2017-07-12, Berlin, Niemcy, Olympic Stadium
Posted 09 lipca 2017 - 16:03
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 09 lipca 2017 - 17:21
Heeejka!
My przyjeżdżamy razem z Caroli Polskim Busem z Gdańska i będziemy w Berlinie w środę rano. Mam nadzieje, ze uda sie nam dołączyć do forumowej Świty
Jeszcze nie wiem, o ktorej bedziemy mogly sie zainstalowac w hotelu, ale chcialybysmy być pod stadionem najpozniej ok. 14-15.
Posted 09 lipca 2017 - 18:27
Czy ktoś planuję czatowac we wtorek pod Waldorf Astoria hotel? O ile wybiorą akurat ten hotel
Albo ten co zawsze czyli Adlon przy Bramie Brandenburskiej
Music can change the world, because it can change people.
Posted 09 lipca 2017 - 21:40
Rozumiem, że lornetka jako że nie jest wymieniona, jest ok????
Hmmmm, nic pewnego, ale nie wymienili, to chyba OK.
Patrzyłem na wideo z Depeche Mode i widziałem kilka aparatów fotograficznych:
https://www.youtube.com/watch?v=-UgYf0iAdQ4
A nawet jeden bardzo duży ok. 1:50. https://youtu.be/-UgYf0iAdQ4?t=111
Swoją drogą takiemu to dobrze, może wnieść wszystko co chce.
A czy ktoś wie co w przypadku, jak nie będą chcieli wpuścić z jakimś przedmiotem, czy ap[aratem? Kosz na śmieci, czy jest jakiś depozyt? Aparatu wolałbym nie wyrzucać.
Posted 09 lipca 2017 - 21:45
O właśnie, czy ktoś wie bardziej ogarnięty (bo ja nie zwracałam uwagi nigdy)czy na terenie, jest jakiś depozyt, skrytka, gdzie rzeczy można zostawić, czy trzeba drałować do dworca Zoo bo tam chyba najbliższe skrytki będą....
Posted 09 lipca 2017 - 23:07
1. Czy ktoś, kto nie ma płyty i nie spieszy się pod stadion, chciałby jeszcze na mieście przed koncertem się spotkać?
2. Czy po koncercie robimy jakiś meet-up? Chciałabym się z Wami zobaczyć, bo potem znów pojadę do Budapesztu, a nikt nie chce mnie w BP odwiedzić.
Posted 09 lipca 2017 - 23:10
Ad 2.Ja mam o 4 :00 lub koło tego z Alexa A potem jeszcze ew z Ostbahnhof Regiobahna na Schonefeld tak więc na bank się z chęcią spotkam bo zdążę
Posted 10 lipca 2017 - 10:35
Posted 10 lipca 2017 - 10:39
Deszcz to zazwyczaj gwarancja dobrego koncertu irlandzkich dziadów
Sprawdzone od 1983
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 10 lipca 2017 - 10:59
Napewno wykazuje 2 ulewy o 14 i 16 także bileciki w koszulki dla kolejkujących na GA
Posted 10 lipca 2017 - 11:16
Posted 10 lipca 2017 - 12:39
Będziecie mieli dużo snippetów deszczowych. Fajnie.
Posted 10 lipca 2017 - 12:50
Na tę chwile:
Posted 10 lipca 2017 - 14:44
Dotarł do mnie właśnie taki mail z ticketmastera niemieckiego.
Z tego co kumam, to oznacza, że posiadacze biletów kolekcjonerskich mają jakieś osobne wejścia. Co w takiej sytuacji z ogólną kolejką na płytę dla posiadaczy biletów GA? Czy będą dwie a nawet cztery? (przy każdej z bram po dwie - jedna dla zwykłych ticksów a druga dla kolekcjonerskich?) O co kaman? Ma ktoś doświadczenie z podobnymi przypadkami z przeszłości ?
"Dear customers,
dear U2 Fans,
in a few days U2 will perform in Berlin. To warrant a fast entry, we want to give you some information in advance.
On July 12th, 2017 doors will open at 4pm*. As usual in Olympiastadion you can choose between two entries – South- and Eastgate. On both gates you will find exclusive Collector ticket entrances, which shall be used to ensure a smooth entry.
*Subject to changes
Southgate (Südtor):
If you look at the Southgate from Coubertinplatz, you’ll see two entrance areas left and right, devided by an access road. As a Collector ticket purchaser please use only the 2-3 entrances on the vely left side of the Southgate (Südtor), see map.
Eastgate (Osttor):
If you come from Olympischer Platz to the Eastgate, please head to the left side in direction “Besucherzentrum”. As a Collector ticket purchaser please use only the 2-3 entrances on the vely left side of the Eastgate (Osttor), see map.
We wish you a pleasant time!
With best regards,
Yours Ticketmaster Team"
Link do mapki, bo coś nie mogę wkleić obrazka...
http://image.email.t..._sub=1081561307
Posted 10 lipca 2017 - 14:59
Wg pogodynki w Win 10 ma lać cały dzień we środę, ale bez burz. Burze mają być we wtorek.
Wg AccuWeather, wieczorem ma być lekki deszcz, ale też nic nie piszą o burzach.
Czyli muszę jechać po płaszcze..
Myślicie że jest szansa na skrócenie albo co gorsze jakieś odwołanie koncertu?
U2 raczej nie zwykli odwoływać koncertów ze względu na deszcz. W ostrym prysznicu grali choćby podczas Zooropa Tour w Budapeszcie. Jeden z koncertów Popmartu (w Raleigh, NC) został jednak odwołany z powodu zalania ekranu przez deszcz. Podczas ostatniej stadionowej trasy, 360 Tour, ostro było podczas drugiego koncertu w Zurychu - lało tak, że set został skrócony przez wywalenie z bisów WOWY.
Ciężko było również np. w Moskwie
ale tam ostatecznie niebo odpuściło i koncert przebiegł bez zakłóceń.
Posted 10 lipca 2017 - 15:55
Posted 10 lipca 2017 - 17:38
Strasznie dziwnie z tym wejściem dla biletów kolekcjonerskich... Czyli będą 4 kolejki? Ilu z Was ma kolekcjonerki? W kolejce dla normalnych biletów będzie 300 osób a dla kolekcjonerskich 10? ; d Za to ze doplacilem 5 euro? Ktoś to ogarnia?
Na to wyglada. Ale czemu ta informacja pojawila sie dopiero teraz? Celowalabym wtedy w bilety kolekcjonerskie. :/
Intuicja podpowiada mi, ze nie bedzie wiekszego sensu siedziec od rana pod stadionem, bo nie bedzie to gwarantowac pierwszego miejsca/wejscia, podobnie jak bilet typu GCEE.
Posted 10 lipca 2017 - 18:08
Posted 10 lipca 2017 - 20:45
Nadal mam do sprzedania 1 bilet na trybunę po cenie zakupu.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users