Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Joshua Tree Anniversary Tour

• Please log in to reply
786 replies to this topic

#181 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:44

Gorąca nowinka z radia Bielsko: ,, Dzisiaj została ogłoszona trasa U2, ktora bedzie promować nowo wydaną płyte pt. The Joshua Tree '' :D

Ale siara. Żeby była jasność ja się pod tym nie podpisuje.  :P

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#182 Rodia

Rodia

Użytkownik

• Members
  • 1 869 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:51

Ja się jaram, kompletnie nie mam pieniędzy, ale się jaram; jak dla mnie ta mini-trasa może być pierwszą dobrą rzeczą, jaką ten zespół zrobił od czasu Moment of Surrender i gdyby tylko nie ta wszechogarniająca atmosfera totalnego NIEOGARU unosząca się nad tym projektem to bym się jarał bardziej. O wiele bardziej mnie to interesuje niż nowy album, którego tak się nie możecie doczekać - tutaj przynajmniej wiem, że posłucham czegoś dobrego :P

#183 nataliajot

nataliajot

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:54

Ja się jaram, kompletnie nie mam pieniędzy, ale się jaram; jak dla mnie ta mini-trasa może być pierwszą dobrą rzeczą, jaką ten zespół zrobił od czasu Moment of Surrender i gdyby tylko nie ta wszechogarniająca atmosfera totalnego NIEOGARU unosząca się nad tym projektem to bym się jarał bardziej. O wiele bardziej mnie to interesuje niż nowy album, którego tak się nie możecie doczekać - tutaj przynajmniej wiem, że posłucham czegoś dobrego :P

Dokładnie, też tak myślę ;) Czasami lepsze stare a sprawdzone, niż nie wiadomo co w nowej płycie

#184 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:58

Czekania się nie boję, tylko zastanawiam się, czy na stadionowym ludzie już czasami nie szaleją i nie czekają dzień przed koncertem :D

Myślę, że i tak będziesz rywalizowała głównie z rodakami i Czechami o dobre miejsca na płycie :D Spodziewam się, że trzeba będzie włożyć podobny wysiłek by być blisko jak podczas I+E. 

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#185 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 17:58

Ja się jaram, kompletnie nie mam pieniędzy, ale się jaram; jak dla mnie ta mini-trasa może być pierwszą dobrą rzeczą, jaką ten zespół zrobił od czasu Moment of Surrender i gdyby tylko nie ta wszechogarniająca atmosfera totalnego NIEOGARU unosząca się nad tym projektem to bym się jarał bardziej. O wiele bardziej mnie to interesuje niż nowy album, którego tak się nie możecie doczekać - tutaj przynajmniej wiem, że posłucham czegoś dobrego  :P

Mimo wszystko się z Tobą zgadzam, chociaż nie zdziwiłbym się jakby i stare hity mi popsuli wtrąceniami o ubolewaniu nad zwycięstwem trumpa, czytaj bullet, na przykład :P

#186 Rodia

Rodia

Użytkownik

• Members
  • 1 869 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:13

Nie mam nic przeciwko wtrącaniu aktualnych bolączek politycznych świata do piosenek, a do Bulleta zwłaszcza. Przecież Bullet w dużej mierze "robi" to, co Bono podczas tej piosenki mówi, wykrzykuje, co się dzieje na ekranach, jakie improwizacje wprowadza itp. Szczerze to nie mogę się doczekać tego, w jaki sposób zespół zaimplementuje atmosferę ostatnich wydarzeń na świecie do setu. Byleby tylko głosowo wyrabiał.

#187 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:26

Berlin nie najgorszy, wiadomo, sprawdzona i akceptowalna przez portfel opcja, ale korci mnie żeby się szarpnąć na Lądek...

ktoś może z prisejlem będzie polował i ma wolne miejsce? :P

#188 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:26

Kiedy ktoś wydzieli tematy z miastami? :P Chciałbym popytać o sensowne noclegi w Rzymie ^^

#189 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:27

Mimo wszystko się z Tobą zgadzam, chociaż nie zdziwiłbym się jakby i stare hity mi popsuli wtrąceniami o ubolewaniu nad zwycięstwem trumpa, czytaj bullet, na przykład :P

No ale przecież to jedyne rozwiązanie, jakie ma sens w tej sytuacji. Najgorsze, co mogliby zrobić, to iść w ślady przywołanego Iron Maiden i np. ponownie przebierać się w ciuszki z lat 80-tych (wolę o tym nawet nie myśleć :P ). Spodziewam się, co zresztą zdaje się potwierdzać Edge w tym wywiadzie, że będzie mnóstwo aktualizacji do sytuacji obecnej, tak w oprawie, jak i w tekstach. I mam nadzieję, że tak będzie. Wręcz życzyłbym sobie, żeby prostych odniesień do przeszłości było jak najmniej.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#190 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:27

Czekania się nie boję, tylko zastanawiam się, czy na stadionowym ludzie już czasami nie szaleją i nie czekają dzień przed koncertem :D

Oczywiście, że czekają ;). Ale bez stresu, przyjście ok. 9 rano (w dniu koncertu ;)) powinno zagwarantować miejsce pod sceną. 5-6 to trochę overkill jednak (nie mówiąc o dniu wcześniej), nawet biorąc pod uwagę całą Europę wschodnią i południową na gigu.

#191 morleigh

morleigh

Użytkownik

• Members
  • 382 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:28

Nie chce mi się przeszukiwać całego wątku... Kiedy startuje general sale na Berlin? Jakie są ceny? Uśmiecham się o odpowiedź  :wub:

They say a secret is something you tell one other person
So I'm telling you... child

Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief

#192 DK-ART

DK-ART

Użytkownik

• Members
  • 561 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:28

No nie, tylko nie to... U2 znów stracą fanów...

#193 nataliajot

nataliajot

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:34

Jeszcze z serii pytań o przedsprzedaż- wykupujecie? Łudzę się, że może nie będzie tak źle, w końcu pula biletów jest ogromna i uda się wyhaczyć płytę tego 16-stego (widziałam też, że podobno 16-stego ma tylko Irlandia, potwierdzone info?). Ale chętnych też nie brakuje ;>

#194 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:35

Nie chce mi się przeszukiwać całego wątku... Kiedy startuje general sale na Berlin? Jakie są ceny? Uśmiecham się o odpowiedź  :wub:

chyba 16 stycznia ;-)

#195 Rodia

Rodia

Użytkownik

• Members
  • 1 869 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:38

No ale przecież to jedyne rozwiązanie, jakie ma sens w tej sytuacji. Najgorsze, co mogliby zrobić, to iść w ślady przywołanego Iron Maiden i np. ponownie przebierać się w ciuszki z lat 80-tych (wolę o tym nawet nie myśleć :P ). Spodziewam się, co zresztą zdaje się potwierdzać Edge w tym wywiadzie, że będzie mnóstwo aktualizacji do sytuacji obecnej, tak w oprawie, jak i w tekstach. I mam nadzieję, że tak będzie. Wręcz życzyłbym sobie, żeby prostych odniesień do przeszłości było jak najmniej.

+1

Aczkolwiek fajne by były nawiązania wizualne w wystroju sceny.

#196 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:40

Z tego co pokazują nam te mapki wcześniej w wątku wybieg będzie miał kształt Drzewka :P

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#197 Rodia

Rodia

Użytkownik

• Members
  • 1 869 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:42

To akurat brzmi bardziej komicznie niż ciekawie, ech...

#198 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:47

Pytanie: czy Paryżem ktoś byłby zainteresowany?

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#199 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:49

Chyba skuszę się na Dublin. Kto planuje lecieć ;)

#200 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 09 stycznia 2017 - 18:57

Pytanie: czy Paryżem ktoś byłby zainteresowany?

W sensie? Ja się wybiore do Paryża i moze do Berlina

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych