No! Chcieliście nową płytę? Jest xD
Również się cieszę bardzo. Teraz zawartość DVD z remastera TUF stanie się już chyba zbędna bo i tak prawie wszystko było zdublowane na innych wydawnictwach.
Kurcze - no i ciąg dalszy dublowania wydawnictw... Teraz rzeczywiście DVD z reedycji TUF wydaje się marne (bo tam powinien być pełny występ z UF Tour, a nie powycinane urywki z okazjonalnych koncertów plus marna "bootlegowa wersja" 11 O'Clock.......)
/>
A znacie to?
http://www.amazon.co...&keywords=u2 25
http://www.amazon.co...&keywords=u2 25
Dostępne tylko za oceanem, mam właśnie pożyczonego blu-raya od sąsiada i jest to znakomity koncert ze świetnym występem U2. A wykonanie Gimme Shelter z udziałem Bono (choć trzeba przyznać, że Jagger i Fergie kradną szoł) po prostu rewelacyjne. Czy jest jakiś wątek o tym wydawnictwie bo nie widziałem nic takiego?
No, ja akurat bardzo lubie Where is the Love / One ale to rzecz gustu.
Zestaw ukazał się w listopadzie 2010, ja posiadam od kwietnia 2011
Trochę znamy
Audio słyszałem z całego występu U2, gdzieś na jednym forum był audio-rip. Szkoda, że poucinali występ
Dziwne, bo i tak w bonusach dali pozostałę utwory - Mysterious Ways (ten utwór nie ma szczęścia - jak nie Slane, to R&RHOF). Nie jestem pewien, ale chyba na płycie CD jest całość pod rząd, a tylko na BD wideo pocięte.
A co do Where is the Love / One - to też mój ulubiony utwór z tego koncertu. Nie przepadam jakoś za Black Eyed Peas, ale refreny/chórki w wykonaniu Bono są super no i jeszcze fajne przejście do One na koniec.
/> Reszta oczywiście też niezła.
----------------------
A tak swoją drogą to przy okazji nowego albumu mogliby się postarać i wydać porządną wersję deluxe - jakiś koncert na DVD byłby super, najlepiej coś z 360'tki nie pokazywanego i różniącego się od Pasadeny, ale czy takie coś istnieje?
Wersja z kolejnym "liniowym" filmem mało mnie interesuje. Na wersje demo się nie odważą (OK, przy reedycji AB jakby się odważyli, ale po części są to dopieszczone wersje
/>), a bonusy trzymają w szufladach, na małe wydawnictwo typu - druga płyta z 4 dodatkowymi utworami się raczej nie zdecydują (już manager $$$ o to zadba), ale co tym razem wymyślą?