Songs Of Experience - nowy album
Napisano 23 sierpnia 2016 - 19:52
Aż mi się przypomniało jak promowali Miracle na początku akustycznie..
Napisano 23 sierpnia 2016 - 19:53
im bardziej tego słucham tym bardziej jest podobne do Even Better. a może wymyślili ten utwór 25 lat temu na sesjach do Achtunga i w tym roku dopiero go skończyli, tylko kto nam się przyzna do tego
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 25 sierpnia 2016 - 13:32
Soundcloud usunął mi kawałek, a w mailu napisali: "We’ve received a report directly from Universal Music Group that your track "U2 - The Best Thing Ft. Kygo" contains "You're The Best Thing About Me" by U2 (feat. Kygo)."
Niby nic, a znamy oficjalny tytuł utworu
Napisano 25 sierpnia 2016 - 14:02
Napisano 25 sierpnia 2016 - 15:53
Nie będzie to dobra informacja, jeśli okaże się, że Kygo maczał palce w podstawowej wersji tego utworu.
Napisano 25 sierpnia 2016 - 20:58
Nadal najbardziej prawdopodobną wersją jest remiks.
Napisano 28 sierpnia 2016 - 14:37
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 28 sierpnia 2016 - 22:30
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 30 sierpnia 2016 - 02:20
Napisano 30 sierpnia 2016 - 07:24
Napisano 30 sierpnia 2016 - 10:24
A mnie cały czas niepokoi że Best Thing nie doczekało się oficjalnej premiery. To niestety zwiastuje że to z tym kawałkiem zamierzają zawojować świat i to jego będą wykonywać podczas najbliższych występów. Szkoda bo po cichu liczyłem na nieco inny repertuar, a ten kawałek wyobrażałem sobie jako przygodny eksperyment, ciekawostkę, coś w rodzaju Inviisble.No ale jest też druga opcja: nie publikują kawałka bo jednak po tysiącu odsłuchów (jak to oni) doszli do wniosku, że to nie to, z tym że zapomnieli powiedzieć Kygo aby też go nie puszczał nikomu
Napisano 30 sierpnia 2016 - 11:29
Oby nie. Wolałbym aby ta płyta wyszła normalnie a nie jako dodatek do nowego ajfona
Mi raczej wydaje się, że możemy być pewni, że kolejny album znowu zostanie wydany przy współpracy z Apple. Dlatego ten 07 września jest bardzo realny jako data premiery płyty. Już po wydaniu SOI była przecież mowa o tym, że SOE również zostanie wydana w ramach współpracy z Apple. Nie sądzę, aby U2 i Apple opierały swoją współpracę na jakiś ustnych uzgodnieniach. Prawdopodobnie została zawarta umowa, która reguluje również kwestię wydania kolejnego albumu. Poza tym Apple zapłaciło U2 za SOI i nie wiemy czy te rozliczenia nie obejmowały również kwestii związanych z kolejna płytą.
Napisano 30 sierpnia 2016 - 16:07
I tu powstaje pytanie - For love or money? Mam jednak nadzieję, że nie odfrunęli już całkowicie od ziemi i pamiętają jakie wiadro pomyj na nich wylała opinia publiczna za taką formę udostępniania albumu. Szkoda, wielka szkoda, bo SOI była naprawdę udaną płytą a 90% nieprzychylnych recenzji nie wychodziła poza obszar sposobu jej dystrybucji. Jako fan nie chciałbym aby U2 zostało zapamiętane jako zespół dodający płyty jako dodatek do innego produktu i to w dodatku tak kontrowersyjnego i wykpiwanego producenta jak jabłuszko.
Napisano 31 sierpnia 2016 - 21:06
I tu powstaje pytanie - For love or money? Mam jednak nadzieję, że nie odfrunęli już całkowicie od ziemi i pamiętają jakie wiadro pomyj na nich wylała opinia publiczna za taką formę udostępniania albumu. Szkoda, wielka szkoda, bo SOI była naprawdę udaną płytą a 90% nieprzychylnych recenzji nie wychodziła poza obszar sposobu jej dystrybucji. Jako fan nie chciałbym aby U2 zostało zapamiętane jako zespół dodający płyty jako dodatek do innego produktu i to w dodatku tak kontrowersyjnego i wykpiwanego producenta jak jabłuszko.
Mo' fo..niestety 4money..przeciez boniasty poprzez elevation partners ma udzialy w apple - nomen omen zarobil na tychże 5% akcji apple wiecej niz z tantiem w u2..
wiec bono vs bono jako muzyk i biznesmen podpisal umowe sam ze soba z datą edycji 07.09.2016......
jajuz wdze ikone SoE w mom S5
Napisano 31 sierpnia 2016 - 21:27
Elevation Partners ma aż 5% akcji Apple???!??!?!
Napisano 31 sierpnia 2016 - 22:45
Mo' fo..niestety 4money..przeciez boniasty poprzez elevation partners ma udzialy w apple - nomen omen zarobil na tychże 5% akcji apple wiecej niz z tantiem w u2..
Możesz podać jakieś źródło informacji, że Elevation Partners miało (ma) udziały w Apple?
Napisano 01 września 2016 - 09:10
Ja nie mam, ale już widzę gębę Bono wyzierającą z mojego Apple iPhone 6 A1549.
(sorry, musiałem)
Napisano 01 września 2016 - 12:48
No proszę, a później znowu zacznie się pieprzenie o szczypcie megalomanii połączonej z obawą, ze nikt nie posłucha ich nowego materiału i przepraszanie wszystkich naokoło:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych