Kolejna tandetna ustawka w głosowaniu. Każdy powinien głosować tak jak chce, a nie tworzyć jakieś spiski, układy i podstołowe porozumienia.
Taka tandetna, że ja, andie, biz, margo i numb głosowaliśmy na Pride już od dłuższego czasu, czyli to już 5, Owłos, większy chyba hejter Pride ode mnie, czekał na 'odpowiedni moment', bo wiedział, że samemu nie ma się co porywać na Pride, czyli 6, lookas i Pyza U2 (dzięki za super niespodziankę!) zaskoczyli swoimi głosami, co baaaardzo pomogło w sfinalizowaniu tej 'tandetnej ustawki', czyli jest 8 głosów na Pride, bez jakiejkolwiek potrzeby namawiania i ustawiania się Gloria, która dostała drugą ilość głosów w poprzedniej rundzie, otrzymała ich aż 6, czyli o 2 mniej Więc ta 'tandetna ustawka' wyszłaby sama z siebie, prędzej czy później
Z acrem nawet jakbym chciał, dogadać się jest w tej edycji ciężko, bo próbuje nam wszystkim wmówić, że się tym survivorem nie jara ale ja i tak wiem, że coś tam na boku kmini i jakiś cel w tej zagrywce ma, tylko jeszcze nie wiem jaki