Koncerty
Started by
Martita
, sty 02 2007 13:48
3322 replies to this topic
Posted 29 listopada 2011 - 16:44
209 złotych za płytę... to nawet U2 sobie tyle nie życzyli...
ceny jak z kosmosu ale mam wrażenie, że to ma być "festiwal" a skoro tak, to może do line-upu wejdzie jeszcze coś, co warto będzie obejrzeć tego samego dnia... jednak z zakupem poczekam chyba na ogłoszenie pełnego składu...
Posted 29 listopada 2011 - 17:39
Dobra, ten, zmienię temat.
Kto w czwartek na Lenny Valentino w Warszawie ręka w górę!
Coś Ci się popitoliło - kto w czwartek na próbę VV-ików ręka w górę!
<p><strong><em>.....ale takie dąsy i fochy i smutki to wszystko cena miłości - jak śpiewa ten staruch w świecącej kurtce......</em></strong></p>
Posted 05 grudnia 2011 - 14:14
O siebie dodam tylko, że świat jest cudowny!!!
Dzięki Eliza!!! Dzięki Michał!!!
Kochani jesteście!!! LOVE!!!!
Dla Was:
http://www.youtube.c...h?v=AFO-N01wup0
Dzięki Eliza!!! Dzięki Michał!!!
Kochani jesteście!!! LOVE!!!!
Dla Was:
http://www.youtube.c...h?v=AFO-N01wup0
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Posted 05 grudnia 2011 - 19:35
Paul ? Chciałbym ale nie sądzę. Boję się tylko, że może to być "gwiazda" muzyki pop jednak :/
A RHCP na festiwalu ? Ja myślałem, ze to osobne show :/ no nie wiem może się skuszę ? Z drugiej strony Pstring zaprzestaje śpiewania kolęd i orkiestracji na rzecz starego (czytaj normalnego) koncertowania... ech wziąć by kredyt czy co ? kryzys szaleje a oni dają ceny z kosmosu... no ale dla kogo kryzys dla tego kryzys
A RHCP na festiwalu ? Ja myślałem, ze to osobne show :/ no nie wiem może się skuszę ? Z drugiej strony Pstring zaprzestaje śpiewania kolęd i orkiestracji na rzecz starego (czytaj normalnego) koncertowania... ech wziąć by kredyt czy co ? kryzys szaleje a oni dają ceny z kosmosu... no ale dla kogo kryzys dla tego kryzys
Posted 05 grudnia 2011 - 22:09
Stolica chyba jeszcze nie wie, że ma fajną imprezę w lutym. Peter Hook (Joy Division, New Order) gra w całości Unknown Pleasures. Patrząc po ostatnich setlistach - grubo. Filmiki na yt też zachęcają. Oby tylko cena była rozsądna - w tej klasie jako rozsądną i realną rozumiem przysłowiowe 70-80zł.
(Choć organizuje Go Ahead a oni pewnie przywalą ze 120...)
(Choć organizuje Go Ahead a oni pewnie przywalą ze 120...)
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users