Wrzućcie na wyślijto albo cos...
Napisano 02 lutego 2014 - 15:36
Napisano 02 lutego 2014 - 15:39
Będę bardzo wdzięczny za podrzucenie na PW Mam problemy z założeniem konta na iTunes...
Napisano 02 lutego 2014 - 15:40
Dużo mniej przebojowe od Ordinary Love - na pewno dobry kawałek, a coś czuję, że z każdym kolejnym przesłuchaniem będzie coraz lepszy Fajnie, że to nie typowy kawałek zwrotka - refren -zwrotka, tylko naprawdę ciekawa kompozycja.
Pisząc to jedno zdanie zdążyłem 3 razy przesłuchać, naprawdę jest coraz lepiej! )
..i wycofuję, że dużo mniej przebojowe..
Typowa polityczno-afrykańska piosenka to raczej nie jest?
Napisano 02 lutego 2014 - 15:40
Dzięki dzięki!!
Słucham słucham i zastanawiam się gdzie ten rock'n'roll...
Napisano 02 lutego 2014 - 15:41
Perkusja to jest jakaś profanacja Larry'ego. Gitara bardzo Edżowa, ale jakoś za coldplayowo mi to brzmi. Więcej odsłuchań, bo na razie też mam mieszane uczucia... Mam nadzieję, że albumowa wersja będzie lepsza.
Napisano 02 lutego 2014 - 15:41
Dobry początek i końcówka.
Środek.. to troche zmarnowany potencjał.
Fajna okładka i czcionka na niej.
xxx depe xxx
Napisano 02 lutego 2014 - 15:43
No w porównaniu z Ordinary Love to jest normalnie hard metal rock
Ech, widzę, że mój gust muzyczny zupełnie się nie pokrywa z gustem U2forums, najpierw zbiorowy zachwyt nad Ordinary Love, które ja zdissowałem, a teraz jak mi się coś podoba to wy to zdissujcie, tak, super Czekam, aż acr przyjdzie i wypowie sakramentalne "OL > Invisible", ech
Napisano 02 lutego 2014 - 15:45
hmm,
Coldplay'owe to dobre slowo. Słuchając tej aranżacji mam wrażenie, że włączyłem "TOP GEAR ANTHEMS". Muszę się w tekst wgłębić.
Napisano 02 lutego 2014 - 15:48
O loooooool, jak to jest mieszanka Coldplaya, Killersów i jakiegoś New Order. Ale zdziwko ;O
Napisano 02 lutego 2014 - 15:48
Napisano 02 lutego 2014 - 15:51
Mam nadzieję, że to będzie takie "City of blinding lights" tej płyty, pamiętajcie, jest ciągle 11 kawałków, które mogą być rock'n'rollowe/mroczne Tak to jest z upublicznianiem jednej piosenki, że każdy może spodziewać się czegoś innego i nie da się wszystkich zadowolić. Dla mnie najważniejsze, że to nie jest odbębniony przebój z chwytliwym refrenem, tylko co by nie gadać, naprawde ciekawy kawałek.
Może Larry ma jakąś kontuzję pleców tylko wstydzi się powiedzieć?
Napisano 02 lutego 2014 - 15:52
Już na OL draznila mnie plastikowa perkusja. Tu już przegięcie totalne. Larry to jeszcze hest w tym zespole?
Larry Mullen Band he he
Pewnie skończy się tak, że to "edit" dotyczy tylko intra, na płycie będzie więcej tego bitu
Ode mnie- spodziewałem się czegoś naprawdę rockowego, po tych zapowiedziach z zespołem przed publiką, myślałem, że czeka nas kolejny jutowy hymn Nawet złapałem się na nuceniu pod nosem tego krótkiego fragmentu z teasera Czuję rozczarowanie, to brzmi jak jakiś indie- koldplej. Nadaje się na intro do fify
Ale teraz tak słucham trzeci raz i początek kojarzy mi się z szybszą wersją OMD - Maid of Orleans haha perkusja rzeczywiscie plastik. Ale utwór w sumie nie jest taki zły. Wkręci się och tak
Napisano 02 lutego 2014 - 15:53
Ciekawe czy Bono przeprosi się z graniem dla tego kawałka. Przecież jak na żywo odetną drugą gitarę to to już kompletna padaka będzie.
Napisano 02 lutego 2014 - 15:56
Rozumiem, że to też Danger Mouse robił? Bo perkusja jak z nowego Broken Bells
Napisano 02 lutego 2014 - 15:58
Moj reupload Invisible do odsluchania online lub sciagniecia, gdyby inne linki czy iTunes nie dzialaly: http://www.4shared.c...dit_Versio.html
Napisano 02 lutego 2014 - 16:01
No właśnie, nudzi mi się teraz to se spiszę tekst, uważajcie:
It's like the room just cleared of smoke
I didn't even want the heart you broke
It's yours to keep
You just might need one
I finally found my real name
I won't be me when you see me agaaaaaaaain
No, I won't be my father's son
I'm more than you know
I'm more than you see here
More than you let me be
I'm more than you know
A body and soul
You don't see me but you will
I am not invisible
I don't dream, not as such
I don't even think about you that much
Unless I start to think at all
All those frozen days and your frozen rays
They melt away
Your face like snow
I'm more than you know
I'm more than you see here
I'm more than you let me be
I'm more than you know
A body and soul
You don't see me but you will
I am not invisible
I am here
There is no them, there is no them
There's only us, there's only us
Only us, there's only us
There's only you, there's only me
There is no them
Also tagged with one or more of these keywords: super bowl, u2, invisible, red, nowy singiel u2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych