Jump to content

Photo

Depeche Mode

1697 replies to this topic

#181 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 03 lutego 2009 - 00:04

Otóż to! taką zasadą kieruję się od 2006 roku.

#182 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 04 lutego 2009 - 11:37

Oj w przypadku ostatniego koncertu w Spodku ta zasada chyba nic by nie dała:)

#183 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 04 lutego 2009 - 11:42

Wiem doskonale kiedy trzeba kupować bilet zaraz po wejściu do sprzedaży a kiedy nie;)

#184 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 10 lutego 2009 - 19:38

Nie ma już biletów :blink:

#185 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 posts

Posted 10 lutego 2009 - 20:35

Wyciekła demówka utworu "Fragile Tension" z nowej płyty. Osobiście jestem zawiedziony. Przypomina mi to "Excitera". Utwór zdecydowanie nieciekawy, drażniący. Jedynie do wokalu Gahana nie można mieć zarzutu.

#186 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 posts

Posted 10 lutego 2009 - 21:20

O ja.... cienizna.. powiem zaraz, ze Bootsy mimo mojej niecheci sa lepsze od tego :lol:
Z linia melodyczna cienko bardzo, monotonia, jakies plumkanie elektroniczne, zgadzam sie z przedmowca, ze jedynie wokal Gahana jest ok. Ale czy to ratuje ten utwor?.... nie wiem.
Lipnie.

http://www.u2.szczecin.pl

#187 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 11 lutego 2009 - 18:36

Mam nadzieję, że to najsłabszy utwór na płycie

#188 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 15 lutego 2009 - 10:45

Dobra, nieco się przeliczyłem :lol: Kupię bilet na Warszafkę.

#189 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 17 lutego 2009 - 09:39

Spoko Max, podobno bilety jeszcze wrócą

#190 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 17 lutego 2009 - 09:44

W ogóle straszne zaskoczenie, że koncert się wyprzedał. W sumie poszło ok. 40 tys. biletów.
Prawie wszyscy, łącznie ze mną myśleli, że biletów zostanie w cholerę nawet przed samym koncertem. Ja się sugerowałem 2006 rokiem, kiedy to koncert się nie sprzedał cały, no ale 3 miesiące wcześniej grali w Spodku i masa ludzi zrezygnowała z kolejnego koncertu.

#191 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 17 lutego 2009 - 10:16

Na forum DM pisali, że bilety podobno były, tylko że wstrzymali sprzedaż ze względu na ceny Euro. No może jest to jakiś powód. Bo skoro większość osób pomyślała tak jak Ty to kto wykupił te wszystkie bilety??? :)

#192 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 posts

Posted 19 lutego 2009 - 22:55

Wybiera się ktoś na zlot we wrocławskim Club Wagon w tą sobotę? (może ktoś z Wrocławia).
http://www.wagonclub.com/index2.php

#193 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 20 lutego 2009 - 08:32

Prawdopodobnie tak będzie wyglądać okładka nowego albumu:

Dołączona grafika

Jeśli to prawda, to t-r-a-g-e-d-i-a !

#194 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 posts

Posted 20 lutego 2009 - 08:49

Max, ta okładka ma w sobie pewną zawiłą tajemnicę. Jest ok, czego się spodziewałeś?
Poza tym wpadka okładkowa w stylu U2 wykluczona :lol:

#195 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 20 lutego 2009 - 09:01

W ogóle straszne zaskoczenie, że koncert się wyprzedał. W sumie poszło ok. 40 tys. biletów.
Prawie wszyscy, łącznie ze mną myśleli, że biletów zostanie w cholerę nawet przed samym koncertem. Ja się sugerowałem 2006 rokiem, kiedy to koncert się nie sprzedał cały, no ale 3 miesiące wcześniej grali w Spodku i masa ludzi zrezygnowała z kolejnego koncertu.

Prawdziwą przyczyną było to, że tego samego dnia było rozpoczęcie MŚ w piłce nożnej i od razu mecz POLSKA - EKWADOR. Z tego też powodu ja też zrezygnowałem z koncertu.

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#196 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 20 lutego 2009 - 09:10

W sumie po części ja też, później żałowałem :lol:

#197 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 posts

Posted 20 lutego 2009 - 18:11

No i stało się:
Warszawa wyprzedana!

Na przekór kryzysowi i narzekaniom, stało się! W dniu dzisiejszym agencja koncertowa Live Nation oficjalnie potwierdziła w rozmowie z nami informację o wyprzedaniu wszystkich wejściówek na warszawski koncert Depeche Mode (23 maja 2009 - Stadion Gwardii). Pani Marta Wnuczyńska z Live Nation podsumowała: "Koncert został wyprzedany, nie licząc pakietów VIP, które wciąż można kupić za pośrednictwem naszej strony. Istnieją jednak szanse, że parę dni przed koncertem, może tydzień przed, okaże się, że po zbudowaniu sceny, da się sprzedać jeszcze jakąś bardzo niewielką ilość biletów. Szanse na to są, aczkolwiek gwarancji dać nie możemy - najważniejsze jest dla nas bezpieczeństwo widzów i produkcja koncertu. Na chwilę obecną koncert jest wyprzedany. Od początku cieszył się ogromnym zainteresowaniem kupujących, więc wyprzedanie wejściówek na tak długi czas przed terminem koncertu nie jest dla nas zaskoczeniem. Ten sukces sprzedażowy jest dowodem na to jak wielu wiernych fanów w Polsce ma Depeche Mode. Dziwić mogą tylko nieprawdziwe opinie pojawiające się na forach internetowych sugerujące odwołanie koncertu, przeniesienie go w inne miejsce bądź spekulacje biletami z naszej strony. Nie ma powodu dla którego koncert miałby się nie odbyć, tym bardziej, że - powtórzę jeszcze raz - bilety zostały właśnie wyprzedane."

http://depechemode.pl/

Cholera ominie mnie zaszczyt zobaczenia D.M :angry: ,ale jak to napisali jest szansa na mała ilość biletów przed widowiskiem.
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#198 nawiasmariusz

nawiasmariusz

Użytkownik

• Members
  • 78 posts

Posted 20 lutego 2009 - 18:26

Jestem jednym z wielu szczęśliwców którzy zdążyli zakupić bilety DM teraz liczę na to samo odnośnie koncertu U2 w Polsce.
Obie imprezy zapowiadają się rewelacyjnie i życzę wszystkim fanom, że uda im się zobaczyć koncerty obu zespołów jeszcze w 2009r

Edited by acr, 20 lutego 2009 - 18:32 .

#199 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 posts

Posted 21 lutego 2009 - 10:34

"Wrong" miał mieć swoją premierę na ECHO. A tymczasem zagrało go dziś w nocy jakieś radio. Muszę się jakoś oswoić z tym numerem. Chyba spodziewałem się czegoś mocniejszego...

#200 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 21 lutego 2009 - 16:57

na ktoś czasem link do "Wrong" ?

Reply to this topic

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users