Skocz do zawartości

Zdjęcie

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#1561 Indian Summer

Indian Summer

Użytkownik

• Members
  • 948 Postów

Napisano 21 maja 2015 - 21:29

Wywiad The Rolling Stone:

www.rollingstone.com/music/features/inside-u2s-innocence-spectacle-a-backstage-q-a-with-bono-and-edge-20150521

So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul

#1562 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 22 maja 2015 - 11:46

Wbiłem na U2.com, na tekst Californii.

Na dole standardowa informacja ,,Performed at these shows" a tam Vancouver i... Barcelona 10 października 2015 :D Spoiler jakiś? :P

http://www.u2.com/di...lyric/song/591/

#1563 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 22 maja 2015 - 13:41

Wbiłem na U2.com, na tekst Californii.
Na dole standardowa informacja ,,Performed at these shows" a tam Vancouver i... Barcelona 10 października 2015 :D Spoiler jakiś? :P

http://www.u2.com/di...lyric/song/591/

Nie wiem czy węszyć w tym jakiś spisek, ale tak dla porównania przy tekście do "Lucifer's Hands" też widnieje Barcelona 10-go października.
http://www.u2.com/di...00/albumId/4152
Pierwsze co mi przyszło do głowy to może szykują jakieś dvd z Barcelony. To by była miła odmiana w stosunku do tych ciągłych wydawnictw z USA, ale w związku z tym, że są tam tylko 4 koncerty, to może jakiś dodatek do wersji deluxe ;)?
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1564 Kajeq

Kajeq

Użytkownik

• Members
  • 14 Postów

Napisano 22 maja 2015 - 22:48

Myślę że to zbyt wygórwana ideologia, np zobaczcie tutaj - http://www.u2.com/di...89/albumId/4152 też oprócz już granych koncertów jest Barcelona, i tak przy każdej piosence granej już na trasie. 

#1565 stokrotka

stokrotka

can't see or be seen

• Members
  • 2 916 Postów

Napisano 23 maja 2015 - 16:23

Myślę że to zbyt wygórwana ideologia, np zobaczcie tutaj - http://www.u2.com/di...89/albumId/4152 też oprócz już granych koncertów jest Barcelona, i tak przy każdej piosence granej już na trasie. 

tak, zwłaszcza Lucifer's Hands ;) to jest jakaś ciekawostka jednak. może znak, że mają w planach jednak to grać ^_^

If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other

#1566 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 23 maja 2015 - 21:45

tak, zwłaszcza Lucifer's Hands ;) to jest jakaś ciekawostka jednak. może znak, że mają w planach jednak to grać ^_^

byłoby miło, zwłaszcza, jakby mieli to wydać. Niestety fani na u2.com przekreślili Return of Stingray Guitar, a tak kto wie, może i z powodu zainteresowania fanów LHands trafiłoby na płytę?

#1567 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 24 maja 2015 - 12:40

niech zostaną w setliscie na stałe utwory One , Bad ( jak ja  poubiłam Bad ostatnio jest naprawdę przepiękne :) kiedyś nie przepadałam za nią ech jak gusta się zmieniają) , with or without you, I will follow, Iris, Sunday Bloody Sunday + Raised by Wolves w ogóle idealne wersję uważam :D dalej song for someone , Unitl świetna wersja szczególnie gitarka Edga na końcu szaleję pozytywnie o to chodzi extra :wub: Miracle drug, EBW w wersji pianinka, Bullet rzecz jasna, :D Stretsy. mogą bardziej urozmaicić coś w tym kawałku, a Hand America usłyszałam bym wreszcie w całości. I tyle

#1568 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 24 maja 2015 - 20:21

przepraszam post pod postem ale jest taka konieczność :D

https://www.youtube.com/watch?v=KjxKH-Vg0Js&feature=youtu.be

#1569 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 24 maja 2015 - 23:48

Uwielbiam ich poczucie humoru :D

Midnight is where the day begins.

#1570 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 25 maja 2015 - 02:40

Którego tak brakuje niektórym fanom ;)

#1571 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 25 maja 2015 - 10:13

Może by stworzyć nowy temat, gdzie wrzucalibyśmy filmiki z koncertów , gdzie dzieje się coś nietypowego (np: gościu niosący Bono na MW, czy 3 siostry na scenie, czy wspólne wykonanie In gods country z fanem, czy Bono grający na pianinie podczas Sweetest Thing, czy spadający Egde ze sceny) albo grają jakieś okazjonalne piosenki (np: When Love Comes To Town dla BB kinga  lub Trubles, które zagrali raz i kto wie czy nie jedyny. )

ja wiem, że to wszystko jest w tematach dotyczących poszczególnych koncertów, ale za kilka tygodni to wszystko się nam zleje w jedno i będzie problem z odszukaniem. A tak wszystko byłoby w jednych miejscu.

To taka moja propozycja.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#1572 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 25 maja 2015 - 11:44

Myśle że w sumie w porządku pomysł ! Tak było podczas 360 , kiedy spędzało się masę czasu przeszukując wątki ,legi ,koncerty etc. żeby odnaleźć jakiś jeden highlight ;)

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#1573 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 25 maja 2015 - 13:41

Pablo - no jest pomysł, nie jest zły. Takie "Ciekawostki z IE Tour". Chcesz to zakładaj, tylko niech w tamtym wątku też się to nie zlewa i ma jakąś sensowną konstrukcję ;)

#1574 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 25 maja 2015 - 14:25

Pomysł dobry, niewątpliwie przyda się! :)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1575 Wiercioch

Wiercioch

Użytkownik

• Members
  • 1 027 Postów

Napisano 31 maja 2015 - 07:49

6!

Pozwole sobie przekleic 2 akapity z mojego postu o dzisiejszym LA, bo w sumie dosc uniwersalnie odnosza sie do reszty trasy:

6!

----------

Niestety, trzeba to powiedziec (ponownie, bo raz juz Acr posredniczyl) - dzwiek, niestety, wszedzie nie jest taki sam.

A jesli jest - to (zlosliwie) - niech wszyscy maja tak ch... jaki byl dzis. Polowa wysokosci hali, taka godzina 16.30, jesli zalozyly, ze "I" to 12ta, a "E" to 6ta.

Bylo katastrofalnie zle; przede wszystkim koszmarnie za glosno. Pierwszy raz w zyciu wlozylem na koncercie zatyczki; facet kolo nas wyszedl po paru kawalkach; przed nami bylo pusto do Elevation.

Polowica twierdzi, ze pod koniec jakby przyciszyli, ale... moze to sie juz po prostu sluch wymeczyl i stad wrazenie.

----------

Aaa... i last but not least... kupowalem tikety w przedsprzedazy - tikety na strone 'przeciwna do tej co na pierwszym Vancouver' (wtedy na planie hal scena wygladala jak duzy prostokat, nie bylo mowy o I i E) - mialo byc to wiec kolo dzisiejszego I (jak na 2gim Vancouver). Korzystajac z powyzszej analogii zegarowej - na 11tej.

A tu klops. Ktos/cos/jakos zamienil i po wprowadzeniu I i E - dzis okazalo sie, ze jestemy 180st. obroceni. Kolo E. W sumie lepsze miejsce (lepszy widok, gorszy dzwiek) - ale ku przestrodze/uwadze, jakby ktos chcial sie organizatora przyszlych koncertow zapytac/dopytac.

----------

pozdro, Wiercioch

"The right to appear ridiculous is something I hold dear"

#1576 stokrotka

stokrotka

can't see or be seen

• Members
  • 2 916 Postów

Napisano 04 czerwca 2015 - 11:34

wywiad o design na I+E Tour z panem od ślicznych światełek czyli Willie Williamsem ;)

http://livedesignonl...perience-part-1

If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other

#1577 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 04 czerwca 2015 - 11:47

Ciekawe co z tym dokumentem o HBO nt. trasy, kiedy się ukaże?

No i oczywiście co z DVD. Chyba, że tym razem chcą z Europy skręcić jakiś koncert co biorąc pod uwagę jakość publiki w Stanach nie jest takim złym pomysłem :P

#1578 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 04 czerwca 2015 - 12:46

Czy jest już może jakiś amatorski multicam z tej trasy?

Nie wie ktoś?

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#1579 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 04 czerwca 2015 - 13:08

Czy jest już może jakiś amatorski multicam z tej trasy?

Nie wie ktoś?

.

Multicamów jeszcze chyba nie ma. Ale może tu coś znajdziesz https://www.youtube....5lTxL1_NatXJgog

#1580 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 09 czerwca 2015 - 15:08

W końcu coś się ruszyło jeśli chodzi o marketing grupy. Właściwie codziennie na instagramie po 2 nowe zdjęcia, zabawne filmiki zza kulis. Gdyby zaczęli taką promocję już od września/października i premiery płyty to dziś ludzie nie staliby jak kołki przy Volcano (no chyba, że w Kanadzie, tam by stali i tak :P).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych