Justin jest zawsze ok:)
gorzej, że dla mnie to zawsze cena x 2 :/
ech..
Napisano 25 lutego 2014 - 10:25
Dostałem taki newsletter z GoAhead:
Z prawdziwą przyjemnością zapraszamy na imprezę Spring Break Showcase Festival & Conference! Wydarzenie odbędzie się w Poznaniu w dniach 24-26 kwietnia!
Spring Break Showcase Festival & Conference to pionierskie na polskim rynku wydarzenie – impreza, w ramach której koncerty młodych obiecujących zespołów sąsiadują z warsztatami i panelami dla uczestników!
Na imprezie wystąpi niemal 50 zespołów, w tym. m.in. Artur Rojek w ramach promocji swojego debiutanckiego albumu, nadzieja polskiego hip-hopu - Rasmentalism, The Dumplings w związku z wydaniem pierwszej płyty czy formacja Vertical Scratchers (zespół lidera grupy Enon).
Zapraszamy na występy takich artystów jak:
Artur Rojek
Rasmentalism
The Dumplings
Kumka Olik
Ryba & The Witches
Peter J. Birch
Weeping Birds
Rubber Dots
Sowa
Klaves
Lola Lynch
Lorein
Bulbwires
Vertical Scratchers
Agyness B. Marry
B.A.D.
BixBit
Fair Weather Friends
Klara
Magnificent Muttley
The Lollipops
Kaseciarz
Wild Books
Sambor
Pozostałe zespoły ogłosimy wkrótce!
Sprzedaż wejściówek ruszy 27 lutego! Nabywać będzie je można na stronach www.ebilet.pl, www.eventim.pl, www.ticketpro.pl, a także w Centrum Kultury Zamek oraz w salonach EMPiK, Saturn oraz Media Markt!
Trzydniowy karnet kosztował będzie 69 złotych.
Bilet należy wymienić na opaskę w punkcie informacyjnym w CK Zamek.
Bilety upoważniają do wejścia na wszystkie koncerty w Sali Wielkiej CK Zamek oraz w klubach festiwalowych (do wyczerpania miejsc w klubach)
Trwająca trzy dni impreza ma służyć prezentacji młodych, w tym także wielkopolskich, zespołów zarówno publiczności, jak i wpływowym osobom ze środowiska muzycznego.
Po raz pierwszy w Polsce widzowie będą mieli możliwość uczestniczyć w imprezie, która na zachodzie jest nieodłącznym elementem życia kulturalnego (podobne konferencje organizowane są w m.in. w Niemczech, Norwegii, Holandii czy Wielkiej Brytanii).
Centrum konferencyjnym i festiwalowym imprezy będzie Centrum Kultury Zamek, w którym odbywać się będą także występy zaproszonych artystów. Inne miejsca koncertowe to kluby: Blue Note, Scena Pod Minogą, Meskalina, Dragon oraz Kawiarnia Nocna Kisielice!
Szczegółowy program godzinowy imprezy zostanie ogłoszony w marcu.
Organizatorzy imprezy: Fundacja Fast Forward oraz Centrum Kultury Zamek
Partnerzy: Agencja Go Ahead, Instytut Adama Mickiewicza, Europejskie Targi Co Jest Grane, Music Foto Kolektiv.
Impreza nie jest finansowana z budżetu Miasta Poznania.
Szczegółowe informacje: www.spring-break.pl
Napisano 25 lutego 2014 - 13:33
ciekawy event, nie powiem że nie. swoją drogą, dlaczego Rojek do tej pory nie ogłosił koncertu w Warszawie? zastanawia mnie to
nie widzę, żeby ktoś pisał, tymczasem:
http://www.t-mobile-...bylo,15882.html
TEATR (PALLADIUM):Przedsprzedaż 50 zł
W dniu koncertu 65 złWażne: cena biletu obejmuje miejsce stojące, ale organizator udostępni również ograniczoną, nie podlegającą rezerwacji ilość miejsc siedzących, dostępnych dla publiczności aż do ich wyczerpania.
KLUB (BASEN):
Przedsprzedaż 30 zł
W dniu koncertu 40 złTEATR I KLUB – karnety uprawniające do wstępu na obie części imprezy (limit 100 sztuk): 70 zł
ten Ólafur trochę kusi, ale znowu mam kryzys finansowy, więc we'll see.
Napisano 25 lutego 2014 - 18:39
Rojas na 13 lecie gdańskiego Parlamentu. 13 kwietnia, bilety po 50 zł.
http://parlament.com...tur-rojek-13-04
Napisano 27 lutego 2014 - 20:46
Napisano 28 lutego 2014 - 20:01
Rojas w końcu ogłosił stolicę:
24 kwietnia 2014, Warszawa (Palladium) support: Patrick the Pan
dzięki, Arturze najlepszy prezent urodzinowy
Napisano 03 marca 2014 - 22:50
białostocki Halfway Festival w tym roku się nie odbędzie. przykre.
http://brandnewanthe...lu-2014-bedzie/
Napisano 08 marca 2014 - 12:17
słonka, jakie kupujecie bilety na Petera G.? bo ja pewnie będę musiała wybrać opcję po taniości albo wcale mnie nie będzie, więc zastanawiam się nad trybunami jednak i wolałabym mieć towarzystwo w razie czego
Napisano 08 marca 2014 - 12:47
w sumie mam też plan poczekać do maja i kupować tuż przed, może się trafi jakiś tańszy bilet, ale wolałabym wiedzieć wcześniej kto i co i gdzie.
Napisano 08 marca 2014 - 16:01
Oooo, ja się właśnie też zastanawiam!
Napisano 08 marca 2014 - 16:07
Oooo, Basiu, to jeśli będziesz kupować bilet na trybuny, to daj mi znać!
Napisano 13 marca 2014 - 11:17
internety donoszą o plotach odnośnie Rolling Stonesów na Open'erze oraz Dylanie gdzieś w Polsce w lipcu. we'll see.
Napisano 18 marca 2014 - 23:38
internety donoszą o plotach odnośnie Rolling Stonesów na Open'erze oraz Dylanie gdzieś w Polsce w lipcu. we'll see.
oby to naprawde byly plotki bo jak nie to bye bye nerko
Napisano 20 marca 2014 - 11:24
Od jutra sprzedaż biletów na Stonesów na Berlin, na 10 czerwca i Dusseldorf na 19. czerwca.
Ale ceeeeenyyy kosmiczne. Od 103 Eurasów.
Z rozpiski wynika, że w Europie raczej na Festivalach i na końcu czerwca na razie się set kończy, więc może są jednak jakieś rozmowy z Ziółkiem prowadzone
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 21 marca 2014 - 09:55
Kate Bush wystąpi w sierpniu i wrześniu w Londynie.
daty:
AUGUST
Tuesday, 26th August
Wednesday, 27th August
Friday, 29th August
Saturday, 30th August
SEPTEMBER
Tuesday, 2nd September
Wednesday, 3rd September
Friday, 5th September
Saturday, 6th September
Tuesday, 9th September