jakość poprzednich koszulek była zajebista, o ile będzie jakiś ciekawy projekt to sam sie skuszę na parę, byle nie jakiś z chujem
Trasowa Koszulka Forumowa '15
Napisano 24 kwietnia 2015 - 10:11
Uprasza się o bardziej wysublimowane słownictwo.
Napisano 12 maja 2015 - 19:26
zwykłem nazywać wszystko po imieniu Max, czyli rozumiem że ten ":projekt z ch.." odpada
Napisano 18 czerwca 2015 - 21:29
Może koszulka powinna być zrobiona na wzór tych, które Adam nosi w niektórych miastach na trasie? Czyli np. daty trzech koncertów w Polsce i pod nimi znaki zapytania?
ciuch ciuch!
Napisano 08 lipca 2015 - 09:30
Zamiast koszulek to szykujcie wszyscy polskie flagi z napisem "Why Not In Poland?"
Niech się tłumaczą
Napisano 08 lipca 2015 - 11:45
A odnośnie koszulki to powinniśmy zacząć przedstawiać już jakieś poważniejsze ustalenia. Berlin zbliża sie nieubłaganie
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 lipca 2015 - 13:03
Beda jeszcze w tym tygodniu
Napisano 09 lipca 2015 - 17:18
Ja się piszę na koszulkę Super inicjatywa, czekam na konkrety
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Napisano 09 lipca 2015 - 20:43
Zamiast koszulek to szykujcie wszyscy polskie flagi z napisem "Why Not In Poland?"
Niech się tłumaczą
Tak, a oni w ramach zadośćuczynienia zagrają, jako wielką niespodziankę i nowość na trasie NYD i na tym się skończy.
zwykłem nazywać wszystko po imieniu Max, czyli rozumiem że ten ":projekt z ch.." odpada
A kto tam wie, czy projekt acra nie jest jeszcze w grze. Swoją drogą, jakby polscy fani wyszli w pierwszych rzędach z koszulkami typu acr'a z dopiskiem, "jak nie przyjedziecie podczas I+E Tour do Polski to zrobicie nas w..." to może byłoby to zauważone.
Napisano 10 lipca 2015 - 17:02
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych