Użytkownik Redgar edytował ten post 30 października 2016 - 22:03
Napisano 13 lipca 2015 - 23:19
Użytkownik Redgar edytował ten post 30 października 2016 - 22:03
Napisano 14 lipca 2015 - 06:50
Hej, słuchajcie nareszcie ruszamy z długo wyczekiwanym projektem forumowych koszulek na obecny rok.
Oprócz głównego designu mamy dodatkowo do wyboru gamę grafik do każdej z piosenek na nowej płycie. Mam nadzieję, że każdy zainteresowany Forumowicz znajdzie coś miłego dla oka, coś dla siebie.
Koszulka 001 - z opcjonalnym nadrukiem na tył.
Reszta koszulek - z opcjonalnym nadrukiem na tył listy koncertów trasy bądź przodu koszulki 001.
Koszulki ułatwią nam identyfikację siebie nawzajem pośród koncertowego tłumu, może również dzięki nim zawiążą się jakieś przyjaźnie.
aj ten tył koszulki (który jak rozumiem, może być również przodem) niesamowicie mi się podoba, cudny jest! dzięki za wszystkie projekty, muszę się mocno zastanowić nad którymś (a może i więcej )
Podana cena jest mocno orientacyjna, wszystko zależy od tego jak wiele koszulek uda nam się zamówić.
No to do dzieła, kto zainteresowany
na razie chodzi o zdeklarowanie się w temacie, tak? cena nie jest wygórowana, póki co myślę, że bym się pisała na 2.
aha, myślę, że warto dać info w grupie na FB, tam się sporo osób przewija, których tu nie ma, a koszulkami mogliby być zainteresowani
Napisano 14 lipca 2015 - 08:13
Jakiś sposób zamawiania koszulek jest? W sensie gdzieś formularz jakiś czy publiczny post czy może na PM?
Napisano 14 lipca 2015 - 08:26
jest opcja, żeby bardziej z bliska zobaczyć wzory?
Napisano 14 lipca 2015 - 08:47
Ja będę kupował na pewno. Niejedną.
Napisano 14 lipca 2015 - 10:46
Napisano 14 lipca 2015 - 11:04
W ogóle Redgar, bardzo dobra robota, dziękujemy Ci już teraz Ja minimum trzy wezmę, już mam swoich faworytów (są bliżej końca zestawienia ), ale jeszcze poczekam z wyborem chwilę. Bardzo dobre jest też to, że wybór jest spory, koszulki różnorodne - i z fantazją i bardziej tradycyjne, w szerokiej gamie kolorystycznej, zdecydowanie na plus!
edit: słusznie Andie wcześniej wspomniała - wrzuć info na fejsa.
Napisano 14 lipca 2015 - 12:23
Jestem raczej nowym użytkownikiem i jestem pod wrażeniem koszulek:) Ja zamówię cztery:) Jak złożyć zamówienie?
Do zobaczenia w Berlinie 24.09.
Napisano 14 lipca 2015 - 14:10
Super, że jest z czego wybierać! Poza tym fajnie, że koszulki nawiązują do konkretnych utworów z ostatniej płyty Jedynka wyląduje u mnie na 100 %, ale mam też paru innych kandydatów, więc muszę się poważnie zastanowić nad finalną ilością
Midnight is where the day begins.
Napisano 14 lipca 2015 - 15:12
Napisano 14 lipca 2015 - 15:15
Kupmy po 3 i zmieniajmy razem z koszulkami Edka w trakcie koncertu
Napisano 14 lipca 2015 - 17:44
aaaa super ja na pewno też kupuje
Bardzo ładne wzory! MEGA mi sie podobają!
Teraz tylko trzeba się zastanowić jaki wzór... ciężki wybór
Napisano 14 lipca 2015 - 19:27
super robota! bardzo mi się podobają niektóre projekty i zaczynam się zastanawiać czy nie wziąć więcej niż jednej koszulki... (bo jedną na bank wezmę!)
Napisano 14 lipca 2015 - 21:08
Ja też na pewno coś wezmę. Pewnie kilka. Dobra robota.
Napisano 15 lipca 2015 - 00:20
fajnie ze sa damskie koszulki moze cos kupie tylko niewiem ktora
Napisano 15 lipca 2015 - 09:00
Redgar, gdzie jesteś, czekamy wygłodniali
Napisano 15 lipca 2015 - 14:12
Dołączam do zachwytów, szał! Bardzo dobry pomysł, że można wybrać z tak dużej liczby wzorów i kolorów. Piszę się przynajmniej na dwie:)
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 15 lipca 2015 - 14:26
a czy byłaby możliwość zobaczenia samych wzorów bez tego zamulającego tła? wygląda pro ale niektóre wzory które mają większą ilość szczegółów niestety czytelne nie są...
ale i tak wygląda to super (niektóre lepsze od oficjalnego merchu) i piszę się na 2 różne koszulki jak tylko będzie możliwe zamawianie
Napisano 15 lipca 2015 - 17:38
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych