Kurcze, ale tutaj jednak będzie kilkanaście (dziesiąt?) tysięcy ludzi, więc tych biletów będzie więcej... Liczę, że bez wykupowania subskrypcji w pierwszych minutach sprzedaży ogólnodostępnej jednak upoluję dwa miejsca. Jak myślicie?
The Joshua Tree Anniversary Tour
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:20
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:23
Tak, ale ogłoszonych póki co koncertów jest mniej, niż poprzednio. Ale szansa jest, w końcu wszyscy liczymy na to samo, że uda nam się zdobyć te bilety ;D
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:23
w takim razie jestem chętna na 1 bilet
Jak osoba, której obiecałam się nie zdecyduje to owszem
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:26
Jak osoba, której obiecałam się nie zdecyduje to owszem
tylko 3 bilety możesz zamówić nie wiecej?
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:32
tylko 3 bilety możesz zamówić nie wiecej?
Było gdzieś w wątku, ze limit to 4?
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:34
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:36
Ok, czyli nadzieja zduszona w zarodku... A ktokolwiek z Was widzi jakieś najmniejsze szanse na to, że liczba koncertów w Europie się powiększy? Czy raczej marne szanse? Polska? Coś? Czuję, jak z każdą Waszą wypowiedzią moje opcje drastycznie się kurczą...
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:36
Było gdzieś w wątku, ze limit to 4?
ok nie wiedziałam,że są limity ;-)
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:40
Raczej się nie powiększy. Polska z pewnością nie. Ale możesz też próbować od kogoś odkupić bilet.Ok, czyli nadzieja zduszona w zarodku... A ktokolwiek z Was widzi jakieś najmniejsze szanse na to, że liczba koncertów w Europie się powiększy? Czy raczej marne szanse? Polska? Coś? Czuję, jak z każdą Waszą wypowiedzią moje opcje drastycznie się kurczą...
Napisano 09 stycznia 2017 - 20:51
Ok, czyli nadzieja zduszona w zarodku... A ktokolwiek z Was widzi jakieś najmniejsze szanse na to, że liczba koncertów w Europie się powiększy? Czy raczej marne szanse? Polska? Coś? Czuję, jak z każdą Waszą wypowiedzią moje opcje drastycznie się kurczą...
Patrząc na kalendarz z miejsca powiem, że spodziewam się drugich Londynu, Dublina, Berlina, Barcelony
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:13
Tak, bardziej niż pewne, że powtórzą się wszystkie miasta bo wyprzedaniu pierwszych koncertów.
Lubię biletowe rzeźnie, tym razem powalczę bez subskrypcji. A jak się nie uda, to i tak gdzieś pojedziemy;) Nie ma takiego koncertu, na który nie da rady kupić biletu innym sposobem:) (zawsze ktoś w ostatniej chwili zrezygnuje, nie będzie mógł itp itd.)
Aby uniknąć przeciążenia serwerów na stronach biletowych, polecam skorzystanie z wersji mobilnych. Sprawdzony sposób.
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:16
Bardzo boli brak koncertu w Polsce. Wielu fanów w naszym kraju może czuć się oszukanych i rozgoryczonych. Dwa koncerty w Chorzowie za sprawą biało czerwonej flagi i nie tylko zapisały piękną historię o polskich fanach. Atmosfera tych koncertów była wyjątkowa co podkreślał sam zespół. Jak widać U2 szybko zapomniało o nas. Tyle wypowiedzianych przez Bono słów stało się farsą. Rok 2017 będzie wyjątkowym rokiem koncertowym w Polsce - DM, Coldplay, Guns N Roses , Aerosmith, Linkin Park, Radiohead, Read Hot Chili Peppers i inni. Szkoda że zabraknie w tym gronie U2. Inni nie zapomnieli niestety U2 spuściło nas na swojej liście do drugiej ligi koncertowej. Nowa płyta dawała nadzieje na koncert w Polsce. Wszystkim tym którzy zdobędą bilety życzę dużo muzycznych emocji choć jestem przekonany w 100%, że żadnemu planowanemu koncertowi będzie daleko do atmosfery Chorzowa. Panom z U2 dziękujemy za pamięć i szacunek oraz przypomnienie w której części ciała nas mają. Bardziej się liczą inspiracje finansowe niż muzyczne. Niestety obłuda wychodzi szybciej niż słoma z butów.
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:25
Na Berlin 2015 bilet udało mi się kupić w zwykłej sprzedaży i to w sumie bez większego problemu, później też wrzucali płytę co jakiś czas ale wiadomo że trzeba polować - no w każdym razie dla chcącego nic trudnego Swoją drogą ma ktoś pomysł o której w czwartek ruszy sprzedaż dla Wires?
I jakie macie typy na setliste? Obstawiam
WTSHNN
Beautiful Day
One Tree Hill
Vertigo
Red Hill Mining Town
Elevation
itd..
Na pewno będzie grubo i klimat lat 80 w stylu U2logic gwarantowany
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:30
Dla subskrybentów też od 9:00 local time
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:30
Ja jestem ciekaw sceny, skoro ceny takie wysokie. Nie mogą sobie pozwolić na zły PR, bo wtedy ludzie mogą się wypiąć na kontynuację I+E.. Chyba?
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:32
Zauważcie, że to pierwsza trasa od stadionówki Vertigo Tour gdzie nie będzie miejsc za sceną.
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:35
Ale po co tak bić pianę w kółko? Piniądz się liczy w tym biznesie - Polska się U2 i LiveNation po prostu nie kalkuluje i tyle. Ileż razy trzeba to powtarzać?
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:43
Przynajmniej stadion. Myślę, że dwie hale by się wyprzedały na pniu nawet po cenach zbliżonych do zachodnich.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 09 stycznia 2017 - 21:51
Bardzo boli brak koncertu w Polsce. Wielu fanów w naszym kraju może czuć się oszukanych i rozgoryczonych. Dwa koncerty w Chorzowie za sprawą biało czerwonej flagi i nie tylko zapisały piękną historię o polskich fanach. Atmosfera tych koncertów była wyjątkowa co podkreślał sam zespół. Jak widać U2 szybko zapomniało o nas. Tyle wypowiedzianych przez Bono słów stało się farsą. Rok 2017 będzie wyjątkowym rokiem koncertowym w Polsce - DM, Coldplay, Guns N Roses , Aerosmith, Linkin Park, Radiohead, Read Hot Chili Peppers i inni. Szkoda że zabraknie w tym gronie U2. Inni nie zapomnieli niestety U2 spuściło nas na swojej liście do drugiej ligi koncertowej. Nowa płyta dawała nadzieje na koncert w Polsce. Wszystkim tym którzy zdobędą bilety życzę dużo muzycznych emocji choć jestem przekonany w 100%, że żadnemu planowanemu koncertowi będzie daleko do atmosfery Chorzowa. Panom z U2 dziękujemy za pamięć i szacunek oraz przypomnienie w której części ciała nas mają. Bardziej się liczą inspiracje finansowe niż muzyczne. Niestety obłuda wychodzi szybciej niż słoma z butów.
CASH is KING
Napisano 09 stycznia 2017 - 22:04
Zauważcie, że to pierwsza trasa od stadionówki Vertigo Tour gdzie nie będzie miejsc za sceną.
bedzie tjt stage set-up czyli scena ze "schmatami" z logotypem Joshua tree
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych