Głosy na misskę już? o.O Czym jest to spowodowane? Nie rozumiem
Bo reszta jest lepsza
Miss Sarajevo
Napisano 27 kwietnia 2015 - 16:32
Głosy na misskę już? o.O Czym jest to spowodowane? Nie rozumiem
Bo reszta jest lepsza
Miss Sarajevo
Napisano 27 kwietnia 2015 - 16:42
don't touch the corpse !
Miss Sarajevo
W ramach wyjaśnienia może po prostu zacytuję samą siebie z samego początku survivora
dla mnie Miss Sarajevo jest wręcz przereklamowana jeśli chodzi o ten album. Śliczna, wiadomo, ale takie klimaty jak Slug czy Corpse zjadają ją na śniadanie
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 27 kwietnia 2015 - 16:47
El silencio se vuelve melodia
Napisano 27 kwietnia 2015 - 17:25
Always Forever Now
corpse na podium proszę
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:08
Bo reszta jest lepsza
Kpina.
Dobrze, że reszta świata jest innego zdania i MS jest jedynym utworem z tej płyty, który został zapamiętany. Reszta zaś znalazła się w odchłani niepamięci, z wyjątkiem pamięci paru jutowych hipsterów, którzy nieudolnie chcą z zespołu zrobić Floydów i głosują na każde nieudane dziwactwa (chłam tudzież shit), o których reszta już dawno zapomniała.
Radzę każdemu zadać sobie pytanie - za co świat pokochał U2? Za utwory w stylu Miss Sarajevo, czy za <reszta tego shitu może z wyjątkiem YBR>?
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:12
Radzę każdemu zadać sobie pytanie - za co świat pokochał U2? Za utwory w stylu Miss Sarajevo, czy za <reszta tego shitu może z wyjątkiem YBR>?
czyli idąc tym tokiem myślenia Running to Stand Still, Miami czy Bad są gorsze od Vertigo, BD i One bo są mniej popularne? Nie można uznać że są lepsze bo to kwestia popularności i tego kto za co pokochał U2?
Flame war in 3... 2.... 1....
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:20
czyli idąc tym tokiem myślenia Running to Stand Still, Miami czy Bad są gorsze od Vertigo, BD i One bo są mniej popularne? Nie można uznać że są lepsze bo to kwestia popularności i tego kto za co pokochał U2?
No to chyba jasne, że im bardziej znane tym lepsze
https://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:21
No to Miami to trochę nieudany strzał, było trzeba zamienić na mniej kontrowersyjne Drowning Man
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:23
No to Miami to trochę nieudany strzał, było trzeba zamienić na mniej kontrowersyjne Drowning Man
sorki, wpiszcie sobie co tam chcecie
No to chyba jasne, że im bardziej znane tym lepsze
dzięki, nie znałem, a widzę że konkretny stuff
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:24
El silencio se vuelve melodia
Napisano 27 kwietnia 2015 - 20:53
Napisano 27 kwietnia 2015 - 21:12
Najbardziej znane, bo zaśpiewane z Pavarottim, było promowane, stąd. A brzmieniowo nie jest to najambitniejszy kawałek na płycie
Najbardziej znane, bo brzmi jak U2, stąd
Oczywiście, że im bardziej znane =/= tym lepsze, nie można przesadzać w żadną ze stron. Ja kocham niemal każdy album, ale to coś (zespół bał się to wydać pod własnym szyldem) + duża część POPu i Zooropy to doprawdy zła robota, gdzie U2 próbowało być tym, czy nie jest i nie będzię (dzięki Bogu!). Także nie wiem, skąd taka mania promowania tego na forum i hejtowania wszystkiego, co jest najbardziej... jutowe. Potem wychodzą takie kwiatki jak w survivorze Boy'a - przecież podium to totalna parodia, bez dwóch zdań.
I żadna inna piosenka Passengers nie ma potencjału na to ---> https://www.youtube....h?v=euGFdZ5UUuI
Napisano 27 kwietnia 2015 - 21:53
Głowiłem się i głowiłem. Nie przyłożę ręki do wyrzucenia żadnego z dwóch rywali w tej rundzie.
Always Forever Now
Napisano 27 kwietnia 2015 - 21:54
Corpse (These Chains are Way Too Long)
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:07
Dogrywka
Głosowało: 13 osób
Najwięcej głosów otrzymały: Miss Sarajevo i Corpse (These Chains are Way Too Long) (po 5 głosów)
Głosujemy:
Miss Sarajevo vs. Corpse (These Chains are Way Too Long)
Dogrywka potrwa do jutra, 28 kwietnia 2015, do godziny 22:59:59.
Mój głos na Miss Sarajevo.
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:09
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:12
Corpse (These Chains are Way Too Long
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:17
Stoją od lewej: Johnny Depp, Dave Gahan, Luis de Funes, Marcin Wójcik i Steven Seagal (długie włosy pod czapką)
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:25
Bo reszta jest lepsza
Miss Sarajevo
don't touch the corpse !
Miss Sarajevo
W ramach wyjaśnienia może po prostu zacytuję samą siebie z samego początku survivora
dla mnie Miss Sarajevo jest wręcz przereklamowana jeśli chodzi o ten album. Śliczna, wiadomo, ale takie klimaty jak Slug czy Corpse zjadają ją na śniadanie
Co Wy opowiadacie, dziewczyny
Nie mogę się chyba bardziej nie zgadzać!
Apeluję o powrót na planetę ziemię i oddanie Miss Sarajevo należnego miejsca na czele peletonu!
To survivor, a nie plebiscyt na najbardziej hipsterski głos - W takim plebiscycie głos na misskę najwyżej premiowany
W każdym normalnym to wielki błąd
Napisano 27 kwietnia 2015 - 22:40
Corpse (These Chains are Way Too Long)
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych