Koszulka U2forums.com '09
Napisano 27 kwietnia 2009 - 10:31
Takie tylko pytanie: czy mniej wiecej wiadomo kiedy bedzie mozna zamowic koszulke i ile bedzie czasu (czas otwarty na zamawianie). W natłoku spraw nie chciałbym żeby mnie minęła okazja na posiadanie takiej wspanialej koszulki.
A może jakis projekt dla Polskiej ekipy fanów jadących do Berlina?
Pozdro for all!
Pączek
Napisano 27 kwietnia 2009 - 14:12
APS Super koszulka!
Takie tylko pytanie: czy mniej wiecej wiadomo kiedy bedzie mozna zamowic koszulke i ile bedzie czasu (czas otwarty na zamawianie). W natłoku spraw nie chciałbym żeby mnie minęła okazja na posiadanie takiej wspanialej koszulki.
A może jakis projekt dla Polskiej ekipy fanów jadących do Berlina?
Pozdro for all!
Pączek
Witam !
jeśli chodzi o pytanie to :
mam nadzieje,m ze wszystko uda sie zapiac do 1-go maja i do tej daty beda koszulki dostepne w specjalnym sklepie ... - link oczywiscie podam !!!!
.... no najdalej po dlugim weekendzie ruszy, jak obsunie sie produkcja prototypu ....
.....
a zamawiac bedzie mozna te koszulke do momentu gdy nie wroce z koncertu bo potem sklep przestanie dzialac i oferowac koszulki koncertowe .... - moze bedzie zapotrzebowac na koszulke "ogolnie forumowa" - wtedy sklep bedzie zyl jeszcze jakis czas ! .....
a jesli chodzi o jadacych do Berlina - zapraszam do indywidualnego kontaktu na priv ... konkrety ustalimy i mozna wyprodukowac taka koszulke ....
lub zapraszam do zajrzenia w moj baner pod postami ...
wlasnie jest w produkcji koszulka dla jednej osoby udajacej sie na koncerty zagraniczne ....
ale nie powiem nic - bo to jedyny w swoim rodzaju projekt i drugiego takiego nie bedzie !!! ....
na takie porojekty daje indywidualny certyfikat niepowtazalnosci wzoru ....
pozdrawiam
i raz jeszcze gartuluje aps !!!!!
ten projekt nie byl moim faworytem - przyznaje ! - jednak postaram sie zrobic wszystko jak najlepiej ... jak najszybciej i solidnie .....
...
Napisano 27 kwietnia 2009 - 14:15
Napisano 27 kwietnia 2009 - 14:41
no to pozostaje nam tylko grzecznie czekac na koszulki.....
Napisano 27 kwietnia 2009 - 16:44
gratulacje aps! super projekt
no to pozostaje nam tylko grzecznie czekac na koszulki.....
witam,
na poczatku rowniez gratuluje zwyciezczyni, mimo iz moim faworytem byl nr 15, ale Let Me In The Sound z checia gdzies ponosze i polansuje...
Mam jedno pytanko, jaki bedzie czas realizacji i dostarczenia od momentu zlozenia zamowienia, nie chcialabym aby paczka wrocila/zaginela z powodu mojej nieobecnosci?
z gory dziekuje,
Karolina
Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:26
Co do jakości to wszystko wygląda bardzo dobrze, koszulki jeszcze nie nosiłem ( nie było odpowienio zacnej okazji ) ale co do czapki to noszę ją prawie non-stop od czwartku i mogę mieć tylko zarzut, że napis u2 jest leciutko przekrzywiony
...
Napisano 27 kwietnia 2009 - 20:27
Powiem ze swojego doświadczenia w tym sklepie, zamówiłem sobie już czapkę i koszulkę, tak więc: towar zamawiałem wieczorem, rano dostałem e-maila ze zaksięgowali wpłatę ( dotpay coś namieszał i wpłata wisiała 12 godzin <lol> ) a już około 15 dostałem e-mail ze paczka została wysłana, niestety tutaj zabolała poczta polska i paczke otrzymałem po 2 dniach oczekiwania. Niestety obawiam się, że jeżeli złożysz zamówienie zaraz po wystawieniu koszulki do sprzedaży to sklep nie będzie przygotowany na takie obciążenie jakie zrobią fani u2 i wtedy czas realizacji zamówienia może się wydłużyć.
Mam obietnice od czlowieka ktory sie tym zajmuje , ze moze nawet podolac 200 - 300 koszulkom tygodniowo ...
ale bede go jeszcze mocno motywowal !!!! ..... ja jestem dobrej mysli ..... i postaram sie zeby wszystko bylo oki !!!!
jesli moge cos zasugerowac - to chyba najszybciej dziala kiedy wybiera sie przelew ....
Co do jakości to wszystko wygląda bardzo dobrze, koszulki jeszcze nie nosiłem ( nie było odpowienio zacnej okazji ) ale co do czapki to noszę ją prawie non-stop od czwartku i mogę mieć tylko zarzut, że napis u2 jest leciutko przekrzywiony
mozna zlozyc reklamacje na wykonanie ..... jesli cos wykonane jest nie tak !!!
Napisano 27 kwietnia 2009 - 21:08
powiem szczerze - dotpay pomylil mi się z systemem e-płatności.pl i gdy ten drugi to naprawdę fajny system to dotpay osobiście nie spełnił moich wymagaćjesli moge cos zasugerowac - to chyba najszybciej dziala kiedy wybiera sie przelew ....
jak się nie mam do czego przyczepić to sobie zawsze znajdę jakiś drobiazgmozna zlozyc reklamacje na wykonanie ..... jesli cos wykonane jest nie tak !!!
Tak na serio to byłem zaskoczony jakością produktu i szybkością wykonania tak więc moim zdaniem produkt wart ceny, pytanie tylko jak to wytrzyma kilka prań, ale z tego co wiem to ta technologia produkcji powinna być całkiem wytrzymała.
...
Napisano 27 kwietnia 2009 - 21:11
powiem szczerze - dotpay pomylil mi się z systemem e-płatności.pl i gdy ten drugi to naprawdę fajny system to dotpay osobiście nie spełnił moich wymagać
jak się nie mam do czego przyczepić to sobie zawsze znajdę jakiś drobiazg
Tak na serio to byłem zaskoczony jakością produktu i szybkością wykonania tak więc moim zdaniem produkt wart ceny, pytanie tylko jak to wytrzyma kilka prań, ale z tego co wiem to ta technologia produkcji powinna być całkiem wytrzymała.
wierz mi !!!
mam kilka tak wykonanych koszulek - min. z poprzedniego koncertu i nie oszczedzam ich ..
nic sie nie dzieje z nimi
moga to potwierdzic ci co widzieli moje koszulki na zlotach ...
pozdrawiam i bardzo mi milo ze spelniam czyjes oczekiwania !!!!
Napisano 28 kwietnia 2009 - 15:20
Napisano 30 kwietnia 2009 - 12:14
Pigolu kochany ja mam takie pytanie czy da sie zrobić żeby, koszulka była na ramiączkach tzn damska wersja. Wkurzają mnie rękawy i się zastanawiam czy mogłabym liczyć na taką opcję??
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 30 kwietnia 2009 - 12:41
gratuluję APS! cieszę się że wygrałaś, bo sama na Ciebie głosowałam!! wprawdzie najbardziej urzekła mnie złamana gitara, ale co tam
Pigolu kochany ja mam takie pytanie czy da sie zrobić żeby, koszulka była na ramiączkach tzn damska wersja. Wkurzają mnie rękawy i się zastanawiam czy mogłabym liczyć na taką opcję??
ooo!! popieram Bombla... da się zrobić taką wersje? już diwe byłybyśmy chętne a myśle że znajdzie się wiecej Pań
Napisano 30 kwietnia 2009 - 13:07
Napisano 30 kwietnia 2009 - 14:24
gratuluję APS! cieszę się że wygrałaś, bo sama na Ciebie głosowałam!! wprawdzie najbardziej urzekła mnie złamana gitara, ale co tam
ale tylko w takiej formie :
nie sadze zeby Was to interesowalo !!! - to raczej meski kroj koszulki .... ???
przykro mi !!!
a przy okazji !!!
WIECZOREM KOMUNIKAT DOTYCZĄCY KOSZULKI FORUMOWEJ !!! ....
pozdrawiam
Napisano 30 kwietnia 2009 - 14:32
Napisano 30 kwietnia 2009 - 15:23
nie może być takiej koszulki
mowy nie ma
Napisano 30 kwietnia 2009 - 17:27
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 30 kwietnia 2009 - 20:27
a jakbym ci wysłała koszulkę??
takie rzeczy to tylko na priva !!! ...
Napisano 30 kwietnia 2009 - 21:03
Kto się decyduje na czarną, a kto na białą?
A może ktoś na oliwkową?
Napisano 30 kwietnia 2009 - 21:03
WITAM !!!!!
a oto i obiecany komunikat !!!!
projekt wygranej koszulki już gotowy !!!! - niestety musiał ulec drobnym modyfikacjom ze względów technologicznych ...
czeka tylko na akceptacje autorki !!!
i będzie gotowy do podania dla wszystkich ....
tylko że .....
sprzedaż nie rozpocznie się od jutra sad.gif
bardzo mi przykro - ale zastrajkował sklep - ze względów informatycznych zastrajkował !!! -
poprostu coś się pokopało ! i nie chce wczytywać grafik ...
mam nadzieję, że po długim weekendzie będzie można wszystko naprawić..i zacznie działać.
Muszę jeszcze wykonać zerowy egzemplarz koszulki - żeby przekonać się o wszelkich ewentualnych niedociągnięciach ....
i wtedy będzie można zapodać dla Was wszystkich koszulkę ....
myślę, że powinno to nastąpić przed końcem tygodnia .....
a tymczasem ... dostałem potwierdzenie (w tej dosłownie chwili !!!) od autorki o akceptacji poprawek na koszulce ....
oto i ona :
i mała niespodzianka, którą już można wszystkim obwieścić, że w miarę możliwości będą rożne kolory - koszulek z jednego rodzaju nadrukiem ...
kilka osób o to bardzo dzielnie walczyło i ja walczyłem .. no i udało się .....
może być taka niespodzianka ..... ???
proszę o wybaczenie za to opóźnienie !!! ...
ale niezależne to jest ode mnie ..... i nic nie mogę poradzić jak wszelka siła robocza wyjechała już świętować ..
mam nadzieję, że mnie nie rozstrzelacie od razu !??
pozdrowienia dla Aps !!!!!
i Was wszystkich !!! ....
Kopia komunikatu Pigola. Będzie łatwiej dyskutować, nie trzeba skakać po tematach.
Mam nadzieję, że czarna wersja ucieszy wiele osób i niespodzianka Pigola się udała:).
Z miejsca biorę białą i czarną!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych