dzięki margo
U2forums & Berlin
Napisano 22 września 2015 - 16:15
Napisano 22 września 2015 - 16:33
udało się komuś zakupić? to gratuluję, bo już oddawna wyprzedane
Mi się udało
Napisano 23 września 2015 - 00:15
Ktoś , coś , gdzieś w pobliżu hotelu Atlantic na ulicy Zadekstr ? Tam mam właśnie przekimać noc z 27 na 28 i tak pytam czy ktoś w pobliżu ( hotel bardzo blisko lotniska) też przebywa to może będzie raźniej wybrać się na ewentualne miejsce docelowe piwka Do hali niestety jakoś super blisko nie mam , bo z tego co się orientuje wychodzi to 40 min ( Autobus + 2x S-bahn) no ale może jakoś dotrzemy Dawajcie znać jak jesteście w pobliżu
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 23 września 2015 - 18:17
Napisano 25 września 2015 - 19:54
Jakieś plany na poniedziałek dotyczące zwiedzania ktoś z Was ma? Będę błąkać się po mieście do popołudnia, może jakaś dusza zechce dołączyć
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 25 września 2015 - 20:55
Jakieś plany na poniedziałek dotyczące zwiedzania ktoś z Was ma? Będę błąkać się po mieście do popołudnia, może jakaś dusza zechce dołączyć
Ja bardzo chętne dołączę Też będę sama a szczerze mówiąc Berlina nie znam i przemieszczanie się po mieście samej przyprawia mnie o ból głowy.
Napisano 25 września 2015 - 21:25
i bardzo mnie to cieszy Ewa, w kontakcie!
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 26 września 2015 - 00:59
Si,
bilety kasujecie w odbijakach na peronie
Tageskarte kasuje się tylko raz czy liczy się ważność od daty wydrukowanej na bilecie?
Napisano 26 września 2015 - 20:52
Napisano 26 września 2015 - 21:33
Z góry przepraszam, że spamuję w trzecim już wątku , ale właśnie w hotelu na obrzeżach Berlina rozgrywa się mały dramat mojej córki, która była ze mną i z żoną na wyjeździe koncertowym , a że jutro rano wracamy do kraju to liczę na czyjąś pomoc....
UWAGA !!!!
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO KOGOŚ KTO Z FORUM BEDZIE W PONIEDZIAŁEK LUB WTOREK NA KONCERCIE W BERLINIE.
Moja córka zostawiła w przymierzalni w Primarku na Aleksanderplatz (tym przy wysokiej wieży telewizyjnej) małą torebkę z telefonem komórkowym.
Udało mi się dodzwonić do managera Janka z tego sklepu (Polak) który powiedział że wydadzą torebkę osobie która się po niego zgłosi i opisze co to za torebka i telefon.
Będę wielce i dozgonnie zobowiązany za pomoc w odzyskaniu tej torebki, czyli kontakt ze mną kogoś kto znajdzie chwilę czasu i mógłby do tego sklepu się pofatygować i odebrać ją w imieniu córki.
Podam takiej osobie na priv szczegóły (bo zapytają się o zawartość torebki oraz co to za torebka, a ta jest mocno charakterystyczna).
Za fatygę i później za odesłanie aparatu w kraju zwracam kasę i dorzucam "znaleźne" ;-)
Plisss..pomóżcie , bo oceanowi łez nie ma końca...
Napisano 26 września 2015 - 22:02
Jakby jakieś spotkanko czy coś to dzwońcie na 515123430 Na razie ciężko mi powiedzieć o której jutro dokładnie dotrę do Berlina , a potem w planach mam wypad na Wyspę Muzeów zawsze było to moim marzeniem bo jest tam kilka interesujących mnie wystaw więc muszę odwiedzić - o ile się ze wszystkim wyrobię to piwko w niedzielę mile widziane , a jeśli nie to może w poniedziałek w trakcie biegu miedzy hotelem a kolejkami znajdzie ktoś czas na piwko gdzieś w centrum Informujmy się na bieżąco w tym topicu
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 27 września 2015 - 12:10
Napisano 28 września 2015 - 08:18
Powiedzcie mi gdzie mogę kupić w Krakowie , flagę Polski?
Napisano 28 września 2015 - 09:19
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 28 września 2015 - 09:30
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 28 września 2015 - 09:34
Powiedzcie mi gdzie mogę kupić w Krakowie , flagę Polski?
Polskie flagi powinny być w każdym dużym supermarkecie typu Carrefour. W każdym razie w Krakowie widziałem takie narodowe kąciki, co prawda przed majówkami ale może się utrzymały.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 28 września 2015 - 15:11
Z góry przepraszam, że spamuję w trzecim już wątku , ale właśnie w hotelu na obrzeżach Berlina rozgrywa się mały dramat mojej córki, która była ze mną i z żoną na wyjeździe koncertowym , a że jutro rano wracamy do kraju to liczę na czyjąś pomoc....
UWAGA !!!!
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO KOGOŚ KTO Z FORUM BEDZIE W PONIEDZIAŁEK LUB WTOREK NA KONCERCIE W BERLINIE.
Moja córka zostawiła w przymierzalni w Primarku na Aleksanderplatz (tym przy wysokiej wieży telewizyjnej) małą torebkę z telefonem komórkowym.
Udało mi się dodzwonić do managera Janka z tego sklepu (Polak) który powiedział że wydadzą torebkę osobie która się po niego zgłosi i opisze co to za torebka i telefon.
Będę wielce i dozgonnie zobowiązany za pomoc w odzyskaniu tej torebki, czyli kontakt ze mną kogoś kto znajdzie chwilę czasu i mógłby do tego sklepu się pofatygować i odebrać ją w imieniu córki.
Podam takiej osobie na priv szczegóły (bo zapytają się o zawartość torebki oraz co to za torebka, a ta jest mocno charakterystyczna).
Za fatygę i później za odesłanie aparatu w kraju zwracam kasę i dorzucam "znaleźne" ;-)
Plisss..pomóżcie , bo oceanowi łez nie ma końca...
Niniejszym chcę z radością napisać, że akcja "zagubiona torebka" ma już swój szczęśliwy finał. Koleżanka Ania odzyskała ją dzisiaj przed południem
Jednakże, pragnę TU i TERAZ serdecznie podziękować naprawdę licznemu gronu forumowiczów, którzy w odpowiedzi na mój apel zaoferowali swoją bezinteresowną pomoc w odzyskaniu zguby, kontaktując się ze mną na priv.
To jest naprawdę budujące, jak chcemy i potrafimy sobie pomagać w potrzebie. I autorytatywnie stwierdzam, że dzięki Wam to po prostu nie mogło się nie udać
Ludzie, macie wielkie serca ! Tak trzymać !!!
Jeszcze raz Wszystkim Wam dziękuję z głębi własnego serca, jak i w imieniu mojego dzieciaczka (a muszę przyznać, że dramat przez nią przeżywany w sobotni wieczór był ogromny ) .
Bo tak naprawdę, nie chodziło tutaj o zagubione "fizyczne przedmioty" , których wartość jest raczej znikoma i można by je zastąpić nowymi, ale o sam fakt zagubienia za granicą dopiero co kupionej pamiątki oraz emocjonalnego przywiązania do telefonu , a raczej jego zawartości w postaci zdjęć, filmików czy innych gadżetów ważnych dla dorastającej dziewczynki.
Nie pozostaje mi nic innego jak na koniec życzyć Wam pełnych wrażeń przeżyć koncertowych dziś i jutro, udanego pobytu w Berlinie i szczęśliwych powrotów do kraju.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych