Pogrubienie uzyskacie dodając znaczniki. Na początku [ B ] i na końcu [ / B ]. Tylko bez spacji .
A co muszę zrobić, żeby schudnąć?
#suchar #offtop
Napisano 24 maja 2015 - 11:19
Pogrubienie uzyskacie dodając znaczniki. Na początku [ B ] i na końcu [ / B ]. Tylko bez spacji .
#suchar #offtop
Napisano 24 maja 2015 - 13:16
#suchar #offtop
O, to ja też poproszę o instrukcję
a tak w temacie to - Trip Through Your Wires
Midnight is where the day begins.
Napisano 24 maja 2015 - 16:14
#suchar #offtop
Usunąć znaczniki, ale w realu nie działa. Sprawdzałem .
Napisano 24 maja 2015 - 18:17
Pat chcesz zostać rekordzistą surva i do końca głosować na ajstyla? Bo to chyba będzie top, no chyba, że się mylę...
Ja zagłosuję jutro, muszę przemyśleć głosy moje
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 24 maja 2015 - 19:55
Trip Through Your Wires
Napisano 25 maja 2015 - 10:23
Napisano 25 maja 2015 - 14:04
[b]TRIP THROUGH YOUR WIRES[b\]
No i znowu nie umiem!!! Jak pogrubić tekst na iOS???
przeczytaj jeszcze raz roopowy poradnik i znajdź różnicę
tak tak, ukośnik z innej strony i w inną stronę
Napisano 25 maja 2015 - 18:20
Trip Through Your Wires
Napisano 25 maja 2015 - 19:37
One Tree Hill
Hehe, fakt że na ajfonach/ajpadach/innych takich nie wyświetla się forumowy edytor tekstu, ale kiedyś na forach czegoś takiego w ogóle nie było i te znaczki w kwadratowych nawiasach trzeba było wpisywać samemu zawsze widzę że panowie dłużej tu piszą ode mnie, nie pamiętajo ?
Pewnie nie wygra WOWY, to dla U2 taki kawałek, jak Brothers in Arms dla Dire Straits, Stairway to Heaven dla Led Zeppelin, czy Bohemian Rapsody dla Queen... po prostu należy się wygrana, ale cóż zrobić...
bullshit, to że jakiś utwór jest najbardziej znany i zgrany to w ogóle nie musi znaczyć że jest najlepszy w dorobku zespołu... a U2 chyba i tak najbardziej kojarzy się ludziom z One.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 25 maja 2015 - 19:44
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Nie to że jestem jakimś heretykiem , kocham ten utwór , ale wersja albumowa do mnie nie przemawia Dopiero na żywca nabiera tego co powinno być na płycie
No i jeszcze ten teledysk
Napisano 25 maja 2015 - 20:34
Trip
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 25 maja 2015 - 22:22
To ja może taktycznie na WOWY
Napisano 25 maja 2015 - 22:30
[b]TRIP THROUGH YOUR WIRES[b\]
No i znowu nie umiem!!! Jak pogrubić tekst na iOS???
Mihnik, przecież stronę wcześniej zagłosowałeś na Exit. Mam rozumieć, że zmieniasz zdanie? Nie można. Zagłosowałeś na Exit. I uwierz mi, że wolałbym uznać Twój drugi głos ;]
One Tree Hill
Napisano 25 maja 2015 - 22:36
Trip chociaż i tak uwielbiam
Napisano 26 maja 2015 - 21:00
Bullet The Blue Sky
Napisano 26 maja 2015 - 21:24
Napisano 26 maja 2015 - 21:32
nie taktycznie, ale w zgodzie z sumieniem, chociaż wiem, że uznacie to za herezję: With or Without You
Napisano 26 maja 2015 - 21:40
Ej, bo zaraz trzeba będzie bronić WOWY
Trip Through Your Wires
Świetny utwór, ale na tej płycie jest sama ekstraklasa.
Napisano 26 maja 2015 - 21:44
Trip to nie jest jakoś szczególnie gorszy utwór od innych, ale trochę tu nie pasuje. Powinno być na miejscu Heartland, a Heartland powinno być na TJT. Tak by było idealnie
(tylko na co by wtedy wszyscy głosowali w pierwszej rundzie )
@V - jezu, czy na tym forum wszystko się kończy dyskusją o Pride ? jeśli coś najmniej pasuje do TUF (chociaż - a teraz to ja sobie pogłoszę herezje - uważam tę płytę za spójniejszą od Drzewka, i lubię ją bardziej) to jest to Wire, i z tego co pamiętam w survivorach zazwyczaj wylatuje szybko. Mimo że to świetny utwór jest, no.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 26 maja 2015 - 21:52
El silencio se vuelve melodia
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych