Stres związany z nagonką na wydanie płyty mu mija. Chłopina się rozluźnia Bardzo dobrze!
Redgar, kurcze, czytam i czytam, i podziwiam, że się chciało
Napisano 25 listopada 2014 - 22:36
Stres związany z nagonką na wydanie płyty mu mija. Chłopina się rozluźnia Bardzo dobrze!
Redgar, kurcze, czytam i czytam, i podziwiam, że się chciało
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 27 listopada 2014 - 20:57
Super, brawo Redgar. Mam rozumieć, że ten topic jest takim zbiorczym, z pytaniami? To ja też chciałbym zadać swoje:
Czy jest potwierdzone, czy chórki w Isis należą do Chrisa Martina? Chodziły takie plotki, barwa pasuje, wiadomo coś pewnego?
Napisano 27 listopada 2014 - 21:03
O, o, też mnie do tej pory nurtuje to pytanie W creditsach go nie ma, a samo podziękowanie jeszcze o niczym nie świadczy. Na NLOTH też pojawiły się podziękowania dla Chrisa Martina, a tam w żadnych chórkach się nie udzielał. Czy któryś z członków zespołu/ktoś z osób związanych z zespołem wspominał o tym? A może sam Chris Martin się pochwalił?
Napisano 27 listopada 2014 - 23:49
Dzięki serdeczne za ciepłe przyjęcie tematu Tak jak mówiłem: Jeśli choć kilka osób z Was, znalazło dzięki temu artykułowi kilka nowych, użytecznych informacji to bardzo jestem z tego powodu rad! A jak piszecie tak było w istocie! Potwierdza to zarazem sens tworzenia takiego wątku.
Redgar, piszesz jakiś icencjat, magisterkę, doktorat z U2 ?
Brawo! Szacunek. I wielkie dzięki, bo jest to świetnie zrobione.
PS. Nie masz może kiedyś w planach takich FAQ'ów o innych albumach ? Cieszyłabym się jak dziecko
Hmm, bardzo możliwe, że w przyszłości
Super, brawo Redgar. Mam rozumieć, że ten topic jest takim zbiorczym, z pytaniami? To ja też chciałbym zadać swoje:
Czy jest potwierdzone, czy chórki w Isis należą do Chrisa Martina? Chodziły takie plotki, barwa pasuje, wiadomo coś pewnego?
O, o, też mnie do tej pory nurtuje to pytanie W creditsach go nie ma, a samo podziękowanie jeszcze o niczym nie świadczy. Na NLOTH też pojawiły się podziękowania dla Chrisa Martina, a tam w żadnych chórkach się nie udzielał. Czy któryś z członków zespołu/ktoś z osób związanych z zespołem wspominał o tym? A może sam Chris Martin się pochwalił?
Napisano 03 stycznia 2015 - 22:42
Świetna robota czytałem to z otwartymi ustami, zupełnie jakbym kupił książkę o U2
Napisano 03 stycznia 2015 - 23:29
Dzięki! Witamy na forum
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych