Koszulka U2forums.com '09
Napisano 23 marca 2009 - 10:38
Napisano 23 marca 2009 - 13:56
a tak w ogóle to pewnie większość osób w tych koszulkach bedzie na płycie nie bedzię to mylące skoro to trybuny maja być białe:P
Napisano 23 marca 2009 - 14:22
a czy będzie dostępna wersja w fasonie damskim? i czy jednak mozna zrobic wersje forumowo-koncertową także w innych kolorach, żeby kazdy miał wybór:)?
a tak w ogóle to pewnie większość osób w tych koszulkach bedzie na płycie nie bedzię to mylące skoro to trybuny maja być białe:P
ja mysle ze forumowa koszulka powinna byc jednak w jedynie słusznym kolorze - bialym. po to zeby wszyscy mieli takie same.
a co do tego, ze plyta ma byc czerwona, a koszulki sa biale - tego i tak nie bedzie widac!!
pzdr
Napisano 23 marca 2009 - 14:38
ja mysle ze forumowa koszulka powinna byc jednak w jedynie słusznym kolorze - bialym.
Rasizm!
Ale serio, właśnie, opcja z flagą. Będziemy musieli się na płycie pozakrywać dobrze czerwonym stuff'em żeby nie biła od nas śnieżna koszulkowa biel przypadkiem. Spoko.
Aha. Na sporej części projektów nadal brakuje adresu forum.
Napisano 23 marca 2009 - 14:49
Aha. Na sporej części projektów nadal brakuje adresu forum.
yyy jesli chodzi o moje - to zakładam, ze adres forum bedzie na plecach.
Napisano 23 marca 2009 - 18:34
Różnice kosmetyczne, Przód1 i Przód2 teraz to widze nie różni się niczym tyle, że logo tego drugiego jest ciut wyżej, przód5 - linie tworzące flagę są trochę większe niż przód4. Widać niewyraźnie ale niestety fotosik jak i photobucket kompresują ze stratą jakości. Tyl3 to oczywiscie rozpiska trasy - data,miasto,arena.
Napisano 23 marca 2009 - 18:45
Napisano 23 marca 2009 - 18:56
Będziemy musieli się na płycie pozakrywać dobrze czerwonym stuff'em żeby nie biła od nas śnieżna koszulkowa biel przypadkiem.
O śnieżną biel nie ma się co martwić - w trakcie wyczekiwania pod bramą stadionu, a później w momencie "szturmu" na płytę te śnieżnobiałe koszulki i tak przybiorą kolor szary. Przypomina mi się koncert z 2005r. kiedy stałem pod bramą (wtedy jeszcze w czarnej forumowej koszulce) i powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie za bardzo białych koncertowych koszulek.
Moim zdaniem najlepszym kolorem byłby szary(najbardziej praktyczny), ale jak widzę decyzja co do bieli już zapadła.
Napisano 23 marca 2009 - 18:58
Napisano 23 marca 2009 - 19:05
Różnice kosmetyczne, Przód1 i Przód2 teraz to widze nie różni się niczym tyle, że logo tego drugiego jest ciut wyżej, przód5 - linie tworzące flagę są trochę większe niż przód4. Widać niewyraźnie ale niestety fotosik jak i photobucket kompresują ze stratą jakości. Tyl3 to oczywiscie rozpiska trasy - data,miasto,arena.
3,4,5 bardzo mi przypadły do gustu.
Napisano 23 marca 2009 - 19:16
oczywiście rozpiska trasy rox!
Użytkownik Max edytował ten post 23 marca 2009 - 19:16
Napisano 23 marca 2009 - 19:42
Napisano 23 marca 2009 - 20:12
ja mysle ze forumowa koszulka powinna byc jednak w jedynie słusznym kolorze - bialym. po to zeby wszyscy mieli takie same.
a co do tego, ze plyta ma byc czerwona, a koszulki sa biale - tego i tak nie bedzie widac!!
pzdr
a co jezeli dla kogos jedynym słusznym kolorem jest czarny:P? poza tym mam apel do żeńskiej czesi coby jeszcze
przemyślała ten biały....pamietacie jak w 2005 lało przed koncertem i jak ci biedni ludzie z płyty nie mieli się gdzie sie
schowac? a co bedzie jezeli aura w tym roku tez bedzie kaprsna? zdajecie sobie sprawe jak beda wygldały białe mokre
koszulki przylepione do ciała? ja wiem ze bono i reszta chlopaków bedzie w poblizu ale to juz chyba byłaby desperacja?!
Napisano 23 marca 2009 - 20:15
a co jezeli dla kogos jedynym słusznym kolorem jest czarny:P? poza tym mam apel do żeńskiej czesi coby jeszcze
przemyślała ten biały....pamietacie jak w 2005 lało przed koncertem i jak ci biedni ludzie z płyty nie mieli się gdzie sie
schowac? a co bedzie jezeli aura w tym roku tez bedzie kaprsna? zdajecie sobie sprawe jak beda wygldały białe mokre
koszulki przylepione do ciała? ja wiem ze bono i reszta chlopaków bedzie w poblizu ale to juz chyba byłaby desperacja?!
Oleńko, jak dla mnie jedynym słusznym kolorem jest czerwony, ale skoro nie przeszedł, więc drugą opcją jest biały, a czarny byłby ostatnim na mojej liście. Zresztą i tak te nasze dywagacje nie mają już racji bytu - jak napisał Pigol - koszulki będą białe...
Napisano 23 marca 2009 - 20:18
A co będzie jak słońce przygrzeje na karczycho? W czarnej koszulce to ja się spalę, gdyż jak mówi podwórkowe porzekadło - czarne bardziej sprowadza promienie słoneczne. Wolę miss mokrego niż zapoconą czerń.
Z resztą jak lało w 2005 roku, to w zasadzie mokra miałem tylko głowę i ramiona - był taki skis, że nie było przysłowiowego bata, żeby zmoknąć gdzieś indziej.
Użytkownik Max edytował ten post 23 marca 2009 - 20:19
Napisano 23 marca 2009 - 20:21
I tak przy pkazji chciałbym prosić aby były też rw rozmiarówce modele większe od XL. Bo inaczej będę musiał kupić koszulkę "forumową", rozedrzeć na kawałki i ponaszywać na jakąś większą (hihihihi)
Napisano 23 marca 2009 - 22:04
u2forums.com
taki jest adres forum w niektórych projektach jest Joshua Forum a istniejemy przecież jako u2forums.com
i moim zdaniem taki adres powinien się znaleźć na naszej forumowo koncertowej koszulce
Napisano 23 marca 2009 - 22:39
podoba mnie się jak dla mnie może padać.a co jezeli dla kogos jedynym słusznym kolorem jest czarny:P? poza tym mam apel do żeńskiej czesi coby jeszcze
dziewczęta pamiętajcie by nie zakładać nic pod spód
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych