Depeche Mode
Napisano 21 lipca 2017 - 16:02
Przyzwoity audience boot z obecnej trasy.
29.06.2017 Stadio Renato Dall'Ara, Bologna, Italy
01. Intro: Cover Me (Remix)
Napisano 22 lipca 2017 - 00:07
Żadnym fanem nigdy nie byłem.
Napisano 22 lipca 2017 - 00:20
Boota dobrago tez czasami posłucham i tu wam wrzucam..
Ale wciąż.. to jest jebana Plastic-Music 4Me..
i.. 'Live' to u nich 3/4 z taśmy jedzie.. kurwaaaa.. no proszę cię..
Ja bardziej lubie rock'n'roll..
Chocby Elvis, Jimmy H., The Doors.. etc..
Ostania płyta DM.. zaczyna sie i kończy na pierwszym kawałku..
(nie wiem co takiego w tej płycie widzicie..?)
Nic już lepszego nie wymyślom.
GOING BACKWORDS
Napisano 22 lipca 2017 - 11:31
Na szczęście nie było widać żadnego osłabienia Dave'a. Depesze dalej są w wysokiej formie! Trochę się bałem po Mińsku, ale okazało się że nie było podstaw W 2013 na Delcie była chyba lepsza setlista, ale z drugiej strony Spirit to nie jest koncertowy album więc logiczne było, że niektóre kawałki zamiast porywać, będą tylko promować. Z mojej listy życzeń było wszystko, włącznie z Everything Counts i A Question of Lust. jestem bardzo zadowolony z koncertu, warto było się podenerwować czy wszystko będzie ok
Napisano 22 lipca 2017 - 14:50
https://www.youtube.com/watch?v=9xUDBf_sHaA
Co jak co ale daliśmy radę
Personal pod koniec - petarda !
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 22 lipca 2017 - 21:33
Napisano 25 lipca 2017 - 01:44
Dżięki Marta za bycie obok, bo naprawdę dzięki temu skumałem że to jednak łady event, że tam moje oceny opinie to jedno, a ludzie się jarają hajcują jak Ty i pomyślałem sobie że być tego częścią będzie fajnie i wtedy poczułem tą fajowość tego spędu Bo Feedback to nie jakaś fanatyczka co sika w gacie że Gahan stoi na scenie tylko naprawdę doznaje piosenek, a doznawanie muzyki zawsze jest piękne i tam po niej popatrzylem inaczej na wszystkich innych zajaranych. True story Więcej na nich nie chcę iść bo nie mam osobiście zupełnie po co, ale dzięki Aga że byłem i dzięki Marta że zrozumiałem chociaż trochę
Napisano 25 lipca 2017 - 07:40
Miałem podobnie - pojechałem z czystej ciekawości, górne trybuny z boku (o dziwo nie zawiodłem się na dźwięku, było całkiem znośnie z delikatnym pogłosem). Bardzo dobry koncert, moc jest, wszystko na swoim miejscu i myślę że zrozumiałem fenomen tego zespołu - ale dla mnie było tylko poprawnie, nie wyszedłem na miękkich nogach jak tydzień wcześniej z U2, nie miałem w sobie tej euforii którą tak lubię po koncertach i też już raczej drugi raz się nie wybiorę. Ale polecam każdemu kto nie był! Enjoy The Silence w trochę gorszej wersji niż na poprzedniej trasie ale Never Let Me Down Again pozamiatało (jaką to ma moc, niesamowite!).
Strasznie mnie też uderzyło chamstwo części fanów DM, przed wejściem jakieś rzyganie pod drzewem i kłótnie, na sektorze wyśmiewanie supportu (mi też nie podszedł jakoś specjalnie, ale da się to wyrazić w trochę kulturalniejszy sposó, po koncercie jakieś sapanie do siebie... - ja rozumiem że Gahan jest cool i seksi i przyciąga samców alfa, ale proszę Was
Napisano 25 lipca 2017 - 08:11
Więcej na nich nie chcę iść bo nie mam osobiście zupełnie po co, ale dzięki Aga że byłem i dzięki Marta że zrozumiałem chociaż trochę
One is just enough
To było moje pierwsze DM na żywo, w końcu dotarłam, po latach nieobecności. Mogę tylko napisać, że doznałam w pełni, szczególnie, że usłyszałam rzeczy, które bardzo chciałam usłyszeć -> World in My Eyes, In Your Room, Everything Counts ze świetnym nowym intro, Cover Me, szaleństwo rąk na Never Let Me Down, bardzo ładny cover Heroes. Nawet Home, którego jakoś nigdy nie mogę polubić było okej Gahan w wokalnej formie, wizualizacje Antona. Po prostu jestem szczęśliwa, że mogłam być tego częścią. Co do lokalizacji, byłam na trybunach dolnych bocznych i dźwięk dawał radę, na bisy przeniosłam się jednak na wprost sceny i tu już było gorzej.
Feedback, bardzo szkoda, że nie zgraliśmy się na after. Ale najfajniej, że znaleźliście się z acrem, bez Ciebie tam byłoby inaczej
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 25 lipca 2017 - 08:22
Bo Feedback to nie jakaś fanatyczka co sika w gacie że Gahan stoi na scenie tylko naprawdę doznaje piosenek, a doznawanie muzyki zawsze jest piękne i tam po niej popatrzylem inaczej na wszystkich innych zajaranych. True story
bo ja publicznie sikam w gacie tylko z powodu pewnej czwórki z Dublina (nie wiem czy powinnam się do tego przyznawać ;p)
ale super acr, że chociaż trochę doznałeś tego wszystkiego
nie wyszedłem na miękkich nogach jak tydzień wcześniej z U2
uwielbiam DM, ale faktycznie..będąc świeżo po 3 koncertach U2 miałam lekko zaburzony obraz wszystkiego. Może Bono często klepie to samo, może obecna trasa nie należy do najbardziej nieprzewidywalnych, ale oni są stworzeni do grania na żywo. I większość zespołów w porównaniu z nimi wypada jakoś tak słabiej, nawet jak zagrają dobry koncert ;p i człowiek jednak czuje kto jest w serduchu tym numerem jeden
Feedback, bardzo szkoda, że nie zgraliśmy się na after. Ale najfajniej, że znaleźliście się z acrem, bez Ciebie tam byłoby inaczej
szkoda i to bardzo ale mam nadzieję, że niedługo trafi się jakaś okazja do spotkania
Midnight is where the day begins.
Napisano 27 lipca 2017 - 11:39
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 27 lipca 2017 - 13:14
Tymczasem ewolucja Golden Circle według Live Nation
Napisano 27 lipca 2017 - 13:28
te uczucie kiedy myślisz, że LN już Cię niczym nie zaskoczy, a potem widzisz powyższą grafikę
tak sobie zerknęłam na pozostałe koncerty i czy dobrze widzę, że w Krakowie GA1 też się dziwnie powiększyło? nie pamiętam dokładnie jak proporcje wyglądały na początku sprzedaży, ale coś mi chodzi po głowie, że chyba GA1 było jednak trochę mniejsze..
Midnight is where the day begins.
Napisano 31 sierpnia 2017 - 22:47
Going Backwards drugim singlem ze Spirit
(CD: 6 GBP + 2 GBP shipping)
The CD single comes in a card sleeve and features 8 remixes as follows:
- Going Backwards (Radio Edit) 3:51
- Going Backwards (Chris Liebing Mix) 9:07
- Going Backwards (Solomun Extended Radio Remix) 8:25
- Going Backwards (The Belleville Three Full Vocal Mix) 6:44
- Going Backwards (Point Point Remix) 4:32
- Going Backwards (Chris Liebing Burn Slow Mix) 7:08
- Going Backwards (Maya Jane Coles Remix) 5:57
- Poison Heart (Soulsavers Re-Work) 3:45
Napisano 03 września 2017 - 05:47
Trzeci singiel zostanie wydany 06.10 na ciekawym formacie 2x12" vinyl, na razie cisza jeśli chodzi o CD.
Side: 1
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych