Podium Rojek, Julka Marcell i .... B&S
Napisano 15 kwietnia 2015 - 17:45
no to jedziemy:
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 15 kwietnia 2015 - 19:17
I nie znam miejsca 11, chyba pora to nadrobić
możesz zacząć od tego:
http://www.youtube.com/watch?v=4zC58ZlC44E
albo bardziej typowo:
https://www.youtube.com/watch?v=YFkLmLipCV4
Napisano 15 kwietnia 2015 - 19:31
Napisano 15 kwietnia 2015 - 20:52
Dobra kto dał pozostałe 33 punkty iamamiwhoami? Bo to, że ja się jaram Jonna to wiadomo, ale kto jeszcze? Acr?
ja i Szczotek!
Napisano 15 kwietnia 2015 - 21:31
też myślałam, że tylko ja głosowałam:)
Tylko w sumie nie 'też' bo głosy na niego to nie moja sprawka akurat po prostu ot tak się zdziwiłam, jakoś na forum niezbyt często się go wspomina
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 15 kwietnia 2015 - 21:53
Tylko w sumie nie 'też' bo głosy na niego to nie moja sprawka akurat po prostu ot tak się zdziwiłam, jakoś na forum niezbyt często się go wspomina
to "też" to bardziej w sensie, że też się nie spodziewałam, że będzie wysoko, myślałam, że tylko ja wpisałam, a tu jeszcze ktoś właśnie nie kojarzę, żeby ktoś wspominał, chyba tylko ja i to w kategoriach guilty pleasure, no bo właśnie nie ma dużego poparcia.
I can't say where it is
But I know I'm going.
Napisano 15 kwietnia 2015 - 22:05
Ale "moja" Julia Marcell też musi być wysoko, w pierwszej piątce na pewno, szczególnie po forumowym koncercie we Wrocławiu <3
Z tym "moja" to bym się tak nie rozpędzał!
Dobra kto dał pozostałe 33 punkty iamamiwhoami? Bo to, że ja się jaram Jonna to wiadomo, ale kto jeszcze? Acr?
Tak, to ja, w sumie tylko dzięki Tobie, pewnie nieświadomie, ale na Spotify codziennie mi się wyświetla że tego słuchasz, więc któregoś dnia spróbowałem. I to chyba jak na razie najlepsza podjarka dzięki spotify, ale chociażby dla tego warto było to zainstalować
Podium Rojek, Julka Marcell i .... B&S
I to jest bardzo prawdopodobne podium i również byłbym bardzo zadowolony
Napisano 15 kwietnia 2015 - 22:08
spokojnie, jeszcze nie było Colplaya i Depeche Mode, nie było chyba też The Cure i Pink Floyd a to zawsze wchodzi wysoko po listach wszech czasów.
@stokrotka: TV on the Radio przekozak band. Najlepszy czarny zespół grający białą muzykę jak mi się zdarzyło palnąć o nich ostatnio, ale słusznie
Napisano 15 kwietnia 2015 - 22:17
spokojnie, jeszcze nie było Colplaya i Depeche Mode, nie było chyba też The Cure i Pink Floyd a to zawsze wchodzi wysoko po listach wszech czasów.
The Cure już byli i to nisko, bo na miejscu nienumerowanym:
Po 29 punktów otrzymali:
The CureVon Spar
Napisano 15 kwietnia 2015 - 22:25
Tak, to ja, w sumie tylko dzięki Tobie, pewnie nieświadomie, ale na Spotify codziennie mi się wyświetla że tego słuchasz, więc któregoś dnia spróbowałem. I to chyba jak na razie najlepsza podjarka dzięki spotify, ale chociażby dla tego warto było to zainstalować
Jeszcze bardziej lajkuję zatem!
Napisano 15 kwietnia 2015 - 22:31
ja też znam od Ciebie, tyle że jeszcze dzięki 'kin' a 'Blue' to zdecydowanie jedna z lepszych płyt z 2014 roku.
Dodaj odpowiedź
Also tagged with one or more of these keywords: gry i zabawy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych