Tak na marginesie to gdzie oni nowe trabanty kupią
Teraz powieszą golfy, tylko koniecznie benzyna, bo diesle to wiadomo, machlojki ze spalaniem
Napisano 01 maja 2017 - 15:03
Tak na marginesie to gdzie oni nowe trabanty kupią
Teraz powieszą golfy, tylko koniecznie benzyna, bo diesle to wiadomo, machlojki ze spalaniem
Napisano 01 maja 2017 - 17:18
Fakt, na razie wygląda to tak jakby mocno olewczo podeszli do tej trasy. "A tam, zagramy standardowe hity, dwa miesiące, szybko zleci i kasa będzie się zgadzać". Oby nas pozytywnie zaskoczyli.
Napisano 01 maja 2017 - 20:22
Napisano 01 maja 2017 - 20:39
Krótka i prosta sonda.
Jeden i tylko jeden utwór który chcielibyście usłeszeć na TJTree '17..
Mothers of the Disappeared w wersji z przedłużonym El Pueblo Vencera
Napisano 01 maja 2017 - 23:36
Hawkmoon 269
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 01 maja 2017 - 23:38
@U2 podaje, że w Vancouver rozpoczęły się próby!
ciuch ciuch!
Napisano 02 maja 2017 - 06:54
Napisano 02 maja 2017 - 14:08
Krótka i prosta sonda.
Jeden i tylko jeden utwór który chcielibyście usłeszeć na TJTree '17..
U mnie:
Hawkmoon 269
Dajecie..
Tomorrow
Napisano 03 maja 2017 - 09:25
Napisano 03 maja 2017 - 09:30
Panowie rozpoczęli próby i mamy przynajmniej jedno zaskoczenie. Tworzymy wątek spoilerowy czy ładujemy tutaj ?
Już jest utworzony
ciuch ciuch!
Napisano 03 maja 2017 - 09:33
Napisano 04 maja 2017 - 16:25
The Joshua Tree Anniversary
- Nie mamy pomysłu
- nie mamy chęci
- nie chce nam się
- nie wiemy co dalej zrobić
Odgrzewamy dla was starego kotleta abyście poczuli się lepiej.
Nie przesadzaj kolego,aż tak źle z tym U2 nie jest U2 odgrzewa kotlety? Co ty mówisz. Panowie pojadą w trasę zagrają najlepsze rarytasy pod słońcem z płyty Joshua Tree a ty jeszcze wymyślasz. Weź się ogarnij
Napisano 05 maja 2017 - 01:14
Chyba niech U2 się ogarnie. Nikt już nie czeka na nowy album, nową trasę? Wystarczy zagrać classic album + best-of? Ne o take U2 walczyłem.
A może to jest właśnie to Experience. Że nieważne co tam grają, byle się sprzedało tym fanom bo i tak kupią. Może za rok trasa z AB? Też ślicznie, też się sprzeda.
Jako fan oczywiście pojadę na tę trasę gdzieś i może będę się dobrze bawił jako FAN. Ale nie wiem co musieliby zrobić na niej żebym nie zatytułował recki "U2 się skończyło".
Napisano 05 maja 2017 - 09:57
Wiesz, trochę przesadzasz. Nowa trasa i nowy album? Okej, zawsze przyjmiemy z otwartymi rękami. Ale czy nie będzie tam odgrzewanych kotletów i best-of... No jasne, że będą, i będzie zysk i sprzedaż. Zawsze jest ślicznie, kom on. Powiesz, że przecież nowe utwory. Ale nie wiadomo jak to z nimi będzie/jest i czy wtedy się nie napisze, że "U2 się skończyło". Bo statystycznie rzecz ujmując obecna trasa przyniesie więcej dobroci niż cokolwiek innego. Bo usłyszenie czegoś, co nie było grane na żywo od wieków albo wcale jest w pewnym sensie przejawem nowości. Mamy 5 kawałków z TJT + przynajmniej 3 (plus totalnie nowy utwór), które ogromna rzesza usłyszy po raz pierwszy ever na żywca. Przy najlepszym założeniu stawiam na 10 piosenek w tym zestawie. Utworów, które znamy, ale usłyszymy pierwszy raz. To cholernie dużo porównując do standardowej trasy. I nie trzeba jechać do Chile, Nowej Zelandii (choć bym chciała ) i nie wiadomo jeszcze gdzie, aby usłyszeć ułamek z nich. A co mi da nowa trasa? Jeśli mam wychodzić z takiego założenia, znajduje coraz więcej argumentów słuszności tego, co dostaniemy teraz. Nie czekam z utęsknieniem na zupełnie nowe utwory, jak będą, to super i fajnie. A teraz mam to, co zawsze chciałam usłyszeć live, i będzie tego tyle, że hoho.
Niech będą zombie, ja lubię
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 09 maja 2017 - 10:42
Dziwne, że nie planują żadnego występu w jakimś telewizyjnym show. Tak jak u Fallona na kilka dni przed I+E. No chyba, że wychodzą z założenia, ze trasy z Joshuą nie trzeba promować, bo i tak się świetnie sprzeda
Napisano 17 maja 2017 - 17:53
Kolejne rumory: brazylijska gazeta donosi, że są już uzgodnione koncerty w Brazylii w ramach Joshua Tree 2017 w październiku. Wiadomo podobno nawet, że supportem pozostanie Noel Gallagher. Z kolei The Edge miał potwierdzić jakimś fanom, że U2 zagrają również w Argentynie. Obydwa newsy za @U2.
Napisano 17 maja 2017 - 22:25
https://www.atu2.com...be-amazing.html
(...) The journalist Lúcio Ribeiro, from Brazilian site Popload, also said that the dates in South America could be announced next Sunday.
It’s been a while the South American media has been reporting about U2 shows. La Tercera, from Chile, said the band’s plan includes shows in Brazil, Argentina and Chile, but may add Peru and Colombia for the first time.
Hm, ciekawe.. może to być prawda, zwłaszcza jeśli SoE nadal w powijakach
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych