Another Day
Sweetest Thing
Two Hearts Beat As One
Napisano 11 marca 2014 - 22:12
Another Day
Sweetest Thing
Two Hearts Beat As One
Napisano 11 marca 2014 - 22:13
Może wyrzuć to co odpadło z zestawu do głosowania?
No ok, jako że te pierwsze rundy są tylko rozgrzewkowe i sobie można pozwolić to dalej idę swoim systemem - czego mi się już nie chce ani trochę słuchać
Vertigo
Sunday Bloody Sunday
Get On Your Boots (bo to drugi po Vertigo najgorszy lead single ever, choć do niego już mam pewien sentyment, no ale ale, to za mało)
Napisano 11 marca 2014 - 22:17
Another Day
Two Hearts Beat As One - zawsze boli, gdy najsłabsza piosenka na płycie zostaje singlem.
All Because of You
Napisano 11 marca 2014 - 22:28
The Saints Are Coming
A Celebration
Ordinary Love
Napisano 11 marca 2014 - 22:35
Another Day - bo strasznie słabe , bez składu i ładu , uszyska krwawią
Fire- bo często łapie się na tym że nawet nie pamiętam jak to szło
A Celebration- nadal nic szczególnego
Napisano 11 marca 2014 - 22:41
Another Day
All Because of You
A Celebration
A Celebration to kolejny mniej przekonujący mnie kawałek z początkowego okresu działalności zespołu. Kawałek lubię, ale dla mnie odstaje od reszty stawki.
Napisano 11 marca 2014 - 23:07
Another Day
A Celebration
Get On Your Boots
Napisano 11 marca 2014 - 23:40
Another Day - jeśli ta piosenka coś w sobie ma, to kompletnie tego nie widzę (może poza fragmentem When night turns to day/ And the children come out to play/Another day, ale to też nic wspaniałego). A jęczący Bono jest dla mnie tak męczący, że słuchanie tego kawałka sprawia mi fizyczny ból.
All Because Of You - lubię te gitary, zwłaszcza wejście, ale potem kawałek staje się banalny do porzygu (dosłownie; subiektywnie). Powinienem zagłosować na niego w 1. rundzie, sam nie wiem czemu zdecydowałem się na A Day Without me
Get On Your Boots - dla mnie, temu kawałkowi brakuje milimetrów do zajebistości - bardzo lubię całą linię wokalną, koncept kawałka, świetny refren, Let Me in the Sound - ale ta okropna, nijaka gitara przez cały utwór sprawia, że w ogóle go nie słucham. W ogóle. A szkoda, bo mógłby być kapitalny kawałek.
Napisano 11 marca 2014 - 23:46
The Saints Are Coming
Get On Your Boots
All Because Of You
Napisano 11 marca 2014 - 23:47
Moja trójka bez zmian.
Pride (In The Name Of Love) - na fenomen mojej niechęci do Sprajta składa się wiele pechowych czynników. Od początku zabawy z U2 zawsze znajdowało pechowe miejsce na moich playlistach, zaraz za jakimiś gigantami, zgrane w każdym możliwym miejscu aż do bólu i jeszcze kilka innych, o których nie czas i nie miejsce żeby się rozpisywać.
All Because Of You - jedna z bardziej irytujących mnie piosenek u2. Od irytujących riffów, przez irytujący wokal, aż po irytujący teledysk.
Get On Your Boots - chyba jeden z największych niewypałów w karierze chłopaków.
Aha, osobiście nie łapię braku wyników każdej rundy, bo daje to tylko przewagę osobom, które poświęcają więcej niż 2min na oddanie głosu (a ile było o tym mowy w trakcie trwania II edycji survivora singlowego ), a przecież niejednokrotnie się zdarzało, że mimo zajęcia przez dany utwór drugiego miejsca co do ilości otrzymanych głosów, utrzymywał się on jeszcze przez parę rund i to nie koniecznie kosztem trzeciego w kolejności. Ale że lubię eksperymenty, to zobaczmy co z tego wyniknie
Another Day, które pewnie teraz wyrzucicie, przy powyższej trójce to dla mnie dzieło sztuki
Napisano 12 marca 2014 - 01:06
Get On Your Boots, bo gdyby nie ta męcząca gitarra...
All Because Of You, bo drażni mnie ten ostry dźwięk gitary na początku, a potem ta nijakość tej piosenki
i kurcze małe schodki już tu. Bo w sumie sobie A Celebration więcej podsłuchałam, i nie, nie chcę go wyrzucić.
więc pójdą 2 serducha, bo one nie biją już tak mocno, ale akurat tutaj gitara jest na właściwym czasie o właściwym miejscu
Two Hearts Beat As One
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 12 marca 2014 - 06:59
ELECTRICAL STORM - nigdy nie podobało mi się nic w tym kawałku
VERTIGO - koncertowo jeszcze daje radę ale jak dla mnie to taka rąbanka
GET ON YOUR BOOTS - jak dla mnie to jeszcze gorzej niż VERTIGO
Takie jest moje zdanie i możecie się z nim nie zgadzać. Ale pozwólcie mi taki mieć
Napisano 12 marca 2014 - 08:34
Another Day
A Celebration
All Because Of You
Napisano 12 marca 2014 - 09:33
Another Day
A Celebration
Electrical Storm
Napisano 12 marca 2014 - 09:53
Napisano 12 marca 2014 - 12:04
Another Day
A Celebration
Get On Your Boots
Napisano 12 marca 2014 - 12:12
Another Day - U2 miało naprawdę świetne te utwory przed Boy,ale potem jeszcze lepsze,
Fire - bo nie przemawia do mnie ta piosenka,nie wyłania się ze sztywnych ram płyty October
A Day Without Me - Również piosenka bez 'tego czegoś'
I nie rozumiem tego czepiania się A Celebration i Two Hearts Beat As One, przecież to genialne piosenki są.
El silencio se vuelve melodia
Napisano 12 marca 2014 - 12:54
Przegapiłam pierwszą rundę
widzę niezłą nagonkę na Another Day, moje typy:
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 12 marca 2014 - 13:01
Nie będziemy
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych