Survivor Singles 3 Edycja - 58 niezapomnianych hitów. Wszystkie single!
Posted 21 maja 2014 - 23:03
Posted 21 maja 2014 - 23:03
Lemon
The Fly
xxx depe xxx
Posted 21 maja 2014 - 23:12
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Posted 21 maja 2014 - 23:14
Sunday Bloody Sunday
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of ( no lubie ją no , ale coś wkońcu trzeba wybrać a Aniołki (popowe) trzeba jednak chronić ! )
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 21 maja 2014 - 23:15
Szczotku, ile szampanów dzisiaj otwierasz?
Sunday Bloody Sunday
Even Better Than The Real Thing bo wolę remix od wersji studyjnej.
Posted 21 maja 2014 - 23:17
Dobra, pomogłem Wam w tym...
A tam pomogłeś, byłeś pod ścianą, wiedziałeś że w tej rundzie nie ma szans dłuższej obrony i zrobiłeś to tylko, żeby się podlizać
Szczotku, ile szampanów dzisiaj otwierasz?
Dziś żadnego, ale jutro Wrocław opija zwycięstwo przy dźwiękach projektu naszego forumowego kolegi Mrówki - Oxford Drama, więc zapraszamy
Posted 22 maja 2014 - 00:21
Serio! To tylko przypadek, że akurat część Wrocławia głosowała na Pride (od początku). Prawda szczotku, prawda numb ? Ja się bardzo chwilowo podjarałam Pride w czerwcu zeszłego roku, ale jak widać chwilowo. Nadal mam alergię na ten utwór
A moje głosy teraz lecą na
Sunday Bloody Sunday - a głos na to jako dzięki, no, choć akurat też jest na niego czas już
Even Better Than The Real Thing - w sumie też mogłam głosować na to od początku, bo również to nie mój kawałek, ale surv to zabawa i w niej wszystko jest możliwe
Music can change the world, because it can change people.
Posted 22 maja 2014 - 05:29
Staring At The Sun
Stuck In A Moment You Can't Geo Out Of
Posted 22 maja 2014 - 07:10
If God Will Send His Angels
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
Posted 22 maja 2014 - 08:44
Gloria
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
El silencio se vuelve melodia
Posted 22 maja 2014 - 08:54
Sunday Bloody Sunday
Posted 22 maja 2014 - 17:45
Kolejna tandetna ustawka w głosowaniu. Każdy powinien głosować tak jak chce, a nie tworzyć jakieś spiski, układy i podstołowe porozumienia.
A Pride to super piosenka i z pewnością ta z gatunku nieśmiertelnych, które będą słuchane i za dwadzieścia, i za pięćdziesiąt i za sto lat i żadne utyskiwania hejterów tego nie zmienią, sorry no ale taką mamy muzykę
Gloria
Posted 22 maja 2014 - 19:21
Discothèque
Posted 22 maja 2014 - 20:26
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Stuck in a Moment
Posted 22 maja 2014 - 21:43
Kolejna tandetna ustawka w głosowaniu. Każdy powinien głosować tak jak chce, a nie tworzyć jakieś spiski, układy i podstołowe porozumienia.
A Pride to super piosenka i z pewnością ta z gatunku nieśmiertelnych, które będą słuchane i za dwadzieścia, i za pięćdziesiąt i za sto lat i żadne utyskiwania hejterów tego nie zmienią, sorry no ale taką mamy muzykę
Gloria
Ja się nie ustawiam, wyjaśniłem czemu taki głos choć z bólem bo od Pride zacząłem słuchać U2 tak na dobrze, przez Pride kupiłem gitarę i takie tam, no ale i tak by zaraz wykosili a się zrobi ciekawiej, za to mogę odbić piłeczkę - Twoje głosy są dla mnie równie niezrozumiałe, może to nie tak znane hity ani hymny ale przecież genialne i nieśmiertelne w środowisku fanowskim również
Posted 22 maja 2014 - 22:10
Ja się nie ustawiam, wyjaśniłem czemu taki głos choć z bólem bo od Pride zacząłem słuchać U2 tak na dobrze, przez Pride kupiłem gitarę i takie tam, no ale i tak by zaraz wykosili a się zrobi ciekawiej, za to mogę odbić piłeczkę - Twoje głosy są dla mnie równie niezrozumiałe, może to nie tak znane hity ani hymny ale przecież genialne i nieśmiertelne w środowisku fanowskim również
Bo ja właśnie głosuję w zgodzie z sumieniem - czyli często dość irracjonalnie, na bazie jakiejś chwilowej anty/sympatii.
No a Wy (no czy tam mityczni ,,Oni") głosujecie w myśl zasady ,,no dobra, poświęcę TO choć w sumie bardzo lubię, ale jak wywalę TO to tamten wywali TO, a tamten będzie chciał wywalić TO, co dla mnie jest ważniejsze niż TO, bo najbardziej i tak lubię TO, którego tamten nienawidzi, ale ja bronię jego interesów więc finalnie zagłosuję na TO".
Tak to jest
Posted 22 maja 2014 - 22:14
Każdy powinien głosować tak jak chce, a nie tworzyć jakieś spiski, układy i podstołowe porozumienia.
2
Gloria
Lemon
Posted 22 maja 2014 - 22:27
Ja głosuję tak jak mam ochotę, często spontanicznie ot tak, z nikim się nigdy nie ugadywałem na nic w tym survie, wiem że w przeszłości owszem no ale ej
Proszę bardzo - i tak nie wylecą ale chciałbym żeby (a SBS chyba w końcu jednak ma szansę ale zaraz się obrońcy znajdą, nie?):
SBS
One
Glosuję na nie prawie od początku i mi proszę manipulacji nie zarzucać jak gdzieś po drodze słusznie odpadną
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users