jak zawsze Wilco, please come to Poland.
Posted 27 października 2015 - 23:10
Nie wiedziałem, naprawdę, przed chwilą mnie oświeciła Margo na fejsie.
Nie wiem gdzie się podziało moje ogarnięcie, ale dzisiaj nie poznałem nawet Kasi Tusk w Empiku.
Żaden żart, całkowicie nieironicznie, bo wiem kto to jest, nawet WIEDZIAŁEM że to jakaś blogerka, bo taka ładna, uśmiechnięta, robie selfie z fanami i w ogóle. Ale nie wiedziałem, że to ta od chłopaków Make Life Harder.
Sorki, wracam do swojego pokoju łkać i modlić się do ołtarzyka Rojka, żeby zesłał ich na OFFa
Posted 29 października 2015 - 20:10
Scorpions wystąpi 4 marca 2016 w Krakowie bilety dostępne na stronie
http://www.ticketpro...-scorpions.html
Posted 15 listopada 2015 - 17:09
0 members, 6 guests, 0 anonymous users