Skocz do zawartości

Zdjęcie

Różne mniej istotne newsy o U2

1068 replies to this topic

#241 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 02 lipca 2014 - 10:46

Ojj dawno :P

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#242 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 25 lipca 2014 - 22:57

Bono and Ali in St. Tropez.

http://www.independe...p-30459085.html

Płyniemy jak co roku.

http://www.youtube.com/watch?v=b0BNXWcxf0w

#243 olekcj111

olekcj111

Użytkownik

• Members
  • 644 Postów

Napisano 25 lipca 2014 - 23:37

W takich chwilach sobie myślę: Kur*a... Zero prywatności ;/

#244 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 03:07

no wą.

to nie jest u2pudelek.com ej.

mieliśmy już kogoś kto nam donosił o bardzo prywatnych sprawach tego zespołu z bardzo bliskiego źródła i uznaliśmy że to niesmaczne i nic nie pisaliśmy. dlatego ok, wrzucajcie sobie coś takiego, to niby nie łamie regulaminu ani nic, ale jak dla mnie, osobiście, to i tak jest przegięcie i nie chcę żeby się zdjęcia randomowych paparazzich tu pojawiały jako niusy. mnie interesuje ich muzyka, nie chcę widzieć foci Bono jak się kąpie w St. Tropez. dajmy im też nieco prywatności, co? możemy temu pomóc nie powielając takich treści, choćby.

#245 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 11:50

Ja tam jestem innego zdania: albo jesteś bożyszczem tłumów, albo masz prywatność. To kwestia albo albo, nie da się tego połączyć. Nazwałbym to podatkiem od zajebistego życia o jakim przeciętni śmiertelnicy mogą sobie tylko pomarzyć :)

#246 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 12:06

Okej, ale nikt nikomu nie każe interesować się ich życiem prywatnym, aż tak to musi ludzi obchodzić, że Bono wypił takie i takie piwo tu i tu na jachcie? Jest to zainteresowanie, niestety, ale to wszystko zależy od woli ludzi, czy chcą za tymi gwiazdami biegać czy nie. A my nie musimy tego dodatkowo udostępniać, żeby zobaczyło to jeszcze więcej ludzi.

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#247 NvK

NvK

Użytkownik

• Members
  • 287 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 19:59

IMO zależy jakie to są prywatne sprawy. Bo to, że Bono płynie sobie motorówką z żoną, to nie ma najmniejszego znaczenia i kij z tym. Natomiast gdyby okazało się, że Bono ma na boku kochankę, a do tego potajemnie lobbuje za odcięciem Afryki od wszelkiej pomocy - to powinno być powielane. Bo pokazuje fałszywy wizerunek zespołu/członka zespołu. Otwiera oczy. Zdziera jakąśtam fałszywą maskę. Także moim zdaniem prywata też wymaga pewnego rozgraniczenia ;)

Oczywiście chodzi o informacje pewne, złapanie na gorącym uczynku, a nie takie ploty jak jakiś czas temu pt. "sensacja, ONE prawie nie przeznacza kasy na pomoc biednym". Bo One nigdy nie miało tego na celu ;) Ale fani powinni zdawać sobie z tego sprawę i odpowiednio filtrować newsy.

#248 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 21:02

Gdyby Bono miał kochankę to też zupełnie mnie to nie interesuje, chyba że ładna jakaś ;) Zgodzić się mogę tylko z czymś takim jak przyłapanie na ściemnianiu w sprawach za którymi lobbuje, którymi się publicznie zajmuje - działalność społeczna powiedzmy, muzyka, no ale to właśnie nie jest sfera prywatna tylko działalność publiczna. No i ok, jak sobie z kimś strzeli zdjęcie w barze przy piwie też spoko, sam bym się pochwalił ;) Ale no takie podglądanie i nagrywanie "zza krzaka" trochę słabe jednak jest.

#249 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 22:25

W takich chwilach sobie myślę: Kur*a... Zero prywatności ;/

rzeczywiście. Żadnej prywatności. Wrzędzie tylko cyk,cyk.foto. jak oni to znoszą.?

7e9b8d041df4bf53med.jpg

#250 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 22:54

Pozują sobie. A Ali wygląda jak nasza forumowa Morleigh, ha ;)

#251 Larrysław

Larrysław

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 26 lipca 2014 - 23:04

Panie i Panowie! Wedlug RMF FM U2 wydalo plyte juz w 2013.Chyba my zle szukamy.

Po ukazaniu się albumu, zespół postanowił po raz kolejny zszokować świat i przełamać kolejne granice, wyruszając w największą pod wieloma względami trasę koncertową w historii muzyki popularnej - 360 Degrees Tour. Grupa zrealizowała swój autorski projekt jakim była scena przypominająca statek kosmiczny, umożliwiająca swobodne dotarcie do fanów znajdujących się zarówno z przodu jak i z tyłu sceny. W ramach tej trasy zespół ponownie odwiedził Polskę.

24 października 2011 roku zespół wydał album Mylo Xyloto. Album promowały single "Every Teardrop Is a Waterfall", "Paradise" i "Charlie Brown".

W ramach trasy koncertowej promującej wydanie albumu "Mylo Xyloto" zespół odwiedził Portugalię, Hiszpanię, Francję, Włochy, Szwajcarię, Wielką Brytanię, USA, Danię, Szwecję, Niemcy, Holandię, Czechy i Polskę. 19 września 2012 roku zagrał na Stadionie Narodowym w Warszawie, na koncert przybyło ponad 40 tysięcy fanów zespołu.

W 2013 roku ukazał się singiel "Atlas" stworzony na potrzeby filmu "Igrzyska śmierci: w pierścieniu ognia."

http://www.rmf.fm/mu...fia,275,U2.html

#252 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 13 sierpnia 2014 - 15:18

http://www.independe...s-30504041.html

Edek propaguje nauke gry na instrumentach :P

Co ważne dla nas było to wczoraj w Dublinie , co kłóci się z nagrywaniem teledysku w Nicei. (Oczywiście jeśli mają w nim wystąpić chłopaki )

Watch more TV

#253 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 14 sierpnia 2014 - 20:16

Córka Bono Eve wystąpi dzisiaj w The Tonight Show with Jimmy Fallon jako gwiazda nowego serialu Steven Soderbergha "The Knick" (z Clivem Owenem w roli głównej). Nawet nie zauważyłem kiedy jej kariera aktorska nabrała tak wielkiego rozpędu. Bo po pierwsze - wszyscy znają Soderbergha, co czyni jego nową telewizyjną produkcję bardzo oczekiwaną i prestiżową artystycznie. Po drugie, Szoł Jimmiego Fallona jest największym tego typu programem w USA (nnno jeszcze Live with Letterman, ale ja kocham Jimmiego) i byle kto tam nie gości. 

Ciekawe czy tatuś coś załatwiał po znajomości - pamiętamy przecież jak chłopaki otwierały pierwszy odcinek Jimmiego na tym legendarnym (w historii amerykańskiej TV) stanowisku ;)  Poza tym, myślicie, że kariera aktorska Eve mogła mieć wpływ na przesunięcie premiery albumu? Jeśli teraz skakaliby po wszystkich mediach jej rola mogła być chyba mniej zauważona i zeszłaby na drugi plan... To byłoby na pewno miłe ze strony wujków, a tymczasem polecam czekać na klipy z Late Show - a nóż coś jej się wymsknie na temat nowego albumu? 

http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#254 DK-ART

DK-ART

Użytkownik

• Members
  • 561 Postów

Napisano 14 sierpnia 2014 - 21:31

Córka Bono Eve wystąpi dzisiaj w The Tonight Show with Jimmy Fallon jako gwiazda nowego serialu Steven Soderbergha "The Knick" (z Clivem Owenem w roli głównej). Nawet nie zauważyłem kiedy jej kariera aktorska nabrała tak wielkiego rozpędu. Bo po pierwsze - wszyscy znają Soderbergha, co czyni jego nową telewizyjną produkcję bardzo oczekiwaną i prestiżową artystycznie. Po drugie, Szoł Jimmiego Fallona jest największym tego typu programem w USA (nnno jeszcze Live with Letterman, ale ja kocham Jimmiego) i byle kto tam nie gości.

Ciekawe czy tatuś coś załatwiał po znajomości - pamiętamy przecież jak chłopaki otwierały pierwszy odcinek Jimmiego na tym legendarnym (w historii amerykańskiej TV) stanowisku ;) Poza tym, myślicie, że kariera aktorska Eve mogła mieć wpływ na przesunięcie premiery albumu? Jeśli teraz skakaliby po wszystkich mediach jej rola mogła być chyba mniej zauważona i zeszłaby na drugi plan... To byłoby na pewno miłe ze strony wujków, a tymczasem polecam czekać na klipy z Late Show - a nóż coś jej się wymsknie na temat nowego albumu?

To jest forum o U2, a nie o Eve Hewson. Proponuję nowy offtop odnośnie aktorki młodego pokolenia albo coś podobnego.

#255 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 14 sierpnia 2014 - 22:19

Sam nie wiedziałem gdzie to dać, ale nie chciało mi się szukać wątku "latorośle chłopaków" czy coś w tym rodzaju (jest taki? może warto założyć skoro takie fejmy się szykują) :P Uznałem to za "mniej istotnego newsa", który może mieć jednak jakieś tam znaczenie dla zespołu. 

http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#256 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 14 sierpnia 2014 - 22:52

Sam nie wiedziałem gdzie to dać, ale nie chciało mi się szukać wątku "latorośle chłopaków" czy coś w tym rodzaju (jest taki? może warto założyć skoro takie fejmy się szykują) :P

chyba nie było (bo do rodzinnych fotek to nie pasuje raczej). założyłam tu: http://u2forums.com/...einne-kariery/  

a jeśli Eve coś powie na interesujący nas temat (szczerze wątpię i nie oczekuję), no to się napisze tutaj. jako news mało istotny ;)

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#257 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 26 października 2014 - 15:40

Nie wiedziałam, do jakego działu wstawić, więc niech moderacja przeniesie, jeśli trzeba.
Recenzja z "Machiny".

10623427_1528871400693361_52306105356881

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#258 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 26 października 2014 - 15:47

Grzesio Brzozowicz w poszukiwaniu "szybkiego" numeru U2 :P Jak są wolne to już są do kitu !

Watch more TV

#259 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 27 października 2014 - 21:15

Ale zauważcie fragment "Zamiast odnawiania wyświechtanych patentów zespół powinien dotrzeć do własnych muzycznych korzeni" - wypisz, wymaluj SoI :D  Coś w tym jest.

A szybkie numery były na trasie!!

#260 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 27 października 2014 - 22:34

No i tak to jest , za 30 lat Soi będzie klasycznym albumem U2 :P

Watch more TV

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych