róbmy! Szczotku. już czas.
Survivor vol. 3.
Napisano 21 lutego 2014 - 14:47
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 21 lutego 2014 - 15:16
Napisano 21 lutego 2014 - 15:43
plotki to krążyły już pod koniec ostatniego survivora koncertowego, który to skończył się jakiś czas temu
i ja bym chciała zgłosić, że zamawiam sobie 'Pop' do prowadzenia!
Napisano 21 lutego 2014 - 16:47
Ja w swoim imieniu powiem, że w tym roku NA PEWNO surwajwory wrócą, ale też postulowałbym ten powrót NIE WCZEŚNIEJ niż zakończy się zabawa związana z "ulubieni wykonawcy U2Forusms"
edit: ja na pewno chciałbym poprowadzić któryś z tych, które nie prowadziłem. Pewnie najbardziej oblegane będą AB i TJT dlatego zupełnie zadowolę się którymś z grupy NLOTH, October, R&H, ATYCLB
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 21 lutego 2014 - 17:11
A nie lepiej jakoś po wyjściu nowej płyty? W ten sposób byłby czas, by na spokojnie jej posłuchać (a nawet zrobić surwajwor od razu po premierze, a potem na samym końcu zabawy).
ciuch ciuch!
Napisano 21 lutego 2014 - 17:41
Eeny, meeny, miny, moe.. biorę Single!
xxx depe xxx
Napisano 21 lutego 2014 - 18:21
tak tak! Chce już surwajwora!
Napisano 21 lutego 2014 - 18:55
A nie lepiej jakoś po wyjściu nowej płyty? W ten sposób byłby czas, by na spokojnie jej posłuchać (a nawet zrobić surwajwor od razu po premierze, a potem na samym końcu zabawy).
[2]
Napisano 21 lutego 2014 - 21:19
mi to naprawdę wszystko jedno w sumie ale fakt że obiecywaliśmy w tym roku mając mocną nadzieję na nowy album i nową falę użytkowników z tym związaną właśnie. jak chcecie to róbcie teraz, wezmę udział, jasne, mogę jakieś coś podliczać, ale no jednak osobiście bym jak Chrapcio jednak poczekał. z drugiej strony nic się ze sobą nie kłóci, zawsze będzie można coś powtórzyć za powiedzmy rok, cała seria wszystkich survivorów z tyle zazwyczaj trwa
Napisano 21 lutego 2014 - 22:17
Ja w swoim imieniu powiem, że w tym roku NA PEWNO surwajwory wrócą, ale też postulowałbym ten powrót NIE WCZEŚNIEJ niż zakończy się zabawa związana z "ulubieni wykonawcy U2Forusms"
a to jest dobra opcja. listy wysyłamy do kiedy? do marca któregoś? pewnie prezentacja wyników skończy się jak będzie już kwiecień, więc..:
jak najbardziej można przystać na ten pomysł.
nie, nie sugeruję w ten sposób, że płyta dziadów wyjdzie w kwietniu ;P
Napisano 22 lutego 2014 - 11:54
Poczekajmy jeszcze trochę Ludzie wracają na forum, pojawia się świeża krew, ale to dopiero początek, więc ja bym się wstrzymał trochę jeszcze Dopiero gdy się zacznie coś dziać, będzie duży ruch na forum i nie będziemy się bali o frekwencje w survivorze. Znów będzie po 50-60 głosów w rundzie, a nie po 15
Napisano 24 lutego 2014 - 13:09
Również tak uważam. Surwajwor po nowej płycie, koniecznie. Nie wcześniej.
edit: ja na pewno chciałbym poprowadzić któryś z tych, które nie prowadziłem. Pewnie najbardziej oblegane będą AB i TJT dlatego zupełnie zadowolę się którymś z grupy NLOTH, October, R&H, ATYCLB
No ja nie ukrywam, że bardzo chciałbym poprowadzić znów TJT bo mam pewne niezakończone biznesy z acrem i zemsta będzie słodka. Mogę natomiast spokojnie odstąpić "Uważaj kochanie!" i cokolwiek innego, a sam bym chętnie sobie wziął War. Poza tym - do wyboru, do koloru.
Napisano 24 lutego 2014 - 13:57
okej.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:07
No to żeby zrobić sztuczny ruch, podgrzać atmosferę i w ogóle wszystko możemy już zrobić wstępną listę
Boy - ktoś/wolne
October - ktoś/Owłos
War - Rodia
The Unforgettable Fire - ktoś/wolne
The Joshua Tree - Rodia
Rattle & Hum - ktoś/Owłos
Achtung Baby - ktoś/Owłos
Zooropa - ktoś/Owłos
Passangers: Original Soundtracks 1 - ktoś/wolne
Pop - andie
All That You Can't Leave Behind - ktoś/Owłos
How to Dismantle an Atomic Bomb - ktoś/wolne
No Line on the Horizon - ktoś/wolne
Nowa płyta - ktoś/wolne
Single - JVD
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 24 lutego 2014 - 14:08
Ja bym się pisał na The Unforgettable Fire. Wiem, że kiedyś słabo mi szło liczenie i oddałem surwajwor zdaje się, że andie właśnie. Obiecuję poprawę tym razem.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:08
A może by tak ruszyć z survivorem z singli? Zresztą Depe zgłosił gotowość do jego organizacji. On zajmie nam dużo czasu, a po jego zakończeniu zobaczylibyśmy co dalej. Może do tego czasu wyjaśni się kwestia nowego albumu Po wydaniu nowej płyty organizacja tego survivora będzie miała sens dopiero po wydaniu ostatniego singla, a to może potrwać nawet ponad rok od premiery albumu.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:11
dobra, to ja mogę Achtunga i nołlajna.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:31
Przezornie nikt nie bierze nowej płyty, nie wiadomo kiedy może nastąpić zliczanie:
Napisano 24 lutego 2014 - 14:35
Napisano 24 lutego 2014 - 14:43
No to żeby zrobić sztuczny ruch, podgrzać atmosferę i w ogóle wszystko możemy już zrobić wstępną listę
How to Dismantle an Atomic Bomb - ktoś/wolne
Jestem chętny.
A może by tak ruszyć z survivorem z singli? Zresztą Depe zgłosił gotowość do jego organizacji. On zajmie nam dużo czasu, a po jego zakończeniu zobaczylibyśmy co dalej. Może do tego czasu wyjaśni się kwestia nowego albumu Po wydaniu nowej płyty organizacja tego survivora będzie miała sens dopiero po wydaniu ostatniego singla, a to może potrwać nawet ponad rok od premiery albumu.
Jestem za.
Ten, który ja prowadziłem trwał 4 miesiące (!) (04.12.2008 - 03.04.2009)
xxx depe xxx
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych