Jump to content

Photo

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#781 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:14

TICKETING INFORMATION

Tickets in both North America and Europe will go on general sale on Monday, 8 December 2014. There will be a U2.com presale commencing Thursday, 4 December. That's tomorrow! U2.com subscribers should keep an eye on their emails for their presale code. The presale on the 4th is only for legacy subscribers, i.e. those of you already signed up; you're called the "Experience Group". For new subscribers, the "Innocence Group", there will be a presale the next day, 5 December. There is a four-ticket limit for the first day of presales, with an eight-ticket limit afterwards.

In the US, general admission tickets will cost US$65. The most expensive seats will be $250–275 and will work their way down to very cheap $30 seats. There are also packages being offered that include merchandise along with a seated ticket.

W radiu leci od razu miracle :P

#782 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:14

To trochę głupie jest, wrzesień 2015 to bardzo odległa data i co jeśli później okaże się, że jednak nie będę miał czas pojechać na koncert? Skoro nie można będzie odsprzedać biletów, to kasa za bilety przepada? :P

Zapewnie bedziesz mogl go zwrocic (do puli) za cene nominalna. ;)

#783 soulmate.

soulmate.

Użytkownik

• Members
  • 1 684 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:15

Raczej tak. Wszyscy pewnie beda musieli wejsc na 1 rezerwacje razem.

Czekam na rozwoj wydarzen i wiecej info.

dokładnie tak. jeżeli ktoś zakupi bilety dla siebie i na tej samej rezerwacji dla innych osób i zapłaci swoją kartą z podaniem swoich danych, to wszyscy będą mogli wejść na koncert wyłącznie z tą osobą. i to jest akurat niefajne rozwiązanie, jeżeli sytuacja będzie wyglądać tak jak na Jacku Whicie, bo tam sprawdzali dowody i wszystko musiało się zgadzać, nie było wyjatków. czyli jak ktoś nie będzie mógł pójść jednak na koncert to bilet się zmarnuje (chyba że na bilecie będzie można wpisać dane w dowolnej chwili i wydrukowac później). w każdym razie za dużo niewiadomych na chwilę obecną, ech.

IrishGirl z u2.heh.pl

#784 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:17

To co piszecie... No pojebało ich z tymi biletami/kartami..

El silencio se vuelve melodia

#785 Guest_Grinderman_*

Guest_Grinderman_*
  • Guests

Posted 03 grudnia 2014 - 16:20

Zapewnie bedziesz mogl go zwrocic (do puli) za cene nominalna. ;)

Jakoś tego nie widzę, bo co by było gdyby nagle większa liczba osób zdecydowała się na zwrot biletów? :P

#786 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:21

To co piszecie... No pojebało ich z tymi biletami/kartami..

Wyeliminuja konikarstwo, rowniez wsrod U2 czru fanow ;) Tym samym zwieksza mozliwosc i dostepnosc biletow w ogolnej puli, co zapewni 100% frekwencje w arenach. Nie chca miec 100% sprzedazy biletow tylko 100% obecnosc na koncertach. Proste rozwiazanie? Proste! I genialne.

Edit: Tylko jak teraz U2forumsi zorganizuja akcje kupowania biletow dla innych pechowcow???  :-/

Edited by Caroli, 03 grudnia 2014 - 16:30 .

#787 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:29

Dlaczego miałyby nie być?

Wybaczcie, pomyliłem się. Z rozpędu nie doczytałem informacji o traktowaniu debetówek jak kredytówek w płatnościach netowych :D

#788 uzi

uzi

mała podła wredna zołza

• Members
  • 1 610 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:42

generalnie to https://www.facebook...nowitschristmas :P

#789 Guest_Grinderman_*

Guest_Grinderman_*
  • Guests

Posted 03 grudnia 2014 - 16:43

Wyeliminuja konikarstwo

Tak, tylko tym razem utrudniającym życie nie będą koniki a samo U2 z głupim systemem sprzedaży. Z dwojga złego już bym wolał koniki niż wielkiego monopolistę, który ma mi dyktować, co mogę, a czego nie mogę robić z biletem. :P

#790 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:44

W zasadzie chodzi o to by mieć ten kawałek plastiku z 16 cyfrowym numerem i kod bezpieczeństwa i myślę, że zarówno credit jak i debit card się wpisują w tę zasadę znakomicie. 

B38PoA-IYAEtLB5.jpg

Oferta VIP

#791 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:45

Czyli jak ktoś nie ma karty to inaczej nie wejdzie ? Już nic nie rozumiem .

#792 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:49

nie nie, myślę, że chodziło Redgarowi wyłącznie o płatność, nie o wejście na koncert

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#793 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:54

For cities that are left out of the indoor tour, @U2's coming back with stadiums in 2016.

jedyny plus o jakim przeczytałem przez ostatnie 7 stron. Ale się wkurwiłem, po 1. nie mam subskrypcji, a po 2. liczyłem na sprzedaż po świętach, a tu taki klops. Czyli najprawdopodobniej bede musial czekac na stadiony. I Berlin mi odpadnie :(

#794 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 16:56

nie nie, myślę, że chodziło Redgarowi wyłącznie o płatność, nie o wejście na koncert

Czyli jak ktoś nie ma karty to inaczej nie wejdzie ? Już nic nie rozumiem .

Tak chodziło mi o dokonanie płatności.

A z tym wejściem to tak naprawdę mało jeszcze wiadomo, właśnie jakiś Holender mi odpisał, że ta zasada przy wejściu z kartą może obowiązywać jedynie w stanach :P

Q - How Many Tickets Can I buy?
A - As a paid-up U2.com Subscriber you are eligible to purchase up to TWO tickets for any ONE show in Europe in a single transaction OR up to TWO tickets (in total) against up to two shows in North America. (This is because ticketing vending arrangements are different on the two continents.

#795 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 17:25

Co z tym podziałem na koncert akustyczny i elektryczny? Rozumiem, że nic nie wskazuje póki co by miało się to potwierdzić?

#796 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 17:31

Co z tym podziałem na koncert akustyczny i elektryczny? Rozumiem, że nic nie wskazuje póki co by miało się to potwierdzić?

Narazie mamy tylko info od Bono:

“We are going to try to have a completely different feeling from night one to night two,” said Bono, “and have some fun playing with the idea of innocence and experience. More to be revealed!” 

Więc to dodatkowa zachęta by mieć bilet na noc numer jeden i noc numer dwa :P

Ceny w Paryżu:

43715220141203u2zaalplan.png

#797 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 17:37

A cen oficjalnych jeszcze nie ma ? Chyba wszystko powinno się już wyjaśniać bo pre-sale za kilkanaście godzin.

#798 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 17:38

Plan hali w Paryżu wraz z cenami biletów:

43715220141203u2zaalplan.png

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#799 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 posts

Posted 03 grudnia 2014 - 17:43

Mam nadzieję że ten "akustyczny koncert" to jednak nieprawda. Nie wyobrażam sobie kupić bilet na koncert U2 i otrzymać U2 w wersji "bez prądu". Samo "Experience" może znaczyć równie dobrze że zespół wplecie w set  kawałki jakich do tej pory nie grał i po prostu pozwoli sobie na większy luz (sfera marzeń: granie np. zmienionych piosenek z "pop" albo jakieś wariacje z elektroniką :D)

#800 Guest_Grinderman_*

Guest_Grinderman_*
  • Guests

Posted 03 grudnia 2014 - 17:52

Hah, patrząc na układ cen biletów na hali w Paryżu wcale się nie dziwię, że wśród ogłoszonych koncertów nie ma Polski. ;)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users