Elevation 2001- Live From Boston (wielość dat)
Napisano 31 maja 2012 - 15:18
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 31 maja 2012 - 20:11
Napisano 31 maja 2012 - 20:15
Nie wierzę, jak mogliście to zrobić...?! Walk On, Gone a teraz TO!
To jest po prostu istny skandal nad skandale, w ramach nieposłuszeństwa obywatelskiego i rokosza oddam jedynie symboliczny głos na osoby, które w ostatniej rundzie podniosły rękę na biednego, niezawinionego niczym New Yorka... Chcę aby w tej rundzie to oni odpadli:
Owłos
Szczotecz-kal
verisx
piotrasik
uzi
kade
bizarre
kkingstoun
acr
NICE. I LIKE.
i raczej dead niż alive.
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Napisano 31 maja 2012 - 20:46
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 01 czerwca 2012 - 14:56
Napisano 01 czerwca 2012 - 16:13
WOWY
Napisano 01 czerwca 2012 - 20:06
a potem bedzie chyba chwilka....
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 01 czerwca 2012 - 20:41
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 01 czerwca 2012 - 22:45
Napisano 01 czerwca 2012 - 22:55
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:05
Na miłość boskąSzanuję Twój stosunek do tej piosenki, bo, żeby ją w ten sposób rozumieć trzeba być wrażliwym człowiekiem.
Spoko, IALW i tak by nie odpadło w tamtej rundzie, zresztą sam zmieniłem zdanie i uznałem, że jednak najpierw wolę zagłosować na Wowy niż na to. Co innego w rundzie następnej...bo takie piosenki, one znaczą za dużo, na przestrzenii lat zaznaczyły sie za mocno. są więcej niż piosenkami. bardzo mocno więcej niż.
i jako taki relaks od syfu życia i stresów wszelkich sobie zapodam nowy stres i bdę bronił Little While a co
Czy Ty jesteś Caeserem Of Rome? Nie jesteś Caesarem of Rome. Bo umówić się ze znajomymi w zamian za piwo na zagłosowanie na jedną piosenkę, zagłosowanie na nią tuż przez północą i potem udawanie, że wszystko jest git i że ten surwajwor nadal jest emocjonujący to chyba nawet Caesar umie. Caesar, jeśli to czytasz - oczywiście no offence.Powiedziałbym, że nie można edytować głosów, a już na pewno oddawać dwóch na raz, ale nie będę się czepiał szczegółów
I od razu debili. Ja bym powiedział, że wreszcie doznali oświecenia. Spokojnie przeanalizowali sytuację, jaka się tu wyklarowała i poszli po rozum do głowy Z resztą, kto wie ten wie, kto nie, ten nie musi.
Tak, zawiązywanie frontów obrony/ataku, umawianie się, stosowanie różnych taktyk i strategii, bronienie piosenek, atakowanie innych, nawet w pewnych wypadkach przekupywanie i namawianie do głosowania jest fajne i potrzebne, sprawia, że te zabawy są emocjonujące i chce się organizować następne. Sam w takich wielokrotnie uczestniczyłem i brałem udział. Ale to jest fajne do pewnego momentu. Mniej więcej do tego, w którym zjednoczona bezsensem życia grupa głosujących staje się na tyle silna, że samą swoją ilością i stężeniem alkoholu we krwi jest w stanie obronić/wyrzucić jaką piosenkę akurat jej się podoba. Jesteś moim misiem i uwielbiam Cię Szczotku, ale i Ty i ja wiemy, że jest to działanie wymagające sprytu i obdarzone subtelnością mniej więcej dokładnie taką jak to co Edge robi z gitarą na końcu bostońskiego Gone... ups, sorry za niezrozumiały język, wywaliliście tę piosenkę 23498354896 miejsc temu więc chyba nie znacie tego wykonu, mój błąd.
Nie chcę tutaj nikogo ani się obrażać i nie chcę wyjść na drama queen, która nagle jęczy: "oooooooooo nieeeeeeee wywalili moje New York o nieeeeeee i co ja teraz zrobie mendy gupie mendy gupieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!" ale - nie bójmy się użyć mocnych słów - kogoś tu chyba popierdoliło. Bo w takim razie równie dobrze możemy zrobić 2 edycje surwajworów - U2Forums Surwajwor i U2Chat Surwajwor. Bo najwyraźniej, gdy oba te rejony się ze sobą łączą to cała ta zabawa traci sens.
I po jaki rozum do głowy poszli? Nie chciałem przecież wywalić In A Little While i wiadomo było, że ta piosenka wtedy nie odpadnie, acr wcześniej głosował na Bulleta, uzi, gdy wcześniej prosiłem o głos na coś - chyba na Walk On - powiedziała, że się w to nie bawi, bo wywaliliśmy (a raczej iście) Streetsy o wiele za wcześnie i ona bojkotuje tę zabawę, bez jaj. A ja nikogo nie namawiałem, żeby bronić New York. Cała moja taktyka odbywała się tutaj w wątku i polegała jedynie na tym, że mówiłem, że chcę, żeby NY przeszedł dalej i że jeśli reszta też chce to niech go broni razem ze mną.
Dobra, nieważne zresztą, jacy rywale taka rywalizacja.
Ta, no normalnie wulkan emocji i napoleońskiej taktyki.no to teraz czekam Szczotku aż to odwołasz
nicely done
wyjątkowo emocjonującego końca doczekała się kolejna runda
EDIT:
A tej żałosnej podpuchy nawet nie chce mi się komentowaćEhh... i kolejna runda, w której przepchnęliście New York. Długo jeszcze tak zamierzacie?
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:15
a głosów padło tylko16! (w tym jeden na Oryginałkę i jeden na NY który już pożegnaliśmy - dziękujemy)
standardowe 9 głosów otrzymało
With or Without You
które żegnam jako kolejny utwór
pozostałe otrzymały następującą ilość głosów:
Kite 2
Bullet the Blue Sky 1
In a Little While 2
A oto, jak ma się obecne zestawienie:
1.
2.
3.
4.
5. "Kite"
6.
7.
8.
9.
10. "In a Little While"
11.
12.
13.
14.
15. "Bullet the Blue Sky"
16.
17. "The Fly"
18.
19.
Panowie wyczilujcie!
już niedługo summer time!
http://www.youtube.com/watch?v=UrD5fZWmHdI&feature=fvsr
a my zbliżamy się wielkimi krokami do podium bostońskiego survirvora!
zróbcie hałas!
Przypominam głosujemy na najsłabszy utwór!
Głosowanie potrwa do niedzieli, 03.06.2012 r., do godz. 23.59
i tutaj moja prośba, poszukuję osoby która podliczyłaby nadchodzącą rundę. czy znajdzie się jakaś dobra dusza?
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:18
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:27
Kite
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:27
super andie, będę bardzo wdzięczny!ja mogę.
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:30
Napisano 01 czerwca 2012 - 23:38
good. very good. niech ktoś znajdzie pierwszy wąt Novii jak wprowadzała tę zabawę na forum, o to właśnie chodziło swoją drogą już myślałem że nie napiszesz Rodia hejterskiego posta za pokrzyżowanie Ci planów, prawie byłem zawiedziony
anyway, fajna akcja, do końca pewnie znowu będzie nuda więc pozdro elo, wywalajcie se co chcecie teraz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych