Breaking News Arcade Fire otrzymało dziś 2 nominacje do Grammy (...) a We Exist w kategorii najlepszy teledysk.
a Wy wyrzuciliście! i teraz też widzę, że już są zapędy na najlepsze kawałki.
It's Never Over (Oh Orpheus)
Napisano 06 grudnia 2014 - 00:54
Breaking News Arcade Fire otrzymało dziś 2 nominacje do Grammy (...) a We Exist w kategorii najlepszy teledysk.
a Wy wyrzuciliście! i teraz też widzę, że już są zapędy na najlepsze kawałki.
Napisano 06 grudnia 2014 - 01:14
Zdjęcie nastrojowe jak piosenka którą pożegnaliśmy bardzo lubię Here Comes The Night Time II, uważam że jest nawet lepsze od tego bez "II", no ale coś trzeba było wywalić
Andie, wyrzucamy różne fajne kawałki właśnie między innymi dlatego, że głosujesz na ten najfajniejszy
Normal Person, niechże to już odpadnie, IMO i tak już będzie o kilka miejsc za wysoko.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 06 grudnia 2014 - 01:16
Andie, wyrzucamy różne fajne kawałki właśnie między innymi dlatego, że głosujesz na ten najfajniejszy
dlatego też błogosławię system głosowania, bo inaczej Orfeusz (o zgrozo!) jeszcze by wygrał! a kiedy w końcu odpadnie, to głównie dzięki mnie
Napisano 06 grudnia 2014 - 23:48
Afterlife
Napisano 07 grudnia 2014 - 15:36
co jest nie tak z Normal Person? ;'(
Napisano 08 grudnia 2014 - 00:25
Angry words won't stop the fight
Two wrongs won't make it right
KONIEC rundy 7!
Zamieszanie z biletami skutecznie odwraca uwagę od innych tematów, tym razem w rundzie padło tylko 7 głosów...
i...
mamy dogrywkę!
Normal Person i It's Never Over (Oh Orpheus) zebrały łącznie po 6 głosów.
Głosujemy więc do jutra, tym razem tylko na jedną z tych dwóch piosenek.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 08 grudnia 2014 - 00:41
PS Czy te głosy z dogrywki doliczają się do puli, czy mam je traktować wyjątkowo ?
dobre pytanie. przed 'swoim' survivorem z Rojka nawet je zadałam w ogólnym temacie, ale nikt mi nie odpowiedział. wg mnie one nie powinny się liczyć.
Napisano 08 grudnia 2014 - 00:51
wg mnie one nie powinny się liczyć.
Właśnie też tak sobie pomyślałam - trochę to by mogło być nieuczciwe wobec czegoś co zostało po dogrywce, kawałek mógłby być w następnej rundzie pozamiatany od razu, zwłaszcza przy tak małej ogólnej ilości głosów.
Więc skoro to nie ja przegapiłam, i po prostu nie ma tego nigdzie 'na piśmie' - głosów z dogrywki nie będę doliczać do tabelki
Normal Person
Napisano 08 grudnia 2014 - 18:38
Napisano 09 grudnia 2014 - 00:11
I'm so confused. Am I a normal person?
Just wait until it's over
Wait until it's through
You know, I can't tell if I'm a normal person
When you get older
Then you will discover
That it's never over
It's true, I think I'm cool enough, but am I cruel enough?
Am I cruel enough for you?
Wyniki dogrywki układają się następująco:
Normal Person 4 : 4 It's Never Over (Oh Orpheus)
A więc - chyba oprócz innego systemu liczenia głosów, zasady obowiązują nas normalne, czyli:
- w przypadku remisu w dogrywce dwóch utworów, oba odpadają z gry zajmując ex-equo miejsce jedno wyżej, niż powinien zająć utwór odpadający
Głosujemy dalej na:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych