Jump to content

Photo

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#601 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 posts

Posted 26 listopada 2014 - 23:01

Przypominam, że współtwórca U2Blog w 2005 roku jako pierwszy podał do wiadomości (fanom oczywiście) wiadomość, że 5 lipca zespół zagra w Chorzowie.

Pamiętam jak dziś napis żółtą czcionką na stronie MoFo w stylu: "lipiec będzie bardzo gorącym miesiącem dla fanów U2 w Polsce... :)". Czy coś w tym stylu. Pamięta ktoś oprócz mnie?

Pewni mało kot pamięta ;) ale obyś miał 100% racji :P  bo nie podoba mi się wizja nowego Tour z pominięciem Polski :ph34r:

#602 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 26 listopada 2014 - 23:38

Ciekawe czy pogłoski o zapowiedzeniu trasy w trzecim tygodniu listopada by się sprawdziły gdyby nie wypadek Bono, a tak musimy czekać i zastanawiać się...

#603 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 27 listopada 2014 - 03:02

ja pamiętam doskonale i aż widzę przed oczkami ;) i nawet wiem o kim mówisz, poznałem typa raz osobiście a ogólnie to dobry 'znajomy znajomych', nie daje niusów ot tak. jak coś mówi i to tak publicznie to coś naprawdę musi być na rzeczy. kwestia tego czy kontuzja Bono nie zmieni planów, nie napisali kiedy się tego dowiedział a to może znaczyć wiele.

#604 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 27 listopada 2014 - 18:29

"As well as one of these special gifts, an annual subscription to U2.com offers unique site content and you gain access to ticket pre-sales when the band head out on tour.

Subscribe now - or give a subscription to a friend.

Stay tuned for future exciting announcements!

best wishes
The U2.com Team. "

To część tekstu z dzisiejszego maila od U2.com zachęcającego do wykupienia subskrypcji. Coś najwyraźniej wisi w powietrzu.

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#605 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 27 listopada 2014 - 20:18

Wisi wisi... A  pieniążków nie ma, bo grudzień, bo święta, bo wszystko. :<

"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#606 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 posts

Posted 27 listopada 2014 - 20:36

Dlatego też ja wytrwale zbierałam na trasę już od ponad roku ;)

Aż nie mogę się doczekać tych "exciting announcements".

#607 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 07:00

Krążą plotki, że to już dzisiaj  ;)

Dołączona grafika

#608 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 15:25

Nie wiem czy byłoby dobrze gdyby ogłosili dzisiaj. To by oznaczało brak Polski. Livenation zapowiadało ogłoszenie dziś koncertu.. I ogłosili.. Nickelback.

El silencio se vuelve melodia

#609 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 15:34

Już po 15 godzinie, a tu cisza...

#610 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 15:37

Może ogłoszą tylko amerykańską część? A brak Polski jest niestety bardzo prawdopodobny, skoro sam Bono powiedział, że w 2015 raczej nas nie odwiedzą, dopiero w 2016. Szczerze mówiąc, czekam głównie na Berlin/Wiedeń, bo po tej wypowiedzi nadzieja na koncert w Polsce w przyszłym roku zdecydowanie przygasła.

#611 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 16:37

Z tym czasem to jest tak, że wszystko jest dostosowane pod rynek amerykański. Dam głowę, ze jeżeli dzisiaj coś ogłoszą to późnym wieczorem. I niech to będzie ( życzeniowo ) tylko tour po Stanach. Nie mam ochoty na rozczarowania. :P

I tak sobie jeszcze myślę, że gdyby to miało być dzisiaj, to administratorzy U2.com już dawno rozsyłaliby subskrybentom tajemnicze maile, żeby podgrzać atmosferę. A tu ani widu , ani słychu ;).

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#612 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 17:15

Nie będzie dziś dat , jak podaje U2NT.

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#613 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 01 grudnia 2014 - 19:38

No.... Pewnie gdzieś za 2 miesiące ogłoszą :). Może i dobrze. Ale założę się, że gdyby nie wypadek Bono to już byśmy znali daty. Najważniejsze aby wydobrzał w pełni :)

#614 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 15:03

Ciąg dalszy pogłosek:

We are waiting on official announcements on all these dates. Which should be tomorrow via http://U2.com  #U2 #Tour #Rumours

French dates via @cncrtfr and @u2france: #U2 will play at the Bercy in Paris from November 10th to November 15th #Rumour

#U2 will play 8 shows in LA, 4 in Montreal, 4 in Boston, 6 in Chicago, 8 in New York #Rumour

TOUR RUMOURS via @U2place #U2 will open the tour in Vancouver on May 14th/15th next year #Rumour

#615 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 15:16

Trasa natomiast ma się nazywać "Innocence and Experience Tour", ogłoszona ma zostać o 15 na U2.com, pre-sale od czwartku, a dla reszty od 9 grudnia. 

http://www.u2place.c...di-in-pre-sale/

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#616 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 15:39

W takim razie oficjalnie jaram się ! :) :P

#617 pasłęczanin

pasłęczanin

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 17:32

ja też się jaram:) oficjalnie nie jem przez następny miesiąc :D hehe. Już w lutym muszę kupić bilet na Muse a jeszcze w grudniu ukochane U2:)

#618 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 18:56

No to czekamy ;) Bono nadzoruję operacją z Dublina :P

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#619 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 19:04

Robi się tłoczno z tymi pogłoskami, czyli coś jest na rzeczy.

We carry several weeks discussing the announcement of the U2 tour , but it is quite true that we are in November and has not yet been produced . There is no doubt that the accident has caused the postponement Bono , but these days resurface rumors that point to this week , and specifically tomorrow, Wednesday December 3 . Tickets will go on sale in the coming days .

The latest rumor comes from U2Place , which reports that tomorrow will be the announcement of the tour and also :

The name of the tour will be "Innocence and Experience Tour"
U2 start the tour in Vancouver (Canada ) on 14 and 15 May 2015 with 2 concerts.
U2 will visit the Staples Center in Los Angeles until 8 times between May 26 and June 8, 2015
U2 will visit Montreal and Boston (TD Garden) with 4 concerts each
U2 will visit the United Center in Chicago with a total of 6 concerts
U2 visit the Madison Square Garden in New York for a total of 8 concerts in late July 2015
U2 's European tour starts in Turin on 4 and 5 September 2015 .
Our friends U2 in Spain and advanced that the tour will come to Spain in November with several concerts at the Palau Sant Jordi in Barcelona. The tickets would go on sale on December 9 .

Soon we will leave doubts ..

#620 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 02 grudnia 2014 - 20:28

Ciekawe tylko czy puszczą najpierw sprzedaż biletów na US&Canada Leg czy Europę też wrzucą. Kurczę, trochę kiepsko, że to tak mało czasu...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users