Myślę że teraz nie mają wyjścia , wcześniej nie byli do niczego zobowiązani i wydawali sobie prawie tak jak chcieli. Teraz mają umowę wypromowania nowego formatu z Apple więc kontrakt ich mocno ogranicza co do terminu wydania , no i skoro chcą obskoczyć drugą płytę podczas jednej trasy i się nie rozdrabniać na dwie to też czas ich goni ! Ale dobrze że Bono mówi przynajmniej o zarysach piosenek. ( Chociaż on zawsze mówi )
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 14 października 2014 - 10:34
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 14 października 2014 - 13:27
Woow , skąd te info ? Kto przeprowadzał z nimi taką rozmowę ?
No od kogo jak nie od Włochów? Włoski dziennikarz przeprowadził z nimi wywiad dla pewnej Włoskiej gazety. To dobrze im znany, zaprzyjaźniony człowiek, który napisał o nich książkę.
Andrea Morandi - To ten Pan pierwszy z prawej.
Songs of Experience z pewnością nie przed początkiem nowego tour. Ale oboje wraz Bono powiedzieli, że ostatnie dwa tygodnie w studio były bardzo owocne.
Część Songs Of Experience będzie zatytułowana Morning After Innocence - i opowiada historię starego człowieka, który pyta młodego człowieka jak odnaleźć drogę. Czemu wraz z doświadczeniem tracimy to co mieliśmy w młodości.
Edge powiedział, że pracują nad tour, wkrótce pojawią się jego oficjalne daty. Ciągle jeszcze planują to wszystko.
Bono " Tak wiele rzeczy ma się wydarzyć. To wspaniały czas do tworzenia muzyki a my mamy go wiele"
Napisano 14 października 2014 - 13:30
Ahh Andrea Morandi No to już wszystko jasne , mam go nawet na FB i jakoś nie przyuważyłem wzmianki o tym. No to sytuacja zaczyna się zagęszczać ponownie
Napisano 14 października 2014 - 14:02
Cieszy mnie ta wiadomość odnośnie tour - oznacza to właściwie, że będziemy mieli podwójne tour - innocence i experience tour. ! Więcej nowych piosenek i niesamowitą porcję emocji!
Heh, Morning After Innocence - to chyba powinna być otwierająca album
Ale dobrze, że wciąż mówią o SoE, to znaczy, że ten pomysł dalej jest żywy i nie wyjdzie z tego może drugie Songs of Ascent.
Tak, genialny tytuł na openera a jednocześnie klamrę spinającą SOI i SOE, potwierdzającą, że te tytuły nie bez przyczyny postępują po sobie.
Ahh Andrea Morandi No to już wszystko jasne , mam go nawet na FB i jakoś nie przyuważyłem wzmianki o tym. No to sytuacja zaczyna się zagęszczać ponownie
Prawdziwy wysyp informacji u niego ostatniego, musieli mu dużo zdradzić informacji
Napisano 14 października 2014 - 14:33
Z tych informacji można wnioskować, że trasę rozpoczną w USA. wychodzi bowiem z tego, że do Europy trafią dopiero jesienią. Gdyby tak było to latem pewnie odbędzie się 1 amerykański leg trasy. Daje to duży odstęp czasu od premiery albumu do rozpoczęcia trasy. Można to jednak wytłumaczyć chęcią zakończenia prac nad SOE. Jeżeli chcą wydać ten album na początku 2016. i koncertować w drugiej połowie 2015r. to muszą wyrobić się przed startem trasy, bo później nie będą mieli zapewne czasu aby jeszcze pracować nad nowym materiałem. Potwierdzają się moje przypuszczenia, że początek 2016r. to najlepszy moment na wydanie SOE.
Napisano 14 października 2014 - 23:18
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 października 2014 - 23:19
o, co to, skąd to? grunt, że jest Polska
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 14 października 2014 - 23:21
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 października 2014 - 23:24
Od kiedy w czasie czekania na SoI natrafiłem na sfingowaną okładkę nowej płyty z tracklistą z jedenastoma kompletnie zmyślonymi tytułami i czasem trwania piosenek to już mnie nic nie zdziwi
Napisano 14 października 2014 - 23:25
Wygląda na jakiegoś fejka ale jest Polska, to znaczy, że nawet na zachodzie jesteśmy uważani za pewniaków
Napisano 14 października 2014 - 23:26
To niby od nich. Strona istnieje i wygląda, jakby miała się dobrze.
Ale jeśli to fake to też mnie w sumie nie zdziwi, racja.
Napisano 16 października 2014 - 13:58
No ciekawi mnie bardzo czy jeszcze w tym roku ogłoszą szczegółowo tą trasę, ciekawe jaki będzie Support, Snow Patrol jak dla mnie świetny koncert dał w Chorzowie, zawsze zespoły supportujące U2 są bardzo dobre. Szkoda, że nie ma szans na Muse, chętnie zobaczyłbym Streetsy z Edkiem na żywo:
http://www.youtube.com/watch?v=IbF9MPyRTHI
Napisano 17 października 2014 - 08:04
Stawiam, że trasa zostanie ogłoszona w drugiej połowie listopada Po pierwsze dlatego, że to jest dobry okres na rozpoczęcie sprzedaży biletów - wiadomo okres mikołajkowo - świąteczny. Po drugie - spodziewam się, że po występach promocyjnych w Europie takie występy zaplanują również w Stanach. To będzie zaś świetna okazja do promowania również trasy. Po trzecie - z wypowiedzi członków zespołu wynika, że są na etapie dopinania trasy. Myślę, że jak już zostanie rozplanowane, a wszystkie obiekty zarezerwowane, to nie będą zwlekać z oficjalnym ogłoszenie, bo inaczej narażą się na rozmaite przecieki. Po czwarte - ogłoszenie trasy i rozpoczęcie sprzedaży biletów musi nastąpić po ogłoszeniu nowej ofert dla subskrybentów. Gdyby to zrobili wcześniej pozbawiliby się możliwości osiągnięcia większych wpływów z subskrybcji. Możliwość skorzystania z przedsprzedaży biletów będzie szczególnie atrakcyjna w kontekście trasy halowej. Nowa oferta u2.com w 2013r. została ogłoszona 15 listopada.
Napisano 17 października 2014 - 09:03
Powtórzę to co napisałem w shoucie bo jakoś przechodzi to bez echa, a sprawa istotna:
jak podaje U2Blog - trwają rozmowy w sprawie koncertu zespołu w PL
Napisano 17 października 2014 - 09:16
Ja tam po tym newsie siedzę jak na szpilkach - tylko nie wiem, czy tak naprawdę to coś oznacza (poza tym, że jesteśmy w grze. Nie znam się kompletnie). Czy to znaczy, że koncert będzie u nas? Czy np. równolegle prowadzone są rozmowy z polskimi halami i praską O2, i jeden z krajów odpadnie? Czy po prostu negocjują już wynagrodzenie i ceny? Jakby ktoś mi naświetlił sytuację byłbym wdzięczny
Napisano 17 października 2014 - 09:34
Wcześniej bez echa przeszedł post Zbycha z tematu dotyczącego zlotu w Poznaniu:
Wstępne tak dla narodowego w tle premiery płyty
Źródła są do siebie zbliżone ( ). Jeśli oczywiście dobrze zrozumiałem treść postu Zbycha to chodzi właśnie o koncert U2. To zaś rozjeżdża mi się z ostatnimi wypowiedziami Edge'a, który jednoznacznie wskazał, że planują wyłącznie koncerty w halach. No chyba, że "halą" będzie zamknięty Narodowy. Fajnie byłoby gdyby pojawiła się szersza informacja dotycząca tych przecieków. Przypomnę, że przy okazji niedawnego występu w BBC 2 Wojtek Generalczyk, który współtworzy U2blog miał okazję spotkać się z zespołem. Może na jego pytanie "Zagracie w Polsce?" padła odpowiedź "Trwają rozmowy"
Napisano 17 października 2014 - 10:30
Atomicu, to chodziło o transmisję meczu Polska-Niemcy na Narodowym na zlocieWcześniej bez echa przeszedł post Zbycha z tematu dotyczącego zlotu w Poznaniu:
Źródła są do siebie zbliżone ( ). Jeśli oczywiście dobrze zrozumiałem treść postu Zbycha to chodzi właśnie o koncert U2.
@V i całe szczęście, koncert na Narodowym raczej trzeba by było traktować jako porażkę. Chyba, że U2 znowu wyczarowałoby jakieś cudowne nagłośnienie (na co raczej nie ma co liczyć )
Napisano 17 października 2014 - 10:45
Atomicu, to chodziło o transmisję meczu Polska-Niemcy na Narodowym na zlocie
Ano widzisz Mam już klasyczne objawy obsesji
Napisano 17 października 2014 - 12:20
Ale jaki Narodowy?Jeśli trasa halowa to - Jest wypasiona, nowiutka hala w Krakowie z pojemnością (licząc z płytą) na ponad 20 tysięcy. Tylko grać, może nawet 2 terminy.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 17 października 2014 - 12:30
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych